دانش آموزان نکایی ازبیت النور آقاجان کوهستانی دیدن نمودند/تصویر/
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۴/۲۵
حجت الاسلام اسماعیل کوهستانی یادگارگرانقدرحضرت آیه الله آقاجان کوهستانی در جمع دانش آموزان دختر مدارس نکا که در قالب طرح وصال یار از بیت آن عارف صمدانی دیدن کرده بودند خطاب به دختران گفت : الان فرصتی خوبی برای درس خواندن است از این فرصت ها استفاده کنید .
ایشان تاکید نمودند :به دنبال علم و اخلاق و ادب باشید و به نماز اول وقت اهمیت دهید آن یادگار گرانقدر اقاجان کوهستانی فرمودند :مرحوم آقا به نماز خیلی اهمیت می دادند وقتی بیمار می شد حتی تب یالای داشت چنانچه متوجه می شدند نماز نخواند در آن شرایط سخت بیماری از جا برمیخواستندو می گفت نماز نخواندم و نماز می خواند ما از تجربه مرحوم آقا استفاده می کنیم
حجت الاسلام شیخ اسماعیل کوهستانی در ادامه گفتند: اگر کسانی که بدلیل اختلاف نزد او مراجعه می کردند آقای می فرمود شما نماز می خوانید؟ . معمولاً جواب منفی بود آدمای با نماز کمتر دچار اختلاف می شوند .
ایشان خطاب به دختران دانش آموز نکایی توصیه نمودند : سفارش من به شما این است که به نماز اهمیت بدهید و نگذارید نمازتان قضا شود .
او در فرازی دیگر ی از سخنان گهر بار خود به اهمیت قرآن خواندن با معنا تاکید کردند فرمودند : درقرآن اخلاق ،ادب نجابت است همه چیز دارد . بعد از نماز صبح و نمازها یومیه وقتی رابرای قرآن بگذارنید و بامعناقرآن بخوانید جزءِآخر قرآن راحفظ کنید چون قرآن خواص بالایی دارد توصیه دیگراین که ادب چیزخوب است باادب باش که حقاکه ادب وظیفه همه است خصوصاًدرمقابل خدا پدرومادر،مرحوم آقاوقتی که مادرشان به ایشان تندی می کرد محیط رادرک می کرد مباداچیزی به مادربگوئید که موجب ناراحتی مادر شود .
در محیط مدرسه بامعلم بادوستان باادب باشید . نکته آخراینکه این همه راه آمدید ادب و نجابت راجدی بگیرید .
وی درپایان به معرفی چند کتب اخلاقی پرداخت (اخلاق اسلامی ،حیله المتقین ) از جمله کتابهای اخلاقی بود که ایشان معرفی نموده است
دختران حجاب اسلامی رامسئله مهمی بدانند سعی کنید آرام و بانرمش به دوستان این مهم راتذکردهید .
یاد آور میشود : ۱۴ربيع الاول ۱۳۹۱قمري آيت الله شيخ محمد کوهستاني ديده از جهان فروبست. آيت الله کوهستاني مازندراني سال ۱۳۰۸قمري ديده به جهان گشود.
آيت الله کوهستاني پس از تحصيل در زادگاهش (کوهستان بهشهر) در بابل و مشهد مقدس و عراق به تحصيل پرداخت و پس از سالهاي طولاني تلاش علمي و کسب مراتب معنوي ، بار ديگر به روستاي کوهستان بازگشت و تکاپوي علمي و ديني و تربيت شاگرد را از همان روستا آغاز کرد.
اقامت آيت الله کوهستاني در اين روستا، سبب شد روستاي مذکور که گمنام بود، شهرتي پيدا کند و توجه علما و دانشوران و جويندگان حقيقت به آن سو جلب شود.
در حوزه علميه روستاي کوهستان ، عالمان و دانشمندان بزرگ و مبارزي تربيت شدند. به عنوان مثال ، شهيد سيدعبدالکريم هاشمي نژاد تربيت شده همين حوزه علميه است.
جالب اين است که همسر فداکار آيت الله کوهستاني در تاسيس و استمرار حيات حوزه علميه کوهستان نقش بسيار فراواني داشت و آيت الله کوهستاني را در انجام دادن رسالت خطير خود ياري مي کرد.
اين بانوي پارسا در طول مدتي که ساختمان حوزه علميه کوهستان در حال احداث بود، براي کارگران غذا تهيه مي کرد و بعد از اتمام کار نيز در مديريت حوزه علميه نقش فراواني ايفا کرد.
به همين دليل ، حاج شيخ محمد شاهرودي بهشهري و شهيد هاشمي نژاد گفته اند: نيمي از کارهاي حوزه علميه کوهستان و کمک به رياست ديني آيت الله کوهستاني بر دوش همسرش بود. اگر همکاري همسر آيت الله کوهستاني نبود، اداره حوزه براي آيت الله کوهستاني امکان نداشت.
آيت الله کوهستاني علاوه بر تاسيس حوزه علميه و تربيت شاگرد و تدريس علوم ديني ، در حوزه مسائل سياسي و اجتماعي نيز فعال بود و با انحراف هايي که در عرصه سياسي و اجتماعي پديد آمده بود مبارزه مي کرد.
آيت الله کوهستاني در عرصه عرفان و معنا نيز به مراتب بسيار بالا رسيده بود. نوشته اند وي به حدي از سلوک دست يافته بود که چشم برزخي نصيبش شده بود. آيت الله کوهستاني وضع برزخي رضاخان را مشاهده کرد و ديد که رضاخان سياه و سوخته و متعفن مي باشد و ماري به يکي از پاهايش پيچيده است.
آيت الله کوهستاني ذکر کرده بود که اين مار به خاطر شهادت آيت الله مدرس به دست رضاخان است.
سرانجام ، آيت الله کوهستاني در ۱۴ربيع الاول ۱۳۹۱قمري در اوج پاکي و پس از کارنامه اي بسيار درخشان ديده از جهان فروبست.
آرزوی موفقیت برای همه دانش آموزان
خسته نباشید
یاد آور میشود : ۱۴ربیع الاول ۱۳۹۱قمری آیت الله شیخ محمد کوهستانی دیده از جهان فروبست
فکر میکنم تاریخ و اشتباه درج کردید دوست عزیز
ببخشید من متوجه قمری ش نشودم