امام جمعه نكا : خط مبارزه با ظلم نبايد به فراموشي سپرده شود /عكس
تاریخ انتشار خبر : ۹۴/۰۴/۱۲
به گزارش نيوز نكا ، آيت الله محمدي لائيني امام شهرستان نكا در جمع نماز گزاران مصلاي امام خميني اين شهرستان ؛ ضمن دعوت خود و نمازگراران به امر تقوا و پرهیزکاری و دوری از گناه سفارش کردند و گفتند: بیتقوایی، خشم خدا را در پی دارد. خداوند به ما سفارش کرده است که خود و خانوادهی خود را از جهنم آتش آن حفظ کنیم. حضرت علی(ع) فرمود: هیچ کس از آتش دور نمیشود مگر کسی که رفتار جهنمی در دنیا نداشته باشد.
ایام قدر را در پیش داریم که یک زمان کیمیایی است. ایام قدر و شبهای قدر، شب مغفرت الهی است. و آبشار رحمت الهی در این شبها نازل میشود. خوشا به حال کسانی که زیر این آبشار رحمت قرار میگیرند و خود را تطهیر می کنند.
سالروز رحلت علامه امینی را در پیش داریم. آن عالم فرزانهای که در مورد حضرت علی(ع) فرمود: دنیای بدون علی(ع)، بازار گمراهی است.
خطیب جمعهی نکا به مشکل کمبود آب در شهرستان اشاره کردند و از مسئولان مربوطه خواستند به نحو مطلوب، این مشکل را اداره کنند و حداقل در ساعات افطار و سحر، از قطع شدن آب جلوگیری کنند.
ایشان به سخنان رهبر معظم انقلاب در روزهای اخیر اشاره کردند و گفتند: ما در مذاکره با دشمن، نباید سابقهی آنها را فراموش کنیم. یک عده نه تنها خط مبارزه با ظلم را در پیش نمیگیرند بلکه سعی دارند دشمن را موجه جلوه دهند. اینان به کشور و ملت خیانت میکنند. بزک کردن دشمن و خوب جلوه دادن او، خیانت به ملت و کشور است. ما باید خط مبارزه با ظلم را که یادگار حضرت امام است، در پیش گیریم و ادامه دهیم.
حضرت آیت الله محمدی لائینی در آغاز خطبه ی اول نيز با توصیهی نمازگزاران روزهدار و خود، به تقوای الهی گفتند: از گرمای هوا میشود انسان به یاد قیامت بیفتد و برای رهایی از آن آتش عظیم فکری کند. خداوند وعده داده است که انسانهای باتقوا را از آتش جهنم رهایی بخشد.
یکی از راههای رسیدن به تقوا، روزهداری است. انسان میتواند برکات این ماه را برای یازده ماه دیگر حفظ کند و درهای جهنم را همچنان بر روی خود بسته نگه دارد.
یکی از مسائلی که در ماه مبارک رمضان قابل بحث است، زکات میباشد. یکی از انواع زکات، زکات جسم است. حضرت علی(ع) فرمود: بر تو باد روزهداری که زکات جسم است. آیهی زکات در ماه مبارک رمضان نازل شده است. پیامبر(ص) فرمود: از مال خود زکات بپردازید تا نماز شما مقبول درگاه حق شود.
از جمله فلسفه روزه این است که به یاد فقیران باشیم و به آنها کمک کنیم پس اگر اهل زکات نباشیم، پیام اصلی روزه را درک نکردیم.
مناسبت دیگر بحث زکات با ماه رمضان، شهادت حضرت علی(ع) در این ماه است که خداوند در معرفی آن حضرت میفرماید: او در حال رکوع، انگشتر خود را به سائلی بخشیده است.
رسول اکرم(ص) فرمود: دادن زکات، مال شما را افزایش میدهد. اگر می خواهید خداوند مال شما را زیاد کند، زکات بدهید.
و فرمودند: هرکس به اندازهی یک قیراط زکات مال که بر او واجب شده باشد، را ندهد، نه مسلمان است و نه مومن و نه کرامتی نزد خدا دارد.
امام صادق(ع) به مفضّل فرمود: به شیعیان بگو زکات بپردازند. من کم نشدن مالشان را تضمین میکنم.
امام باقر(ع) فرمود: کسی که زکات نپردازد، اموالش در روز قیامت به شکل اژدهایی در میآید و او را محکم در بر میگیرد.
ماشالله چه عزمتی احسنت بر غیرتتان ای نکایی
حاج رضا عزمت نا عظمت ، راستی چند روزه که تره تاکسی سر نویمبی
ماشاءالله به جمعیت . ولی غالب جمعیت میانساله مسئولین ستاد نماز جمعه باید فکری برای جوانان باشند