این بیماری مهلک را جدی بگیرید!!!!!!!
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۷/۷
بدون هيچ مقدمه اي خواهش مي کنم اين بيماري مهلک رو جدي بگيرين و اين مطلب رو تا انتها بخونين. چرا که متاسفانه اين بيماري تاکنون تلفات فراواني داشته و تاسف بارتر اينکه رسانه ها اونطور که بايد به اون نپرداختن. البته خوشبختانه تلفاتي که اين بيماري داشته جسمي و جاني نبوده و عمدتاً روحي و رواني و عاطفي و معنوي بوده.
اين بيماري خطرناک چيزي نيست جز استفاده جنون آميز از تلفن همراه و حضور افراطي در فضاهاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي.
ميدونيد که امروزه فضاي مجازي يکي از ابزارهايي شده که سبب مي شه تا آدمها و سازمانها از راه هاي مختلف ابراز وجود کنند. قطعاً اين تکنولوژي نيز مثل علوم ديگر فوايدي داره که در صورت استفاده صحيح، هر کسي به سهم خودش مي تونه از امتيازات اون بهره ببره اما خيلي از مواقع مي بينيم که استفاده از اين ابزار تبديل به اعتياد و بيماري شده بطوريکه تلفات فراواني داشته است . البته خوشبختانه تلفاتي که اين بيماري داشته جسمي و جاني نبوده و عمدتاً روحي و رواني و عاطفي و معنوي بوده.
* اولين تلفات، تلفات عاطفي است
با استفاده افراطي و بدون هدف خيلي از افراد از شبکه هاي مجازي، متاسفانه زن و شوهرها کمتر با هم صحبت مي کنن و بين والدين و فرزندان کمتر مکالمه اي صورت مي گيره. هر کسي موبايل يا تبلتي توي دستشه و از اين گروه به اون گروه در رفت و آمده يا پيام ميخونه و پيام ميذاره يا چت مي کنه و ولگردي ( ببخشيد وب گردي) ميکنه.
نتيجه اينکه گفتگوهاي ساده و صميمي و روابط ضروري در برخي خانواده ها به واسطه ي اين بيماري يا مرده و يا تا سر حد مرگ پيش رفته است.
* دومين تلفات جدي ناشي از اين بيماري وقت و زمان عمر آدماست.
عمري که بايد صرف مطالعه و فراگيري و انجام کارهاي مفيد و تلاش و کوشش فراوان براي پيگيري اهداف ارزشمند بشه، متاسفانه با اتلاف وقت در برخي صفحات و گروه هاي بي ارزش شبکه هاي اجتماعي آب ميشه و هدر ميره.
بگذريم از اينکه به واسطه ي ارتباطات نادرست و حساب نشده اي که در اين شبکه ها و ارتباطات مجازي ايجاد ميشه ازدواج هاي غيرعاقلانه و ناپايداري شکل مي گيره، زمينه ي خيانت به همسر فراهم ميشه و حتي سقوط آزادهاي جدي درباره ي معنويت اتفاق مي افته.
هيچ کدوم از اينا شوخي نيست و دست کمي از تلفات جسمي و جاني نداره. براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري لازمه که خودمون رو به استفاده هدفمند و ضروري از رسانه ها و وسايل ارتباطي وادار کنيم.
لازم نيست که به هر کسي که شما رو توي يه گروهي عضو ميکنه پاسخ مثبت بدين. مي تونين صميمانه تشکر و عذرخواهي کنين و گروه رو ترک کنين و يادمون هم باشه هرچي خودمون رو با کارهاي خوب و هدف هاي جذاب و مورد علاقه مشغول نگه داريم عملاً فرصت و موقعيت و حضور بي ارزش در فضاهاي مجازي کمتر پيش مياد و از ابتلا به اين بيماري جون سالم به در مي بريم.
موفق باشيد
سيدمجتبي حورايي
WEB: www.hooraei.com