حسینی:لزوم توجه ویژه شهرداری‌ها به مدارس استثنایی

رئیس اداره آموزش استثنایی مازندران با بیان اینکه آموزش‌وپرورش استثنایی از زحمت‌کش‌ترین قشرها است، گفت: وضعیت ما به‌گونه‌ای است که نیازمند توجه دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها هستیم.
به گزارش نیکاخبر:سیدشمس‌الله حسینی در جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: مدرسه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه بهار که در شهرستان سیمرغ وجود دارد، با ۴۲ دانش‌آموز و ۱۵ نیروی انسانی مشغول به‌کار است.

وی افزود: معلولیت‌هایی که در این مدرسه در حال درس خواندن هستند کم‌توان ذهنی، جسمی و حرکتی، نابینایان و ناشنوایان هستند.

13941127000915_PhotoL

رئیس اداره آموزش استثنایی استان مازندران با بیان اینکه تمام رویکرد سازمان آموزش استثنایی آموختن مهارت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است، تصریح کرد: دانش‌آموزان بعد از اتمام سال ششم ابتدایی به کلاس‌های پیش‌حرفه‌ای یا همان دوره راهنمایی راه می‌یابند و بعد از آن نیز وارد دوره متوسطه حرفه‌ای می‌شوند و عموماً در حال یادگیری حرفه هستند.

وی ادامه داد: آسیب‌پذیری نسبت به بیماری‌ها و محدودیت‌هایی که وجود دارد برای حضور در مدرسه از مسائلی است که با آن روبه‌رو هستیم.

حسینی با اشاره به رویکردهای جدید ایجادشده در آحاد مردم و دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها، بیان کرد: شهرداری‌ها واقعاً در حال تلاش برای این دانش‌آموزان هستند.

وی افزود: شکل گرفتن خط ویژه عبور نابینایان در پیاده‌روها و ساخت گلخانه در مدارس استثنایی ازجمله فعالیت‌های شهرداری‌ها است.

رئیس اداره آموزش استثنایی مازندران با بیان اینکه در این فعالیت‌ها نقص‌هایی وجود دارد ولی شروع کار خوبی است، خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین مشکل آموزش‌وپرورش استثنایی بحث سرویس دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است.

این مسئول با اشاره به شرایط خاص این دانش‌آموزان و استفاده از سرویس برای آنها، اظهار کرد: یکی از دلایلی که نیازمند سرویس هستیم، بحث ویژگی‌های خود دانش‌آموزان و مشکل والدین این دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه افتخار من این است که نمایندگی ۵ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه را دارم، گفت: اعتقاد من بر این است که کار کردن در این حوزه یک میان‎بُر به بهشت است.

13941127000913_PhotoL

رئیس اداره آموزش استثنایی استان مازندران با بیان اینکه آموزش‌وپرورش استثنایی از زحمت‌کش‌ترین قشرها است، تصریح کرد: وضعیت ما به‌گونه‌ای است که نیازمند توجه دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها هستیم.

وی افزود: با مراجعه‌ای که به مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران داشتم، ایشان از کمک به این دانش‌آموزان خیلی استقبال کردند و نامه‌ای برای شهرداری‌ها تنظیم کردند و در برنامه بودجه سال جاری شهرداری‌ها در ردیف و ماده ۱۶ شهرداری‌ها بتوانند سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان به‌صورت کامل یا بخشی از آن را پرداخت کنند.

حسینی با اشاره به اینکه چند شهرستان در این زمینه به‌‌خوبی عمل کرده‌اند، گفت: برخی شهرستان‌ها با تغییر کاربری در حیاط مدارس استثنایی با ایجاد مغازه، کمک‌حال این مدارس شدند.

وی ادامه داد: در شهرستان سیمرغ نیز انتظار ما نگاه به این دانش‌آموزان است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران در پایان گفت: قسمت دوم کمک‌حال ما خیرین هستند که خوشبختانه در سیمرغ، خیرین به دانش‌آموزان ما توجه ویژه دارند.

فارس

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *