طهماسبی:تمامی روستاهای بالای ۳۰ خانوار مازندران به اینترنت پرسرعت مجهز خواهند شد
تاریخ انتشار خبر : ۹۳/۱۰/۲
به گزارش نیوز نکا ،در راستای تحقق دولت الکترونیک/ روستاهای بالای ۳۰ خانوار به اینترنت پرسرعت و بیسیم مجهز می شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: تمام روستاهای بالای ۳۰ خانوار مازندران تا ۶ ماه آینده از اینترنت پرسرعت بهره مند می شوند و تا سه ماه اول ۹۴ حدود ۱۲۴۰ روستای (بالای ۳۰ خانوار) استان نیزبه شبکه اینترنت بی سیم خواهند پیوست.
وی با اشاره به اینکه مازندران نخستین استانی است که تنها یک هفته پس از ابلاغ دستورالعمل های پایه گذاری دولت الکترونیک به استان ها، کارهای مربوط به این حوزه را کلید زده و ضوابطش نیز دراستان شکل گرفته است، گفت: این کارگروه، هر ۱۵ روز یک بار دراستانداری تشکیل جلسه میدهد که تاکنون ۳۲ دستگاه درطرح مذکورقرارگرفته وبرای تحقق اهداف آن اعلام آمادگی کردند.
طهماسبی بیان داشت: دراین زمینه بسترهای مناسبی دراستان مازندران وجود دارد به عنوان مثال« ضریب نفوذ خانوارهای دارای دسترسی به رادیو درسال گذشته ۴۴.۳ درصد، تلویزیون ۹۵.۷ درصد و تلفن ثابت ۹۸.۸ درصد است».
این مقام مسئول با بیان اینکه تقریباً همه روستاهای استان مازندران دارای خط ارتباطی بوده و ۸۹ درصد روستاها نیزازپوشش تلفن همراه بهرهمندهستند، ازبرنامهریزی صورت گرفته برای اتصال تمام روستاهای بالای ۳۰ خانوار به اینترنت پرسرعت تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: تا سه ماه اول ۱۳۹۴، حدود ۱۲۴۰ روستای (بالای ۳۰ خانوار) از اینترنت بی سیم بهرهمند می شوند.
طهماسبی همچنین ازآماده بودن بستربهره برداری از اینترنت پرسرعت در ۱۶ روستای استان، در دهه فجر خبر داد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران اظهار داشت: در بخش ارتباطات دوسویه، ضریب نفوذ خانوارهای دارای دسترسی به رایانه ۵۲.۲ درصد و افراد استفاده کننده از تلفن همراه نیز ۶۹.۴ درصد می باشد، این در حالی است که تعداد مشترکان فعال تلفن همراه ۳ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۵۳۶ نفر و مجموع مشترکان پهنای باند در بخش انتقال داده ( ADSL، WiMax، ۳G ) حدود ۴۵۰ هزار نفر بوده است.
وی افزود: استان مازندران در ارزیابی متدولوژیITU (اتحادیه بینالمللی مخابرات راه دور) که در کشور انجام گرفت؛ از رتبه ۵ در سال ۱۳۹۱ به رتبه ۲ در سال ۱۳۹۲ ارتقا یافته است و طبق بررسی های انجام شده در خصوص ضریب نفوذ اینترنت در سه ماهه نخست امسال، استان مازندران با رشد ۸ درصد نسبت به سال ۹۲، به ضریب نفوذ تقریبا ۹۳ درصد رسیده که در کشور دارای رتبه یک می باشد.
طهماسبی از راه اندازی دیتا سنتر تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه هاستینگ ۱۶ درصد از دستگاههای اجرایی کشور خارج از ایران است بنابراین با راهاندازی دیتا سنتر تا آخر سال، ضریب امنیت و پایداری سایتها افزایش یافته و البته هزینه ها نیز نسبت به شرایط گذشته کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه در راستای عملیاتی کردن طرح دیتا سنتر در ۶ ماه اول سال ۹۴ شبکه ملی اطلاعات راه اندازی می شود، تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات شبکه اینترنت داخل کشور است که درهر استان انشعاباتی دارد و سبب پایداری در امنیت شبکه ملی اطلاعات می شود.
طهماسبی ادامه داد: بحث شبکه ملی اطلاعات در کشور ما حدود ۹ سال است که مطرح شده اما در اروپا حدود ۴ سال است که به این موضوع پرداختهاند و آن را به صورت عملیاتی در آوردهاند، ما نیز امیدواریم تا پایان سال ۹۴، شاهد راهاندازی این طرح با اهمیت در کشورمان باشیم.
یداله طهماسبی با اشاره به جمعیت ۱۲۰ هزار نفری شهری و روستایی در نکا و بهرهمندی حدود ۱۰۰ درصد روستاهای آن از خط ارتباطی موبایل، خاطرنشان کرد: در جهت ارتقا و اجرایی شدن اینترنت روستایی، از دهیاران و بخشداران دعوت به همکاری شد زیرا به نتیجه رسیدن این طرح نیازمند ارتباط تنگاتنگ و از مسئولان می خواهیم تا در رابطه با زیرساخت ها، اطلاعات کافی را در اختیار متولیان قرار دهند.
وی افزود: این همکاری باعث می شود که شرکتهای ادارات دولتی و خصوصی(مخابرات ،ایرانسل،رایتل) متناسب با تعداد متقاضیان خود به ارائه خدمات بپردازند و علاوه بر آن به یک سری اطلاعات دقیق و شناسنامه ای از هر منطقه و روستا به دست میآوریم.
این مسئول تصریح کرد: تحقق دولت الکترونیک نیازمند تحقق شبکه الکترونیک است چرا که پایه و اساس توسعه دولت الکترونیک در ارتباط دوسویه دولت و مردم است، اگر تمام ادارات خدمات خود را در پرتال و به صورت الکترونیکی ارائه دهند؛ دستگاه اجرایی سالمتر بوده و ترافیک و هزینه های متعدد کاهش می یابد کما اینکه نظیر این تجربه را در اتوماسیون شدن ادارات دیدیم و مورد استقبال قرار گرفت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از برگزاری همایشی درهمین راستا خبرداد تا هدف و نحوه ارائه فعالیت های از طریق دولت الکترونیک برای همگان تببین و توجیه شود که برای توجیه مردم باید زیرساخت آماده شده و دستگاه های اجرایی نیز همکاری کنند.
طهماسبی برنقش آموزش و پرورش دراین طرح تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک مجموعه پرجمعیت اداری و اجتماعی می تواند حداقل با ثبت نام اینترنتی از دانش آموزان، گام بزرگی در راستای عملیاتی کردن دولت الکترونیک داشته باشد که اعتبارات و بستر باید آن نیز باید فراهم شود.
وی در پایان با بیان اینکه مازندران قطب IT کشوراست، گفت: پهنای باند مازندران ۲۳ گیگ است که ۱۳ گیگ آن مصرف می شود، ۱۰ گیگ غیراستفاده و ۴۳ درصد پهنای باند بلا استفاده است و برای این درصد باقی مانده به دنبال مشتری هستیم.
منبع:مهروان نیوز
تو بعضی از روستا ها آب اشامیدنی برا خوردن وجود نداره حالا اقایون میخوان اینترنت پرسرعت ببرنن!!!!!!!!!!!!!
شهرماحتمابالای سی خانوارهست ولی اینترنت بادنده سنگین داریم که جان آدمومیگیره!!؟؟
سلام به مسافر عربستان و مکه > حاشا که چنین باشد که سیاسی بازی ، بعضا دوست ندارم به کامنت ها پاسخ دهم .این گله مندی ما از ایشان هم هست که چرا خانم جعفری در ادوار گذشته نیز همواره در سکوت رسانه ایی بسر برده؟ بارها و بارها از ایشان درخواست شده که از این فرصت رسانه برای احقاق حق نسوان شهرمان استفاده کنند اما نپذیرفت و دیگر اینکه در وضیعت کنونی شورای اسلامی شهر مسیر درستی را در توسعه و ابادانی شهر انتخاب نکرده است بی تفاوتی اعضای شورا در بحث دوربرگردانها با توجیهی غیر منطقی ایجاد مزاحت های متعدد برای شهروندان با نصب چراغ قرمز چها راه بدون بررسی اولیه ، عدم اجرای طرحهای زیبا سازی دربخش های مختلف ، حدود ۱۵ ماه شورا فقط حرف میزند و از کار خبری نیست ضمن اینکه تمامی ۹ نفر از اعضای شورای به راه خود میروند همه جا سیاه نمایی و با الفاظ بازی کردنه خداوکیلی همهش حرف حرف حرف . رسانه ها هم در سکوت محض بسر میبرند ایا این دهن کجی به ارای مردم نیست هر کسی به دنبال تصاحب صندلی مدیریتی در یک اداره دیگر است ؟! روی هم رفته از نظرات کارشناسانه و بجارب ارزشمندتان استفاده خواهیم برد با سپاس فراوان
بلا شم سرعت ره بخوره
تو روستاها مشکلاتی هست که واقعا نیاز به مدیریت داره… البته بسیاری از روستاهای هزارجریب نکا هنوز مردم مشکلاتی دارن که کسی نیست به دادشون برسه!!!!!!!!!!!
واقعا باید کاری کرد
اینترنت هم خوبه هاااااااااا
ولی اونوقت کی میخواد کار کشاورزی و دامداری و …. رو انجام بده هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه میشینن پشت سیستم و دیگه کسی به فکر اقتصاد مملکت نیست!!!!!
دوسال است که یک کر از مسولین به همراه فرماندار سابق و نماینده و رییس مخابرات اومدن روستا و از نزدیک دیدند تلفن روستا نصف محل آنتن میده قول دادند سریع رست کنند هیچ کاری نکردند حلا اینتر نت پیشکش لطفا الکی وعده آبکی ندین آقایون
بداد روستاي درويشان برسيد كه علي رغم نزديكي به بخشداري هزارجريب از طبيعيترين حقوق شهروندي يعني استفاده از گاز محروم هست و متاطفانه مردم روستاي درويشان با هيزم خونه هاشون گرم ميكن
و خيلي ها هم از روستا فرار كردن.
منزل ما در حاشیه شهر است فاصله تا نکا ۱۰۰متر دویست هزارتومان بابت انتقال تلفن از بنده به عنوان خارج از مرز پول گرفتند اینترنت نتوستم بگیرم کفتن فاصله تا مرکز زیاده حتما این آقا رفیق احمدی نژاده میخاد با یاری امام زمان (عج)الطاف مقاممعظم رهبری و صلوات اینرنت با زنبیل برسونه دست مشتری یا شاید میخاد نماینده مجلس بشه.دروغ میگی مثل ……
اینترنت مازندران نسبت به استانهای دیگه فوق العاده ست.قدرشو بدونید تو ایران تو زمینه ارتباط و زیر ساخت حرف اولو میزنه.آره اینترنت تو روستاها میاد به شرطی که بخوایم
مهندس طهماسبی یا دکتر طهماسبی
برادر ما اینقدر از این حرفها شنیدیم که برامون خنده داره سال ۱۳۷۴ بیست سال پیش روستامون برق رسانی شد در طی این مدت با کوچکترین تغییرات جوی باد و باران و رعد و برق حداقل ده ساعت برق نداریم هر چه اعتراض میکنیم تاثیر نداره و هیچکس پیگیر نیست اگه اینطور باشه پس کره و ژاپن و روسیه با اون شرایط جوی دایم باید تو خاموشی باشن تو رو خدا مشکل اساسی مثل اب،برق و تلفن را حل کنید اینتر نت پیشکش!