حمایت عکاس جوان مازندرانی از دانش آموزان نیازمند/عكس
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۶/۲۴
امیرعلی رزاقی عکاس جوان ساروی با به تصویر کشیدن مشکلات دانش آموزان و خانواده های نیازمند روستایی و برپایی نمایشگاه انفرادی عکس خیریه و دعوت از مسئولان توانست در چند سال اخیر از این قشراز جامعه حمایت کند.
سومین نمایشگاه عکس این هنرمند مازندرانی که امروزبا حضور مسئولان استان افتتاح شد تا پایان ۲۸ شهریور ادامه دارد و مردم خیر اندیش مازندارن می توانند از این نمایشگاه که درحوزه هنری مازندران به نشانی ساری میدان امام بلوار دانشگاه حوزه هنری مازندران برپا شده است دیدن کنند.
امیر علی رزاقی از عکاسان موفق حوزه هنری مازندران و خبرنگار خبرگزاری مهروبا خبرگزاری فارس و ایسنا نیز همکاری می کند و بیشتر عکس های اوخبری و مستند اجتماعی است.
این هنرمند جوان ساروی در گفتگو با خبرنگارنیوزنکا با اشاره به اینکه پس از عکاسی و ثبت مشکلات مردم به ویژه کودکان و نوجوانان آن را درخبرگزاری ها انعکاس و پیگیری می کنم و زمانی که مشکلات مردم رفع می شود احساس رضایت میکنم.
وی ضمن قدر دانی از مدیر کل بهزیستی و مسئولان حوزه هنری مازندران که او را در برپایی این نمایشگاه عکس خیریه که با حضور دانش آموزان روستای “اسبو ” وخانواده هاشان و خیران و مسئولان استان بر پا شد از دیگر مسئولان خواست تا تنها به گرفتن عکس یادگاری درمراسم افتتاحیه و اختتامیه اکتفا نکنند و به وعده های خود عمل کنند تا جامعه سالم داشته باشیم و مردم ما در امنیت و آرامش زندگی کنند.
به گزارش خبرنگار نیوز نکا این جوان هنرمند با هنر عکاسی این بار مشکلات دانش آموزان نیازمند روستای” اسبو” شهرستان بابل را در قاب دور بین خود ثبت کرد و در قالب نمایشگاه خیریه از مردم خیر اندیش استان خواست به این دانش آموزان که می توانند در آینده برای استان و کشور مفید باشند کمک کنند تا در مکان مناسب و امن تحصیل کنند.
دانش آموزان مدرسه امام حسن مجتبی “روستای اسبو”شهرستان بابل در حال حاضر ۲۰ نفر هستند که در یک مدرسه چوبی تک کلاسه در مقطع ابتدایی تحصیل می کنند. که به دلیل چوبی بودن مدرسه واستفاده از بخاری نفتی در خطر آتش سوزی است و خطر آتش سوزی دانش آموزان این مدرسه را تهدید می کند.
یکی از والدین این دانش آموزان که خود عاشق روستا و زندگی روستایی است در گفت و گو با خبرنگار نیوز نکا گفت، این روستا بسیار سر سبز و زیباست و در صورت توجه مسئولان خانواده هایی که برای ادامه تحصیل فرزندانشان و امکانات اولیه زندگی از این روستا به شهرهای اطرف مهاجرت کردند و بیشتر آنها نیزبه دلیل نداشتن شغل و درآمد مناسب در حاشیه شهر ها زندگی می کنند به روستا بر می گردند و به جای مصرف کنند ه تولید کنند می شوند و به اقتصاد کشور کمک خواهند کرد.
این شخص که خود توان زندگی در شهر را دارد و کارمند است ومدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارد اما حاضر نیست به شهر مهاجرت کند ودر این روستا ساکن است.
وی: نداشتن جاده مناسب، آب سالم و بهداشتی و مکان آموزشی ، نداشتن تلفن ثابت و گاز را مهم ترین مشکلات این روستا بیان و خاطر نشان کرد این روستا در ابتدا ۹۶ دانش آموز داشت که به دلیل کمبود امکانات هر ساله از تعداد آنها کم می شود و از مسئولان خواست تا به روستا هایی که با شهرها فاصله دارند بیشتر توجه کنند.
امین یکی از دانش آموزان این مدرسه با اشاره به اینکه در آینده می خواهد مهندس آب شود و آب روستا را به صورت لوله کشی به خانه های روستائیان برساند گفت : از اینکه سال تحصیلی جدید را در پایه دوم ابتدایی باید در کنار دانش آموزان پایه اول،سوم،چهارم وپنجم آغاز کنم برایم سخت است.
روستای “اسبو” در حال حاضر۶۵ خانوار به تعداد ۲۸۰ نفرجمعیت دارد که به دلیل سر سبزی و طبیعت زیبای آن درتعطیلات و مناسبت های مذهبی جمعیت آن چند برابر می شود اما هنوز آب آشامیدنی ساکنان آن از آب چشمه تامین می شود.
این روستا در ۳۱ کیلومتری شهرستان بابل و ۶ کیلومتری شهر گلوگاه بندپی شرقی و بخش فیروزجای این شهر واقع شده است که نیاز به توجه بیشترمسئولان دارد.
مسئولان باید بدانند که پیشگیری بهتر و کم هزینه تراز درمان است نبینیم روزی را که خبر آتش سوزی مدرسه چوبی روستای “اسبو” تیتر خبرگزاری ها و روزنامه های کشور شود تا بخواهید افسوس بخورید که چرا علاج واقعه را قبل از فاجعه نکردید.