نصوری:ظرفیت فرهنگ انتظاربرای تقویت مذهب درجامعه استفاده شود
تاریخ انتشار خبر : ۹۵/۰۳/۱۴
باور به مهدویت و توجه به آن امری است که در بین تمام ادیان وجود دارد و دارای جایگاه ویژهای در بین ما شیعیان است و بهنوعی توجه به امام عصر دکترین وحدت بین تمام ادیان است که باید در ترویج آن نیز در ادامه راه تلاش شود.
به گزارش نیکاخبر:همایش رهروان ولایت در این شهرستان در آستانه سالروز رحلت امام خمینی (ره) در حالی برگزار شد که مسأله ظهور و مهدویت به عنوان یکی از محوریترین موضوعات در جامعه باید مورد توجه قرار گرفته و ظرفیتسازی شود.
در این بین باید نگاه جهانی به مسأله مهدویت مورد توجه قرار گیرد و همچنان که امام عصر (عج) دارای نگاه جهانی است، لذا باید از این فرصت بهدستآمده استفاده کرد و دنیا را بهسمت جهانی شدن کشاند و با استفاده از ظرفیت والای مهدویت، ظرفیت کنونی اسلام و جهان برای رشد مهدویت و فرهنگسازی انتظار واقعی تلاش کرد.
معاون آموزشی بنیاد مهدویت کشور در این همایش، منجیباوری نگاه قابل گفتوگو در جهان دانست که باید مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه برنامهریزی مناسب انجام شود.
حجتالاسلام محمدرضا نصوری در گردهمایی رهروان ولایت که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نکا برگزار شد، اظهار کرد: توجه به امام مهدی (عج) دکترین وحدت میان همه ادیان است و همه به وجود موعود در آخرالزمان اعتقاد دارند.
وی مهدویت را نقطه وحدت بشریت دانست و افزود: مهدی لقب مشترک بین شیعه و سنی و توجه به امام موعود و امام زمان (عج) نقطه مشترک بین دینهای مختلف است که همگی به آمدن موعود اعتقاد دارند.
معاون آموزشی بنیاد مهدویت کشور با اعلام اینکه دریچه ورود به دین شناخت امام است، یادآور شد: زنده و پویا بودن اندیشه مهدویت در زمانهای مختلف، ظرفیت والایی است که باید بهدرستی از آن بهرهبرداری شود تا با استفاده از این دیالوگ بینالمللی در بین ادیان مختلف، مهدویت را ترویج و انتظار را به معنای واقعی پیاده کرد.
این مسؤول بیان کرد: ظرفیت و شرایط کنونی جهان انتظار، موعود و امام عصر (عج) را قبول دارد و مهدویت و توجه به موعود، دارای چارچوب فکری و کلامی قوی است که موجب شده برخی در جهان از این ظرفیت والا هراسان بوده و به جنگ و ستیز با اندیشه مهدویت بپردازند.
نصوری ادامه داد: تولید فیلمهایی از جنگ، خشونت و وحشت در جهان، بهدلیل اسلامستیزی این افراد است که آنان را به سمت شیعهستیزی و مهدیستیزی کشانده است و این مسأله در حال رواج در بین کشورهای استکباری در دنیا است و هر روز با برنامه جدیدی از این موارد روبهرو میشویم.
وی افزود: باید زمینهسازی برای ظهور را از خودمان شروع کنیم و تفکر آیندهسازی را رواج دهیم و طوری زندگی کنیم که وقتی امام زمان (عج) ما را میبیند خوشحال شود اما در برخی از موارد این مسأله اتفاق نمیافتد و توجهی به مبانی فکری و کلامی نمیشود.
معاون آموزشی بنیاد مهدویت کشور با بیان اینکه انتظار، حرکت، پویایی و آمادگی برای رسیدن به آیندهای بهتر است، یادآور شد: در برخی از موارد امام را تنها بخشی از زندگی میبینیم که انتظار برای امام زمان (عج) تنها خودسازی، ذکر و دعا نیست بلکه باید ضمن خودسازی و فردسازی، جامعه و دیگرسازی نیز در دستور کار قرار گیرد.
این مسؤول خاطرنشان کرد: تلاش برای رفع ظلم مسألهای مهم و قابل توجه است که باید در دستور کار باشد و امام راحل نیز زمینهسازی برای ظهور را در دستور کار خود داشتند و سعی کردند تا با گسترش اسلام در جهان و فراگیر کردن اسلام، زمینه ظهور را فراهم کنند.
نصوری در ادامه با اشاره به اینکه مهدویت وظیفه بسیار بالا و سنگینی است که بر عهده ما نهاده شده و در جامعه اسلامی باید مهدویت تقویت شود، خاطرنشان کرد: توجه به آخرالزمان ظرفیتی بالاست که با توجه به بحرانها و مشکلات امروز در جهان باید برای این منظور با برنامهریزی و تلاش بیشتری وارد عرصه شویم.
وی اضافه کرد: در مقابل فرصتهایی که در بحث مهدویت وجود دارد، تهدیدهای فراوانی نیز در جوامع مختلف مشاهده و بیان شده که باید بهطور جدی در این مقوله وارد شویم و در کار علمی، سطح معرفتی را با محوریت قرآن و تدبر در آن و توجه معرفتی به اهل بیت (ع) رشد دهیم.
معاون آموزشی بنیاد مهدویت کشور در پایان با اعلام اینکه در بعد معنوی مهدویت و انتظار باید ایجاد حساسیت شود، گفت: وقتی در برخی از موارد دین ضعیف است باید برای پیشرفت در این مسأله مهم معلمی مورد اعتماد گرفته و دین خود را تقویت کنیم و برای این منظور باید افضل اعمال مورد توجه قرار گیرد و بسترسازی و زمینهسازی برای ظهور انجام شود.
* امام زمان (عج) نویددهنده عدالت و امنیت برای همه جهانیان است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نکا نیز در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه امام زمان (عج) نویددهنده عدالت و امنیت برای همه جهانیان است، یادآور شد: شناخت از امام عصر (عج) و فرهنگ مهدویت مسألهای مهم و قابل تأمل است که باید در دستور کار همه ما قرار گرفته و مسؤولان و متولیان مساجد و امور فرهنگی حساستر از قبل در این راستا وارد شوند.
حجتالاسلام محمدعلی الیاسی افزود: دشمن در دوران مختلف تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی ایران با تمام برنامهریزیها سعی داشته از اسلام چهرهای غیرواقعی نشان دهد که این موضوع حتی در برنامهسازی و فیلمسازیهای آنان نیز پیدا و هویداست و بنابراین باید با دقت و حساسیت بیشتری در بحث مهدویت ظاهر شد.
وی گفت: باید با استفاده از تریبونهای مختلفی که در اختیار افراد تأثیرگذار در جامعه است برای مهدویت و ظهور فرهنگسازی شود تا با رفع شبهات و انحرافات و با زمینهسازی مناسب برای امام عصر(عج) بهسمت ظهور برویم.
به گزارش فارس، همایش رهروان ولایت به همت و تلاش اداره تبلیغات اسلامی نکا و همکاری ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان و با حضور علما و روحانیت و امام جماعت مساجد، هیأت امنا و مسؤولان پایگاههای بسیج مساجد شهرستان نکا در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارشاد نکا برگزار شد تا زمینهای برای گسترش بیشتر مهدویت در جامعه باشد.
در شرایط فعلی ذائقه مردم نسبت به آمادگی و ظرفیتسازی برای ظهور بهسمت ظواهر ظهور رفته است که باید ضمن حفظ این ظواهر همچون دعا و نیایش، بعد معنوی را نیز تقویت کرده و با خودسازی برای ظهور، دیگرسازی نیز در دستور کار قرار گیرد تا بسترسازی مناسبی برای ظهور انجام شود.
فارس
واقعا چرا اینهمه صندلی . خالیه ؟
ایا نمیشد در سال اقتصاد مقاومتی اینجلسه در مکانی با گنجایش کمتر بر گزار می شد ؟