روزمزرعه كلزا با حضورمحققان استان درنكا /عكس

به گزارش نيوز نكا،در برنامه روزمزرعه كلزا ، كه با حضورمحققان وكشاورزان استان مازندران در مز كز تحقيقات كشاورزي  استان مازندران در بايع كلا ي نكابرگزار شده بود  مهندس پور نصرالله معاون زارعت سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران سطح زير كشت كلزار در اين استان را ۴۲۰۰ هكتار اعلام كرد .
پور نصرالله خاطر نشان كرد: با توجه به شرايط مساعد آب و هوايي پيش بيني مي شوذ امسال ۸۰۰۰ تن كلزا برداشت شود .uvs150512-003
او نرخ اين محصول را كيلويي ۲۲۰۰ تومان اعلام داشته كه كشاورزان مي توانند با تحويل به نمايندگي هاي شركت توسعه دانه هاي روغني مازندران در ظرف كمتر از ده روز بهاي فروش محصول خودرا دريافت نمايند .uvs150511-005
دكتر بهادري مدير ترويج كشاورزي سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران نيزدرحاشيه اين برنامه درگفتگو باخبرنگار واحد مركزي خبر در نكا گفت :كلزا يكي از محصولات مهم و استراتژيك در تامين روغن كشور است كه بيشترين آن در مازندران كشت مي شود .
اوگفت: در راستاي برنامه مشترك بين تحقيقات و ترويج و انتقال يا فته هاي تحقيقاتي برنامه روز مزرعه كلزا با حضور ۸۰ نفر از محقيقين و كارشناسان ناظر و كشاورزان پيشرو كلزا از سطح استان مازندران در محل ايستگاه تحقيقات زارعي بايع كلا نكا برگزار شد و محقيقين آخرين يافته هاي تحقيقاتي خود را در زمينه كلزا و عملكرد هاي واقعي در اين زارعت بيان داشتند .uvs150511-003 uvs150511-002
دكتر رامعه  محقق كلزا نيز در حاشيه اين برنامه يك روزه نيز ازكشت رقم ظفر در مازندران خبر داد و گفت : در ايستگاه تحقيقاتي بايع كلا در پروسه تحقيقاتي چندين ساله اين رقم بعنوان رقم اميد بخش هم براي مناطق ميان بند و هم براي مناطق دشت مناسب است .
وي گفت : تعدادي از لاين هاي خوب در حال تحقيق  است  كه پس از حصول نتيجه مثبت در اختيار كشاورزان قرار خواهد گرفت .uvs150511-001
مهندسطاهري مدير جهاد كشاورزي شهرستان نكا سطح زير كشت كلزار در نكا را ۶۰۰هكتار اعلام داشت.

او پيش بيني كرد امسال بتوانيم ۱۲۰۰ تن دانه روغني برداشت نمايم .
وي بيشترين مقدار سطح زير كشت راتا ۸۵ درصد درمناطق دشت و۱۵درصد ديگر را در مناطق ميان بند اعلام كرد.uvs150512-001uvs150512-011 uvs150512-010 uvs150512-009 uvs150512-008 uvs150512-007 uvs150512-013 uvs150512-014 uvs150512-004 uvs150512-005 uvs150512-006 uvs150512-012

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *