تأثیر بازیهای اینترنتی در افراد/ به قلم علی نیا
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۱۲/۲۹
بازیهای کامپیوتری بین کودکان و نوجوانان گسترش زیادی پیدا کرد و به راحتی در اختیار افراد با سبکهای مختلف قرار گرفته و همه روزه نیز در حال پیشرفت است.
ابزارهای ارتباط جمعی و ترویج انواع شبکههای ماهوارهای و اجتماعی، شیوه جدید تأثیرگذاری در فرهنگ را بهوجود آورد که در این میان میتوان به بازیهای اینترنتی که تأثیر بسیار زیادی بر جوانان گذاشته است، اشاره کرد.
بازیهای کامپیوتری بین کودکان و نوجوانان گسترش زیادی پیدا کرد و به راحتی در اختیار افراد با سبک های مختلف قرار گرفته و همه روزه نیز در حال پیشرفت است.
الهام علینیا درباره گسترش انواع بازیهای اینترنتی گفت: بازیهای اینترنتی متعددی بهراحتی در دسترس عموم قرار میگیرد، در این میان میتوان به بازی آنلاین ” کلش آف کلنز ” اشاره کرد که با اتصال به اینترنت فعال میشود و کاربران زیادی را در سراسر دنیا به خود اختصاص داده است.
وی افزود: رقابت در این بازی از حساسیت بالقوهای برخوردار است که حضور کاربران از سراسر جهان در گروهای سنی متفاوت را فراهم میکند که تهدیدات زیادی نیز به همراه دارد.
کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی به تأثیرپذیری جوانان به بازیهای خشن اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به آمارهایی که در جهان وجود دارد بسیاری از افراد تحت تأثیر بازیهای رایانهای قرار دارند و به نوعی نمیتوان از اعتیاد به انواع بازیهای خشن از جمله کلش آف کلنز غافل بود.
علی نیا تصریح کرد: ایرانیان یک پنجم کاربران بازیهای رایانه ای در دنیا هستند که از جمله صرف کردن هزینههای زیاد، وقت بسیاری از جوانان و نوجوانان نیز در بین این بازیهای بیانتها به هدر میرود.
وی با اشاره به اهداف کشورهای غربی خاطرنشان کرد: کشورهای غربی به نوعی فرهنگ و جامعه اسلامی را هدف قرار داده تا بتوانند به وسیله انواع شبکههای اجتماعی و بازیهای رایانهای ضرر قابل توجهای به کشور وارد کنند.
علینیا بیان کرد: اگر بیشتر به مقوله بازیهای آنلاین توجه کنیم میتوان نتیجه گرفت که بازیهای خارجی و خشن از پرطرفدارترین بازیهای جهان به شمار میروند، استفاده از این ابزارها ضرر قابل توجهای به اقتصاد کشور وارد میکند.
کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی به آگاهی خانوادهها درباره تهدیدات انواع بازیهای خشن و اینترنتی تأکید کرد و گفت: اگر از بسیاری از خانوادهها در رابطه با این بازیها پرسیده شود، به روحیه تأثیرپذیری و استرس فرزندان اشاره میکنند و روانشناسان نیز به خانواده در رابطه با این بازی که به جنگ قبایل شهرت دارد، هشدارجدی داده، زیرا این بازیها، آموزههای اخلاقی و فرهنگی ایران را نشانه گرفته است.
وی در پایان گفت: امروزه بازیهای آنلاین ایرانی زیادی عرضه شده است و افرادی که علاقه زیادی به این بازیها دارند میتواند با استفاده از نسخههای ایرانی ضرر اقتصادی که به کشور وارد میشود را مهار کنند.
میان خبر
بنام خدا:
تحلیل و واکاوی خیلی خوبی بود و از نویسنده محترمه تشکر می شود ولی نباید فراموش کرد که دسترسی به تلگرام نیز باید بر این نگرانیها افزوده شود.