کودکان و ماهواره + عکس / رضاپاشایی
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۵/۲۷
ماهواره به مصابه سرنگی است که از طریق آن آمپول بی غیرتی و لا ابالی گری به جامعه خصوصا قشر جوان و نوجوان تزریق میگردد . وجود شبکه های ماهواره ای یکی از اصلی ترین بمب های نرم صهیونی است که به شدت نگران کننده است !
می دانیم که آسیب پذیرترین قشر در جامعه قشر نوجوان است. چرا که انسان در این برهه از زندگی همواره در پی پیداکردن الگویی برای ادامه زندگی است و وقتی در میان اطرافیان خود هیچ الگو یی که مورد علاقه و متناسب با نوع تفکر خاص خود پیدا نمی کند به ناچار در این بشقاب بزرگ بیگانه به دنبال غذای روحش می گردد غافل از این که در بشقاب ماهواره چیزی جز غذای فاسد شده مزین به زیبایی های دروغین و غرق کننده وجود ندارد و وقتی متوجه مسمومیت خود می شوند که کار از کار گذشته است و به قول معروف نوش دارو پس از مرگ سهراب است !!!
لذا هرگز نباید نسبت به مخاطراتی که چنین برنامه هایی برای جامعه دارند بی تفاوت بوده و به سادگی از کنار آن گذر کنیم .چرا که گرچه چنین برنامه هایی در ظاهر تأثیری بر فرهنگ و خلقیات خانواده نگذاشته و صرفاً به عنوان وسیله ای برای گذران وقت به کار می روند، ولی رهبران صهیونیستی و غربی در گذر زمان الگوهایشان را با مهارت کاملا حساب شده به جامعه ما تزریق می کنند و نوجوان که به دنبال الگوبرداری است ناخود آگاه خود را جای قهرمانان این داستان های دروغین و فاسد می پندارد .و با توجه به حس ماجراجویی خود و اینکه این فیلم ها را در کنار خانواده دیده این امر را به منزله تأیید آنها حساب کرده و بدون هیچ واهمه ای به الگوبرداری از آن می پردازد .
پیامدهای منفی ماهواره برای نوجوانان:
تسخیر ذهن نوجوان و ایجاد اعتیاد به دیدن برنامه های آن، بی رغبتی نسبت به فعالیت های اجتماعی، کم شدن علاقه به مطالعه کتاب های مفید و موثر به علت اعتیاد به دیدن صحنه های مستهجن که نفس تشنه ی آن است،بلوغ زودرس و دچار شدن به انواع بیماری های روحی و جسمی، گرفتن فرصت اندیشیدن از آنها و منفعل شدن آنها در برابر هر گونه نظر غربی و تبعیت بی چون و چرا! که تمامی این امور به طرز شگفت آوری توسط متفکران غربی برنامه ریزی شده است.
چه باید کرد ؟
با بررسی برخی نقاط ضعف و بدی های این ابزار قوی تهاجم فرهنگی همه ما قبول داریم که باید در جهت حذف این عامل فساد از زندگی جوان ونوجوان و کلا هر ایرانی، جهادی شروع شود و تا دیر نشده است و با برنامه ریزی همراه با تفکرات مبتنی برمبانی اسلامی و با روش خاص روان شناسی اسلامی وارد میدان عمل شویم ومعارف عمیق و زیبای الهی را با لحنی خوش و به نحوی که مورد پسند یک نوجوان است، به فرزندان عزیز کشورمان القا کرده و هر چه زودتر آنها را از آلت دست دشمن بودن رهایی بخشیم و کاری کنیم که نوجوان خود به فکر بیافتد که نهایت راه برنامه هایی که خود را به شدت درگیر آنها کرده است به کجا می انجامد. باید او را به نحو و لحنی که مورد پسند و اقتضای سنی اوست بدون هیچ گونه سرکوفت و کنایه و با همان روش برخورد متفکران غربی، خیلی ذیرکانه و بدون هیچ گونه اشاره مستقیمی، شیفته اسلام و تفکرات پاک و مقدس دینی گردانیم. چرا که به قول مولایمان حضرت علی(ع) “قلب نونهال مانند زمین خالیست که هربذری در آن کاشته شود همان محصول را می دهد ” پس باید نوجوان طوری تربیت شود که به صورت آگاهانه از گناه فراری باشد و محدود کردن دیدن ماهواره و استفاده از اینترنت نباید به روشی باشد که حس لجاجت نوجوان را تحریک کند بلکه با جایگزین مناسب و با تشویق و ترقیب نوجوان به اعمال مورد تأیید عرف و دین است که می شود او را از این وسیله معتاد کننده بی خاصیت دور ساخت. البته نکته قابل ذکر اینکه والدین به تنهایی توانایی ایجاد جایگزین مناسب برای ماهواره را ندارند و کمک مسئولین محترم را می طلبد که با ایجاد برنامه های مفرح، آموزنده و کارگزار راه مستقیم را برای فرزندان آینده ساز این مرز و بوم روشن و مشخص کنند تا توسط این برنامه های ویرانگر به ورطه نابودی کشیده نشوند .
امام صادق میفرماید : ”به تربیت فرزندانمان بپردازیم قبل از آنکه منافقان و بیگانگان آنها را تربیت کنند.”
رضاپاشایی ۲۶ مرداد ۹۴