شاعری:رئیس جمهوری صدای ۱۲۰ هزار بیکار را می شنود
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۷/۱۹
استاندار سابق گلستان: رئیس جمهوری حتما صدای ۱۲۰ هزار نفر بیکار در استان را خواهد شنید/ برای احیای اراضی شور در مازندران نیز باید اعتبار مناسبی لحاظ شود/ برای توسعه صنایع تبدیلی نیز نیازمند اعتبارات ویژه هستیم، چرا که بیش از ۸۰ درصد محصولات کشاورزی و زراعی در مازندران خام فروشی می شود.
مازندنومه؛ سرویس سیاسی، محمد اسماعیل بخشی سورکی: علی محمدشاعری- استاندار سابق گلستان و مشاور شهردار تهران- در گفتگو با ما اظهار داشت: استان مازندران با آب و هوایی متعادل، جنگل های سرسبز و ساحل زیبا و پهنه خزری است که با دریای مازندران آذین شده است و این روزها منتظر سفر ریاست جمهوری است.
وی گفت: بیش از ۴۷۰ هزار هکتار سطح زیر کشت اراضی کشاورزی این استان، استعدادهای فراوانی دارد که اگر سرمایه گذاری مناسبی صورت گیرد، قطعا نقش مهمی در اشتغالزایی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در مازندران بیش از ۹۸۰ هزارهکتار جنگل وجود دارد، اظهار داشت: علاوه بر منابع طبیعی، مازندران دارای منابع عظیم انسانی و با تخصص های فراوان است که بزرگترین سرمایه هر جامعه ای محسوب می شود.
مشاور شهردار تهران با اشاره به محرومیت های مازندران که هیچ تناسبی با ظرفیت های این استان ندارد، ابراز داشت: اگر هر یک از استان های توسعه یافته مانند سمنان، یزد، اصفهان، خراسان و… امکانات خدادادی مازندران را داشتند، می توانستند نقشی بی بدیل در توسعه کشور داشته باشند.
شاعری به بی مهری ها و کم لطفی ها نسبت به این استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مازندران عقب ماندگی تاریخی و توسعه نیافتگی تاریخی دارد.
وی با اشاره به مصوبه ی مجلس شورای اسلامی در دهه ۶۰ به بهانه ایجاد تعادل بین محیط زیست و صنعت در مازندران گفت: از آن زمان به بعد مازندران نه صنعتی شد و نه در کشاورزی رشد کرد و اکنون اوضاع محیط زیست ما هم خوب نیست.
* کشاورزی در مازندران صرفه اقتصادی ندارد
این فعال سیاسی با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ هزار بیکار در استان داریم که اکثر آنها تحصیل کرده دانشگاه هستند افزود: متاسفانه نیروهای انسانی مازندرانی برای پیداکردن شغل مناسب به استان های تهران و خراسان و آذربایجان و … مهاجرت می کنند، در حالی که در گذشته افراد برای یافتن شغل به مازندران می آمدند.
وی گفت: در سطح کشور متاسفانه نگاه درستی نسبت به مازندران وجود ندارد و فکر می کنند مازندران به دلیل سرسبزی، استان ثروتمند و برخورداری است؛ به همین دلیل جایگاه مناسبی در تخصیص منابع و اعتبارات ملی ندارد.
شاعری با استناد به آمار رسمی ارائه شده در کشور ابراز داشت: متاسفانه در بخش صنعت رتبه ۱۷، در بخش معدن رتبه ۲۰ و در خصوص سهم اشتغال نیز رتبه مناسبی نداریم و بیکاری آن از متوسط بیکاری کشور بالاتر است.
وی با بیان اینکه کشاورزی در مازندران صرفه اقتصادی ندارد و عمده کشاورزان نیز به کشت گندم و برنج مشغول اند، افزود: کمتر از ده درصد آب در استان مهار می شود ودر زمینه تامین آب نیز مشکل جدی داریم.
*گردشگری در استان فقط مخصوص ایام عید و تابستان است
شاعری به وضعیت گردشگری در استان نیز اشاره کرد و گفت: گردشگری در استان فقط مخصوص ایام عید و تابستان است، به این دلیل که زیرساخت های مناسب برای این امر فراهم نیست و اقامت ها نیز در این مدت کوتاه است.
وی همچنین از نبود صنایع بالادستی مانند پتروشیمی، فولاد و خودروسازی در مازندران خبر داد و گفت: علی رغم مجوزهایی که در این زمینه واگذار شد، طرح ها به دلیل همان مصوبه سال ۶۰ عملیاتی نشد.
وی به مشکلات استان در حوزه راه نیز اشاره کرد و گفت: جاده تهران-شمال به دلیل گذشت بیش از ۲۰ سال از آغاز و تمام نشدن آن تبدیل به طنز تلخ در کشور شده است.
استاندار سابق گلستان با بیان اینکه امیدواریم با تدبیر رئیس جمهوری مشکلات راهبردی استان مرتفع شود، افزود: اولویت با اتمام طرح های نیمه تمام در خصوص تامین آب مانند سدهای گیلورد، هراز و کسلیان است که باید در تکمیل آن تسریع صورت پذیرد.
وی همچنین گفت: اگر برای توسعه زیرساخت های گردشگری اعتبار مناسبی هزینه شود، بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع خواهد شد، بنابر این نیاز است تا با ارائه تسهیلات ویژه و کم بهره برای ساخت هتل و یا ایجاد مناطق ویژه گردشگری، موانع توسعه زیرساخت حل شود.
شاعری اختصاص بودجه برای توسعه روستاهای گردشگری و حل مشکلات دسترسی به این روستاها را نیز جز اولویت های گردشگری عنوان کرد و ابراز داشت: برای توسعه صنایع تبدیلی نیز نیازمند اعتبارات ویژه هستیم، چرا که بیش از ۸۰ درصد محصولات کشاورزی و زراعی در مازندران خام فروشی می شود و اگر این مهم تحقق یابد زندگی بخور و نمیر کشاورزان بهبود خواهد یافت.
* اراضی شور احیا شود
معاون سابق وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید برای احیای اراضی شور در مازندران نیز باید اعتبار مناسبی لحاظ شود، افزود: هزاران هکتار اراضی شور در مازندران وجود دارد که با احیای آن و همچنین اجرای طرح زهکشی می توان سطح زیر کشت را بیشتر کرد.
وی گفت: در بنادر نوشهر، بابلسر، فریدونکنار و امیرآباد نیز ظرفیت های خوبی برای توسعه صادرات و تجارت وجود دارد که باید مشکلات موجود در این سفر مرتفع شود.
* رئیس جمهوری حتما صدای ۱۲۰ هزار نفر بیکار در استان را خواهد شنید
شاعری همچنین به احیای جنگل های مخروبه در مازندران اشاره کرد و گفت: با احیای این اراضی جلوی سیلاب های خانمان برانداز گرفته خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه مازندران دیگر مانند استان های معمولی نیست و هجوم سیلاب ها خسارات زیادی را به مردم و زیرساخت ها وارد کرده است، افزود: راه اندازی مرکز مدیریت بحران مدرن و پایش لحظه ای برای پیش بینی اتفاقات می تواند یکی از راه حل های پیشنهادی در این سفر باشد.
وی گفت: انتظار دیگر این است که دولت موضوع کارآفرینی در استان را جدی بگیرد و با ورود سازمان های کارآفرین، مشارکت بیشتر بخش خصوصی و توسعه تعاونی ها اقدامات اساسی در این زمینه صورت پذیرد.
شاعری با بیان اینکه رئیس جمهوری حتما صدای ۱۲۰ هزار نفر بیکار در استان را خواهد شنید، افزود: بیش از ۷۰ درصد این بیکارها، فارغ التحصیلان دانشگاه هستند که انتظار می رود با توجه ویژه دولت در این زمینه بخشی از دردهای مردم در این سفر التیام یابد.
*زباله باعث آلودگی بصری و زیست محیطی می شود
وی با بیان اینکه از دیگر مشکلات مازندران بحث زباله و فاضلاب شهری است، افزود: زباله به جای بازیافت باعث آلودگی منابع آب زیرزمینی استان و زشتی منظر شهری و فضاهای جنگلی استان می شود.
شاعری تاکید کرد: متاسفانه زباله باعث آلودگی بصری و زیست محیطی می شود که در نهایت باعث دفع گردشگر خواهد شد.
مشاور شهردار تهران حجم زباله استان مازندران را بیش از سه هزار تن دانست و گفت: می توان با راه اندازی نیروگاه های زباله سوز، ایجاد سلول های دفع بهداشتی و ایستگاه های دفع کمپوست زباله را بازیافت کرد که اینکار موجب اشتغالزایی خوبی در این بخش نیز خواهد شد.
شاعری همچنین با بیان اینکه در بسیاری از شهرهای مازندران فاضلاب ها باعث آلودگی آب های زیرزمینی وسطحی می شود، گفت:محیط زیست در مازندران شکننده است در حالی که با تصفیه این آب ها می توان بخش اعظمی از آب های زراعی و غیرنوشیدنی استان را تامین کند.
وی ادامه داد: از دکتر روحانی درخواست داریم که به این بخش از مشکلات مردم استان توجه جدی داشته باشند.
خبر نومه : لازم به ياد آوريست كه علی محمدشاعری در سال ۱۳۳۸ متولد شد. در سال ۱۳۵۶ با رتبه ممتاز موفق به اخذ مدرک دیپلم گردید. سپس در همان سال در رشته مهندسی علوم کشاورزی پذیرفته شد. و پس از ۴سال با رتبه ممتاز موفق به اخذ مدرک مهندسی کشاورزی از دانشگاه مازندران گردید.ایشان به علت علاقه ای که به علم و دانش داشت لحظه ای از ادامه تحصیل غافل نشد و با تلاش شبانه روزی درسال ۱۳۶۸ در مقطع فوق لیسانس پذیرفته گردید و در سال ۱۳۷۱ از دانشگاه تربیت مدرس و با کسب رتبه اول موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس گردید. در سال ۱۳۷۳ برای اخذ مدرک دکتری(ph.d) در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران پذیرفته شد و پس از ۴ سال با رتبه عالی موفق به اخذ مدرک دکتری تخصصی در رشته علوم کشاورزی گردید.
ایشان کار اداری خود را از سال ۱۳۵۸ در جهاد سازندگی مازندران آغاز نمود و یکی از بنیانگذاران جهادسازندگی پس از فرمان حضرت امام(ره) بود. از همان ابتدای فرمان تشکیل جهاد سازندگی در سال ۱۳۵۸ به همراه تعدادی از دانشجویان دانشگاه وارد این نهاد مقدس شد. وبرای رفع محرومیت کشور لحظه ای آرام و قرار نگرفت. علاوه بر خدمت درعرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی ومدیریتی، بعنوان عضوهیئت علمی دانشگاه مشغول تدریس، تحقیق وپژوهش شد و تاکنون تعداد زیادی مقالات ،کتاب و تألیفات علمی از وی به چاپ رسیده است.
وی ضمن تحصیل و تدریس در دانشگاه و کار شبانه روزی در جهاد سازندگی ، به عنوان یک رزمنده و جهادی در دوران دفاع مقدس به مناطق جنگی ایلام، دهلران، مهران و اهواز اعزام گردید. علی محمدشاعری برای تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و کمک و یاری مردم محروم با تلاش خستگی ناپذیر و مدیریت جهادی و با توکل به خداوندمتعال و با تأکید بر آرمانهای امام راحل، شهیدان ومقام معظم رهبری لحظه ای از پای ننشست وهمواره خود را سرباز ی برای ولایت ورهبری و خدمتگذاری امین برای مردم و انقلاب میدانست. در هر مسئولیتی که قرار گرفت سعی نمود با روحیه جهادی کارکند وخدمتگذاری بی منت برای مردم، نظام و رهبری باشد.
جناب آقای دکتر شاعری ریئس محترم جمهور انشالله بتواند دراستان مازندران مشکلات واقعی مردم خوب را موردبرسی ودررفع مشکلات مردم گام موثری را بردارد این خودنیاز به این است مدیران محترم استانی مشکلات استاندران را در نشست کارگروه های تخصصی با ریئس جمهور مطرح نموده وراهکار کارشناسی شده را ارائه دهند ونمایندگان مردم استان درصعنتی کردن استان تلاش کنند تا اشتغال جوانان عزیزحل گردد وماهنوز شاهد تحول دراستان نبودیم واین یاس وناامیدی درمردم شریف استان موج می زند انشااله ماشاهد مدیران جهادی درعرصه های مختلف باشیم تاتحولی دراستان درهمه زمینه ها شاهد باشیم
ما امیدواریم که حوزه شرق استان مازندران همانطور که اصطلاحاً صنعتی و از شمار کارخانه های کوچک و بزرگ زیادی در ظاهر برخوردار است، مردم آن از کیفیت رفاه زندگی و اجتماعی شایسته ای نیز حتی در حد متوسط استانی برخوردار باشد و اندکی از شکاف و اختلاف بیکاری در سطح این منطقه از استان مازندران به نفع این سه شهر کاسته شود. این مطالبه واقعی مردم شهرهای گلوگاه، بهشهر و نکاست که تاکنون در شکل گذشته خود همچنان باقی مانده است و حتی بیشتر هم شد.
چند درصد از این بیش از ۱۲۰ هزار مربوط به این ۳ شهر است؟
شکی نیست که با این همه معضلات زیست محیطی در استان مازندران، آقای شاعری نماینده ای تأثیرگذار در مجلس نه تنها برای نکا و بهشهر بلکه در امور محیط زیست و منابع طبیعی تمامی استانها و شهرهای ایران خواهد بود.
محیط زیست درمان شود اقتصاد هم به جریان می افتد در این رابطه نکا که جای خود دارد.
بی خیال بابا
شاعری فقط
سالها رای دادنمون بر اساس نگرش قومی قبیله ای و محل تولد کاندیدا و خلاصه سیاسی بود . من امسال میخوام رای ام بر اساس صلاحیت باشه . خدایی بیغمبری اگر قدرت و برش سیاسی و نفوذ و بیشینه مدیریتی رو در نظر بگیریم دو نفر صلاحیت نمایندگی دارند که بتونند حقوقی که سالها از شرق استان تضییع شده رو برگردونند یکی اقای شاعری یکی رحمانی. به نظرم اینبار به حقوق خودمون ظلم نکنیم و اقای شاعری رو بفرستیم مطمینا به نفع خودمون و فرزندانمون هست