رقیه جعفری : لبخندرضایت شهروند مهمترین افتخاربرای من خواهدبود
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۲/۳۱
زنان کشورمان همواره کوشیده اندتاازعهده نقشهاووظایف سنتی خود به خوبی برآیند و برهمین میزان نیز نسبت به حوادث سیاسی اطراف خود حساس بوده و می توانند حضور به موقع داشته باشند.
با بررسی تاریخ این مرزوبوم در می یابیم که زنان کوشیده اند سیر وقایع را با حساسیت دنبال کنند تا در وقت لازم وارد عرصه های اجتماعی شوند. چرا که امروزه مشارکت های سیاسی زنان در جوامع رو به رشد از جمله ملاک هایی است که از سوی محافل روشنفکری بسیار مورد توجه قرار می گیرد به طوری که از آن به عنوان یکی از مهمترین شاخص های توسعه یاد میشود. قرآن کریم نیز بارها بر اهمیت وجودی زنان و نقش ایشان در اجتماع تاکید داشته است. به طور مثال در آیه شریفه دوازدهم سوره ممتحنه آمده است؛«یا ایها النبی اذا جاءک المؤمنات یبایعنک علی ان لا یشرکن بالله شیئا و … فبایعهن …»«ای پیامبر، هنگامی که زنان نزد تو آیند و با تو بیعت کنند که چیزی را شریک خدا قرار ندهند، با آنان بیعت کن».
این مهم حاکی از آن است که اسلام همواره حامی اصلی حضور زنان در جامعه بوده و هست و موانع این مشارکت را نیز با رهنمودهایش برطرف کرده. ارجمندی تفکر، عقیده و شخصیت زن، در نگرش اسلام و اینکه زن، برخوردار از حق مشارکت در مسائل سیاسی، اجتماعی و دینی می باشد جزو مواردی است که اسلام بر آن تاکید دارد.
بااین مقدمه نه چندان کوتا،بناداریم با یک از زنان موفق شهرمان که بیش از۱۵ سال بصورت شبانه روزی درشهرستان نکا در عرصه های مختلف ورزش فعال ونیزمدت ده سال درشورای شهرنکا ایفای نقش می نماید از مدتها قبل بدنبال این نشست و گفتگو با ایشان بودیم هر از چند گاهی به گونه ای مختلف حاضر نشد مصاحبه نماید لیکن اسرار ما سبب شد حوالی ساعت ده صبح روز یک شنبه گذشته برای انجام کاری به شورای شهر برویم که متوجه شدیم او در دفتر خود پاسخگوتعدادی ارباب رجوع هستند.مانیز همانند دیگر شهرواندان نکایی مدتی را به انتظار نشستیم .
سركارخانم رقيه جعفري،خزانه دار شوراي اسلامي شهر نكا، نماينده شورا در كميسيون تجديد نظر ماده صد شهرداري، نماينده شورا در كميسيون حل اختلاف دارايي نكا، نماينده شورا در كميسيون بانوان فرمانداري نكا،نائب رئيس كمييسيون عمراني مالي بودجه شوراي اسلامي شهر نكا
بلاخره مارا به دفترش پذیرفت ووارد دفتر کارایشان شدیم. در ابتدای صحبت هایشان با طرح مقدمه ای به بیان شناخت نظام مدیریت شهری به منظور افزایش و آگاهی ما و نیز مخاطبین و شهروندان پرداخت .
رقیه جعفری زرندینی اینگونه آغاز کرد که با توجه به تعریف شهر وبه ماده ۴ قانون تعاریف و تقسیمات کشوری بصورت ۱۳۶۴ شهر محلی است با حدود قانونی که در محدوده جغرافیایی بخش واقع شده و از نظر بافت ساختمانی ، اشتغال و سایر عوامل دارای سیمائی با ویژگی های خاص خود میباشد
به طوری که اکثریت دائمی آن در مشاغل کسب تجارت صنعت کشاورزی خدمات و فعالیت های اداری اشتغال داشته و در زمینه خدمات شهری از خود کفائی نسبی بر خوردار و کانون مبادلات اجتماعی اقتصادی فرهنگی و سیاسی حوزه جذب و نفوذ پیرامون خود بوده و حداقل دارای ده هزار جمعیت باشند.
جعفری در مفهوم ساده تر بیان داشت : مردم شهر دارای سلسله نیازهای مشترکی هستند که هر یک به تنهایی قادر نیستند آنها راه تنهایی برای خود تامین نمایند و اگر قادر هم باشند بعضی از آنها بدون مشارکت دیگران نمی توانند تامین حداقل اشکالی وجود خواهد داشت این است که هزینه تامین انفرادی آنها بسیار سنگین بوده و از عهده هر کس ساخته نیست و گاهی ممکن است و مرغوبیت و مطلوبیت کافی نیز نداشته باشد به عنوان مثال مردم به معابر عمومی ، پارک عمومی – نظافت و زیبایی شهر و بسیاری دگر از این نوع تهسیلات و وسایل احتیاج دارند که غیر ممکن است بتوانند به طور انفرادی آنها را برای خود تأمین نمایند لذا برای اینکه قادر شوند این نیازها را با هزینه کم برای خود فراهم سازند تأمین سازمانی بنام شهرداری را در چهار چوب قانونی خواستار می شوند
وی در این باره که شکل گیری شهرداریها از چه زمانی در کشورمان آغاز شده گفت: نخستین شهرداری که براساس قانون بلدیه بصورت سال ۱۲۸۶ مجلس شورای ملی آغاز به کار کرد شهرداری تهران بود و بعد از آن تا سال ۱۳۰۰ تعداد ۹ شهرداری که شهرداری های شیراز و همدان در سال ۱۲۹۰وتبریزدر سال ۱۲۹۶مشهدو آستارادر سال ۱۲۹۷همچنین شهرداری دزفول در سال ۱۲۹۹مراغه و کرمان ماکودرسال ۱۳۰۰و ۶شهرداری دیگر از سال ۱۳۰۰۰ تا ۱۳۰۴ بندر انزلی – اهر – بوشهردر سال ۱۳۰۱ خوی و زنجاندر سال ۱۳۰۲آبادان در سال ۱۳۰۳به شهرداری های ایران پیوستند و تاسیس شهرداریها همچنان ادامه داشته و دارد در قانون بلدیه لزوم تشکیل انجمن بلدیه پیش بینی شده بود که مهمترین نکته آن در پدیده آوردن سیستمی بود که به شهروندان هر شهر در اداره همان شهر اختیار دهد. در سال ۱۳۰۹ پس از لغو قانون بلدیه و تصویب قانون جدید شهرداری ها وظیفه نظارت برابر مدیریت شهری رسما به کشور واگذار شد و از سال ۱۳۲۸ با تصویب قانون شهرداری و انجمن شهرها این قانون جایگزین قانون قبلی گردید قانون یاد شده بارها در سالهای ۱۳۳۱ و ۱۳۳۴ و ۱۳۴۵ و ۱۳۵۱ مورد اصطلاخ قرار گرفت که بند دوم و چهار این قانون به تشکیل و وظایف انجمن شهر اختصاص یافته است .
رقیه جعفری در ادامه به تشکیل شهرداریها بعد از پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در نهم اردبیهشت سال ۱۳۵۸ در راستای تحقیق آیات شریفه قرآن کریم ( و مشاوره هم فی الامر – آل عمران ) و حضرت امام خمینی ( ره ) به شورای انقلاب ابلاغ فرمودند که به تهیه قانون و آیین نامه اجرائی شوراها برای اداره امور شهر و روستا در سراسر ایران مبادرت ورزیده و پس از تصویب جهت اجرا به دولت ابلاغ نمایند در همین راستا اولین قانون شوراهای اسلامی در تیر ماه ۱۳۵۸ در شورای انقلاب به تصویب رسید و پس از دوباره اصطلاح در سالهای ۱۳۶۱ و ۱۳۶۵ سرانجام در تاریخ ۱/۳ ۱۳۷۵ قانون تشکیلات وظایف و انتخابات و شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران به تصویب رسید این قانون در حال حاضر با ۹۵ ماده قابلیت اجرائی داشته و در حال بهر برداری است .
این عضو شورای اسلامی شهرنکابه اجرای این قانون دراولین دوره شوراهای اسلامی شهرهادر تاریخ نهم اردیبهشت سال ۷۸ اشاره کرد و گفت: شورا فعالیت خود که همانا نظارت بر امور مدیریت شهری و نظارت و ایجاد و اداره تاسیسات عمومی و وضع و اجرای امورات شهری و تأمین نیازمند یهای مشترک محلی را شروع کرده و به وظایف خود مندرج در ماده ۷۶ اصلاحی قانون مذکور با توجه به اینکه شوراها به عنوان نهاد مردمی و مدنی دارای شخصیت حقوقی مستقل بود و خود ناظر برعملکرد دستگاههای اجرائی و نهادهای عمومی غیر دولتی مانند شهرداری انجام وظیفه می نمایند.
جعفری زرندینی معتقد است هیچگاه خسته نشده است و رضایت شهروندان ودر واقع لبخند رضایتمندی مردم فهیم نکا مهمترین خواسته قلبی اوست و همواره تلاش خواهد نمود تا با ارائه خدمات مناسب و صادقانه در سایه اجرای قوانین شورای اسلامی و شهرداری شهروندان ،طمع خوش خدمت را لمس نمایند و با داشتن حداقل امکانات رفاهی در امور شهری آسایش آنها فراهم آید و از امکانات و اماکن تفریحی و شاد و مفرح همه بتوانند به نحو شایسته و بایسته و مطلوب استفاده نمایند .
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با مشارکت عمومی ساکنین شهر و حضور حداکثری شهروندان فهیم در امر انتخابات حماسه دیگری ایجادشود ضمن اینکه این حضور باعث یاس و نا امیدی دشمنان کوردل این مرز و بوم گردد و با انتخاب نمایندگان متدین مجرب کاردان و پیگیر و صالح خود شاهد رشد و شکوفائی شهرمان در امر تاسیسات شهری و زیر ساختها و زیبایی و مبلمان شهری و شهری با نشاط و پویا باشیم .
ادامه این گفتگو در هفته های آتی درج خواهد شد.
نیوز نکا نیز برای این بانوی خستگی ناپذیر نکایی آرزوی موفقیعت می نماید.
تجربه ی چندین ساله موید لیاقت خدمتگزاری مجدد است امیدوارم همشهریان عزیز به جای آزمون و خطای افراد جدید آن هایی را که سالیان سال خالصانه به این شهر خدمت نمودند را فراموش نکنند.موفق باشی خانم جعفری
سر کار خانم میترا
من از هواداران خانم جعفری نیستم
فقط اینو بگم زندگی شخصی دیگران به هیچکس ربطی نداره
در ضمن شما از کاندیدای مورد نظرتان حمایت کنید که بتونه رای بیاره
من فقط به عنوان ارباب رجوع چند باری دیدم که پیگیر کار مردم بودند
۱۰ سال سابقه خوبی برای خانم جعفری بوده
از زحمات سرکار خانم جعفری، طی سال ها تلاش جهت آبادانی و حل مشکلات مردم شریف نکا کمال تشکر را دارم. خانم جعفری دعاگویتان هستم، خدا قوت.
با آرزوی موفقیت طی انتخابات پیشرو برای خانم جعفری، امیدوارم مردم همیشه در صحنه نکا ضمن حمایت از انتخابات، به زحمات این بزرگوار ارج نهاده و با یاری سبز خود حامی ایشان باشند.
حقیقت رونتونستی روسایتت نگه داری تهدید شدی یاپول خوبی گرفتی آقای یداللهی اصالت خبرنگاریتوخفظ کن
سلام. خانم جعفری کارش و برخوردش در محل کار وبخصوص در مجامع بسیار خوب است اما یک کاندیدا نباید از رقبای خود بترسدو موضع انفعالی بگیرد. در بازار هفتگی هرکس باید آنقدر توانمند باششد تا بتواند کالای خود را بفروش برساند. اگر قرار باشه بترسه باید قبل از ورود به بازار تصمیم بگیرد پا به میدان نذارد.
چرا نظر منو حذف کردین؟
شورای شهر باید از افراد متخصص و آگاه به ضرورت های امروز تشکیل بشه تا بتونن مشکلات مردم رو به خوبی حل فصل کنن و موجب پیشرفت و آبادانی شهر بشن.
خانم جعفری با تجربه ۱۰ ساله و کارنامه درخشان در این زمینه نشون داده که لیقت این رو داره که مردم این شهر یک باره دیگه به ایشون رای بدن
سلام مجدد
چرا مطلب منو حذف کردید؟؟
من فقط دیدگاه خودمو گفتم و الانم اعلام میکنم که خانم جعفری بهترین گزینه برای انتخاب در بین کاندیدها هستند و آرزوی موفقت برایشان دارم
سلام خانم جعفری من از حامیان شما هستم
چراتا حالا مثل کاندیدهای دیگه تبلیغات عکس پوستریتونو شروع نکردین؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقای یداللهی
چرا بدون جواب دادن مطالب من رو پاک میکنین؟
من از حامیان خانم جعفری هستم و از ایشون حمایت میکنم و حتی برای ایشون تبلیغات میکنم چون شما من رو نسبت به این موضوع حساس کردید
سلام خانم غزاله که با این نام برایمان چندین بار کامنت گذاشتی
بزارید این نکته برایتان روشن بشه که این روزهابه هرسو شهرمان نگاه کنیدشاهداتفافات خاص آنهم ازنوع تبلیغات برای کاندیدای مبدل شده است در صورتی که این روندیک تخلف انتخاباتی محسوب میرود وبا توجه به اینکه همه کاندیدا ازاین موضوع باخبرند عمدا به بی خیالی طی نموده اند .
اولین سوالی که به ذهن من ناآگاه خطورمیکند چطوراین تعدادخودراوامداراجرای قانون میدانند وحتی درجلسات شان فصل الخطاب راقانون لحاظ نموده انداماخودبعنوان یک متخلف بگونه ای رفتارمی نمایند که همه باورشان شده است که تخلف آنهادرراستای اجرای قانون انتخابات شکل میگیرد.
بارجوع به وجدان خفته مان این تداعی خواهدشد .چگونه مجریان قانون داعیه قانون مداری دارند،اماخود قانون گریزند باتمام این تفاصیل، وقت یک تلنگرزدن است که چرادوستانی که دراین فضا آشنابه قانون هستندبه سادگی ازکنارآن عبورمی نمایند مصلحت اندیشی،مسامحه کاری وبعضی اوقات ترحم و یا نرم برخورد کردن بامتخلفین ازقانون ،مسئولیت شرعی و قانونی نخواهد داشت ؟
ماده ۶۲ فعالیت های تبلیغاتی انتخاباتی انجام امورذیل ممنوع و مرتکبین تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند.
در تبصره ۱ همین ماده نوشتن و یا اظهار مطالب خلاف واقع و یا انجام تبلیغات خارج از مهلت قانونی درج سوابق و خدمات و فعالیتها خلاف واقع نیز تخلف محسوب میشود حالا یا در وب سایت ها و یا توزیع کارت ویزیت و برشورها در بین مردم و مجالس و محافل گوناگون و به هر طریق ممکن قبل از موعد مقرر نیزاقدامی غیر قانونیست .
و با این وجود نباید بدون هرگونه وابستگی به جریان ، گروه، و کاندیدا نبایدانتظار داشت که این پایگاه خبری بعنوان بیلبورد تبلیغاتی تبدیل گردد .
سر کار خانم جعفری ضمن عرض تشکر از سالها تلاش و زحمات گرانقدر جنابعالی در شورای شهر،فکر میکنم بسیاری از مردم مشتاق این باشند که یادداشت یا مقاله ای در رابطه با تجربیات و کارهای اجرایی که برای مردم شریف نکا انجام داده ایدانتشار بدید که بسیاری از دوستان که کم لطفی می فرمایند،بیشتر با نماینده مردمی و اصلح خودشان آشنا شوند.
با تشکر
be nazar man shoraye shahr jaye afrade ba tajrobast jaye emtehan pas dadan nist chon age kasi to in emtehan rad beshe be kole shahr latme vared mishe be nazar man khanom jafari ba tajrobei ke dare be dard in shahr mikhore adam bayad kasai ro entekhab kone ke gablan emtehaneshono khob pas dade bashan hala dar har posti ke bodan
سلام خانم جعفری امیدوارم در این دوره از انتخابات هم رای لازم رو بیارید (به امید پیروزیتون)
با سلام
خانم جعفری از هیچ کس و هیچ چیزی نمیترسه بجز چشم ها و گوشهای بسته
چرا که مردم به جای اینکه به خود شخص و به کارایی و تجربه ی اون رای بدن به هم روستایی و هم محلی و رفیق خودشون رای میدن حتی اگه کارایی نداشته باشه……..این حقیقتیه که همیشه داره تکرار میشه………
واقعا هم نگرانی داره مگه نه.؟!
باسلام و خسته نباشی خدمت خانم جعفری واقعا من شنیدم که شما دنبال کار مردم ورفع گرفتار یگان هستین اینجانب شدید نیاز به کارم دارم لطفا کمکم کنید باتشکر
خانم جعفری سلام خسته نباشی من شنیدم شما خیلی به مردم کمک کردین لطفا به اینجانب کمک کنید شدید دنبال کارم باتشکر عباسی هستم از آپارتمان بهارستان