چرا زنان پرحرف هستند؟
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۳/۱۷
دکتر «لوران بريزندين» گفت: تفاوتهاي ذاتي بين مغز زنان و مردان يکي از علتهاي پرچانگي زنان در …
موضوعي هست که يک نيمه جمعيت دنيا همواره آن را مطرح مي کنند اما نيم ديگر جمعيت قاطعانه ردش مي کنند: زنان بيشتر از مردان صحبت ميکنند.
واقعيّت اين است که زنان تقريباً سه برابر مردان صحبت مي کنند. يک زن متوسط، روزانه ۲۰ هزار کلمه صحبت مي کند که تقريباً ۱۳ هزار کلمه از يک مرد متوسط بيشتر است.
زنان همچنين با سرعتي بيشتر از مردان حرف مي زنند و وقتي سفره دلشان را براي دور و بري هايشان باز مي کنند از شنيده شدن صداي خودشان لذت مي برند.
اين مطالب، نتايج بخشي از تحقيقاتي هستند که در کتاب نوشته شده يک روانپزشک زن به آنها اشاره شده است.
دکتر «لوران بريزندين» گفت: تفاوتهاي ذاتي بين مغز زنان و مردان يکي از علتهاي پرچانگي زنان در مقايسه با مردان است.
وي در کتاب «ذهن زنان» نوشت: در مغز زنان، در مقايسه با مردان، سلولهاي بيشتري به گفتار اختصاص يافته اند؛ و اين يکي از دلايلي است که باعث مي شود زنان راحت تر باب گفتگو را باز کنند، بيشتر صحبت کنند و احتمالاً توانايي بيشتري در مهارتهاي کلامي داشته باشند.
حتي اگر اين دليل هم براي توجيه پرحرفتر بودن زنها کافي نباشد، يک تفاوت فيزيولوژيکي ديگر بين زنان و مردان وجود دارد: تنها عمل صحبت کردن باعث شارش انبوهي از پيک هاي عصبي در مغز زنان و ايجاد نوعي حالت «نشئه احساسي» در آنها مي شود، حالتي که دانشمندان آن را مشابه احساس اوجي مي دانند که فردي معتاد به هروئين پس از مصرف مواد، تجربه ميکند.
دکتر بريزندين که خود را طرفدار جنبش زنان معرفي مي کند معتقد است اين تفاوتها از رحم مادر آغاز مي شوند، يعني همان زماني که هورمون مردانه «تستسترون»، مغزِ در حالِ شکل گيريِ جنين مذکر را قالب بندي مي کند.
نتيجه اين فرايند اين است که پسرها و مردها کمتر از همتايان مونثشان صحبت مي کنند و يا کمتر براي ابراز احساساتشان تلاش مي کنند.
بريزندين که در شهر سانفرانسيسکو صاحب کلينيکي به نام «هورمون و خلقوخو» است، نوشت: زنها يک بزرگراه هشت بانده براي پردازش هيجانات دارند، اما مردها تنها يک جاده کوچک شهري براي اين کار دارند.
بريزندين که کتابش را بر اساس کارهاي باليني و تحليل بيش از ۱۰۰۰تحقيق علمي به رشته تحرير آورده گفت: «چيزي به نام مغز تک جنسيتي وجود ندارد.»
او معتقد است که زنان و مردان دنيا را کاملاً متفاوت ادراک مي کنند و شايد با کسب بينش درباره همين تفاوتهاست که آنها ميتوانند ارتباطات سالمتر و بهتري را با يکديگر برقرار کنند.
پس مقصر ما نیستیم…
قربون خدا برم، ما اینجوری خلق شدیم…!!!