اولویت و نیازهای منطقه مادرکوله کدام کاندیدا؟! ۱
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۱۰/۱۴
اولین مرحله انتخابات با ثبت نام کاندیدا ها و علاقه مندان به شرکت در این ماراتون حساس و تعیین کننده صورت پذیرفت که از همین جا دست مریزاد به همه این عزیزان عرض می کنیم.
در این گام مردم فهیم ما انشا اله صبر خواهند کرد تا افراد نهایی بعد از احراز صلاحیت برای حضور در رقابت ،معرفی و آنگاه با مطالعه دقیق تر فرد اصلح را انتخا ب و راهی پارلمان نمایند.
نگارنده بر این اعتقاد است بعد از ۳۷ سال از انقلاب و رشد و بلوغ جامعه و مردم عزیز ما ،توجه به نیازهای نظام و جامعه وسیاست ها در سطح کلان از یک سو و مطالبات و اولویت های کاری حوزه انتخابیه از سوی دیگرو تطبیق با توانمدی ها و برنامه های کاندیداها و نگاه دقیق تربه آنچه که در کوله مسافر مجلس دارد خیر مقبول را در پی خواهد داشت و این فقط از رهگذر پرهیز از تعصبات قومی – فبیله ای-منطقه ای و سیاسی میسور خواهد بود.
در این باب اگر چه طی مدارج تحصیلی مرتبط با نیاز منطقه و اولویت ما بسیار مهم است،ولی به کار آمدن تحصیلات در روند خدمت برای ما و عملیاتی شدن ایده ها در روند توسعه و پیشرفت منطقه از مهمات امر وکالت مردم در مجلس است که حقیقتاً باید اذعان داشت که کم بهره بوده ایم.
در یادآوری نیازهای و اولویت های منطقه بسیار می توان گفت و نوشت اما برخی تیترهای این نیازها را می توان این گونه نگاشت:
۱-توجه جدی به مقوله علمی،کارآمدی،در آمدزایی و… در مقوله کشاورزی به عنوان قطب اصلی امرار معاش مردم و توسعه منطقه.
۲-استفاده از ظرفیت دریای استراتژیک خزر و تولید ثروت و درآمد عمومی منطقه با مدیریت درست در حوزه محیط زیست.
۳-استقرار صنایع و مراکز تولیدی که با شرایط اقلیمی (کشاورزی و…) و فضای فرهنگی منطقه سازگاری داشته باشد.
۴-استفاده از ظرفیت های انسانی بدون حب و بغض سیاسی و با هدف ارتقای توان مدیریتی منطقه ای .
۵-پرهیز از سیاست زدگی،باند بازی،گروه گرایی ،رفتارهای ناسیونا لسیتی و…
۶-بسیج همه ظرفیت های مدیریتی نیروهای منطقه که در سطح ملی فعال هستند.
۷-تلاش برای ایجاد وفاق و همدلی و همزبانی بین شخصیت های تاثیر گذار منطقه.
و بسیاری دیگر که در این مقال نمی گنجد…باشد برای فرصتی دیگر
با احترام به همه کاندیداهای که وارد عرصه انتخابات شدند ،نویسنده قائل به دلسوزی هریک از این عزیزان برای خدمت به مردم است ،اما به هر تقدیر و به نا چار و بر اساس قانون انتخابات ،یک نفر منتخب نهایی خواهد بود. فلذا کاندیدایی که از توانایی ها ،مهارت ها و دانش برای رسیدگی به موارد ذکر شده برخوردار است باید در الویت انتخاب باشد تا بشود از شرایط رخوت زده و بی نشاط توسعه منطقه عبور کرد.
در این موضوع تاکید بر چند نکته هم خالی از لطف نیست و امروز بسیاری از نخبگان و خواص هم به آن می پردازند:
-گاهی افراد صرفاً با نگاه سیاسی وارد عرصه انتخابات می شوند(چه به عنوان نامزدو چه به عنوان تبلیغ کننده ) که به نظر اشتباه محرز به حساب می آید،چرا که به همان ترتیب خدمت آنان هم دستخوش تب و تاب سیاسی می شود و تاوان اعمال سلایق شخصی سیاسی یک مسئول را مردم باید بپردازند که کم و بیش در ادوار گذشته شاهد آن بود ه و تلخی های آن را متاسفانه چشیده ایم.
-چه خوب است ازکاندیداهایی به جهت بهرمندی از توان علمی ، مدیریتی و تخصصی در برخی حوزه ها بویژه نیاز های ما صرفاً به جهت دارا بودن تخصص در دولت های مختلف کار کرده اند و فراتر از گرایش های سیاسی عمل نموده اند به و معنای دیگر فرا سلیقه ای بوده و نظر شان در روند تصمیم سازی های ملی برای منطقه صائب بوده برای توسعه استان و بویژه منطقه شرق بکار گرفته شود .
-ارتباط با مراکز تصمیم سازی بالا دستی ،آشنایی با ظرفیت های بالقوه منطقه و تجربه ی اندوخته شده ارزشمند آنان برای ما ذی قیمت است و از آن به راحتی نباید عبور کرد.
-در میان کانداید های محترم افراد محترم با تخصص های مختلف مانند حقوق،عمران، پزشکی،مدیریت، اقتصاد،فقه و مبانی و … نام نویسی کردند که جای تقدیر دارد.ویترین ارزشمند تخصص ها چشم نواز و گاهی خدمات آنان در خارج از ردای نمایندگی دلنواز و جذاب است. اما مسئولیت نمایندگی مردم برای مجلس شورای اسلامی را نباید صرفاً با این میزان نباید سنجید. عیار نمایندگی ورای این پدیده هاست.
تجربه مدیریتی استانی و کشوری،ارتباطات استانی و ملی،قدرت و اعتبار تصیم سازی و عملیاتی ،توان تحلیل و کارشناسی با توجه به اقلیم منطقه و رشته تخصص درحوزه کشاورزی و اقتصادی ،سابقه حضور در ارکان خدمت رسانی به کشور، مرتبط بودن مسیر خدمتی طی شده با اولویت ها و نیاز های مردم منطقه و… از ملازمات و خصوصیات یک نماینده باید باشد و غفلت از این مولفه باعث پسرفت و خسران شدید می باشد.
کشاورزی مان رو به فناست ،دربحث اشتغال در آخرین رتبه های استانیم،به بهانه محیط زیست اشتغال صنعتی نداشته ایم و محیط زیست ما هم حالش خراب است،نیروهای کارآمد خانه نشین می شوند تفرق بین مدیران عادت شد،بی هنران علم هنر بر می دارند،مطالبات توسعه اجتماعی و اقتصادی را سیاسی پاسخ می دهند و…کاش با یک انتخاب هوشمندانه بر اساس آنچه که تاکنون ذکر شدبه همه این نابسامانی ها دراین دوره سرو سامان داد .
اکنون در بین عزیزان حاضر در ماراتن مجلس دهم نیروهایی با تجربه وزارت، مدیریت شهری ،مدیریت کشاورزی استانی و کشوری،مدیریت مسائل زیست محیطی،مدیریت سیاسی و اجرایی استانی ،با تخصص های مرتبط و نیاز منطقه ای و با نگاه علمی و دانشگاهی را باید جست و با گذشت از تعلقات شخصی ،قومی و سلیقه ای و سیاسی خود به فردای روشن اندیشید.
به عنوان یک معلم فرصت ارزشمندی در اختیار مردم عزیز شرق استان می بینم که باید قدر دانسته شود. واز از این فرصت به وجود آمده ،با انتخاب درست به سوی حل این معضلات در وسع خودمان گام برداریم و دست به تغییر شرایط موجود و ساختن موقعیت بهتر بزنیم که :
إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ
ادامه دارد….
این ویزگیها فقط دردکتر شاعری وجود دارد
آقای عبدالله عزیز ومعلم بزرگوار.اگر همه اهل قلم وفکر واندیشه تفکر خدمت به مردم شرق استان وکشور راداشته باشند جز فردی که ویژه گی بالا را دارد نباید انتخاب کنند.چو ن نه گرایش سیاسی می تواند مشکلات مردم راحل کند نه شخصی بی تجربه که مسائل اقتصادی واجتماعی مردم نمی داند .پس باید این بار همت کنیم از وضیعت کنونی که مشکلات مردم زیاد است که بالا اشاره شده است را باانتخاب بدون قومی وقبیله ای به فرد اصلح وداری سمت استانی وملی دارد رای دهیم ونیاز به روشنگری جوانان عزیز سه شهرستان است که انشالله اتفاق خوبی این دوره بیافتتد
دکتر شاعری انتخاب اصلح ما
چرا در دوره های گذشته مورد حمایت قرار نگرفت و با بی مهری برخی از بزرگان مواجه شده بودولی در این ایام ………..
سلام به عنوان یک تحصیل کرده مطالب فوق را قبول داشته و واقیعت امروز جامعه و منطقه می باشد. امید واریم مردم منطقه با درایت و مطالعه و دور از تعصبات فردی و شخصی آنطور که گفته شده عمل نمایند. انشا اله
نویسندهمحترم / الحق و انصاف سخن از دل ما می گویی
امیدواریم با گذشت سه دهه از انقلاب و رشد و بالندگی کشور به خصوص مردم فهیم استان و منطقه مردم به این درک اجتماعی رسیده اندو امید واریم که این بار برخلاف ادوار گذشته عمل نمایند.
نمایندگی و انصار آنان ، از همین الان با شام دهی که فکر می کنند می توانند رای مردم را بخرند در اشتباه هستند. متاسفانه با این برداشت که مردم گرسنه یک وعده غذا هستند و با شعور و شور مردم بازی می کنند.
واقعاً نمایندگی در شام دادن است یا کار کردن!!!!!!!!!!!!!!
سلام محضر دوستان:
مطالب فوق را با دقت تمام و چند بار هم مطالعه نمودم واقعا جای این گونه مقالات خالی است مردم انشااله با درک صحیح و مطالعه به نمایدگانی که در کوله پشتی خود چیزی دارند رای می دهند.
بعضی ها فکر می کنند نمایندگی فقط کت و شلوار پوشیدن و ریش پرفسوری گذاشتن است. نه نماینده ای می تواند در پالمان موفق باشد که از میدان امام ساری به بعد و گردنه امام زاده هاشم توی تهران ارتباطات در وزارتخانه داشته باشد و الا در منطقه خودش هرکه باشد در گرداب نمایندگی چنان غوطه ور می شود و تا چهار سال بتواند خودش را نجات دهد.
نظرات خوبی از ناحیه دوستان ارائه شده است حق هم همین این است. انشا اله وعده خداوند تحقق یابد.
امیدواریم به گونه ای عمل کنیم اصلح وارد مجلس شورای اسلامی شوند کسانی که وامدار عده ای می شوند ومردم را بایک شام بخرند باپول دیگری .لیاخت نمایندگی مردم فهیم را ندارند