مدیریت جهاد کشاورزی نکا از تولید ۱۸ هزارتن گوشت سفید درسال گذشته خبر داد

حسن سلیمی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مرغداران نکایی پارسال بیش از ۱۸ هزارو دویست و هشتادو هشت تن گوشت سفید تولید کردند. مدیر جهاد کشاورزی نکا با اعلام اینکه در تولید گوشت سفید شهرستان نکا جزء ۵ شهرستان برتر تولیدات گوشت سفید در مازندران است خاطرنشان کرد:

1

این شهرستان دارای ۱۶۲ واحد مرغداری می باشد و سالانه بیش از ۱۸ میلیون و هفتصدوهشتادونه هزارو چهارصد قطعه مرغ به منظور تولید گوشت سفید پرورش می دهد. شایان ذکر است نکا دارای یک واحد مرغ تخم گذار ۶ واحد تولید مرغ مادر می باشد و در واحد مرغ مادر آن ۱۱۹ هزارودویست قطعه مرغ پرورش می یابد.

8

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *