حسینی:برای تکمیل مجتمع های آبرسانی نکا ۱۰میلیاردتومان اعتبارنیازاست /عکس
تاریخ انتشار خبر : ۹۳/۰۸/۲۶
به گزارش نیوز نکا ٰ سید مظاهرحسینی مدیر اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان نکا درگفتگوی اختصاصی خود با خبرنگارنیوزنکا ازمطالعه و آغازبکاراحداث سه مجتمع آبرسانی دربخش هزارجریب و مرکزی خبرداد و گفت : کارمطالعه و انتخاب پیمانکارانجام گرفته است و هریک ازاین مجتمع ها شامل “مجتمع آبرسانی شهدای پی رجه برای ۱۶ روستا با سی درصد پیشترفت ؛ مجتمع آبرسانی شهدای ولامده برای ۱۱ روستا با ۳۵ درصد پیشترفت و مجتمع آبرسانی شیت برای ۴ روستا با پیشرفت ۲۵ درصدی درحال پیگیری است تا با جذب اعتبارمناسب دراین بخش شاهد بهربرداری ازآن باشیم .
مدیراداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان نکا با اشاره اینکه با تامین اعتبارمورد نیازو تکمیل این مجتمع ها که ازسالها قبل مراحل مطالعه آن به پایان رسیده است اذعان داشت: با تکمیل و بهربرداری از این طرحها ،مشکل کم آبی بیش از۳۱ روستا دربخشهای هزارجریب در دهستانهای زارم رود و استخرپشت و دربخش مرکزی در دهستان پی رجه مرتفع خواهد شد .
این مدیر آبی شهرستان درادامه به کمبود اعتبارات درحوزه آب روستایی اشاره کرد و گفت : برای تکمیل این طرحها بیش ازده میلیارد تومان اعتبارنیازاست.
حسینی درادامه دربخش دیگرازگفتگوی خود به اعلام اینکه ۱۱۶۰۰ مشترک روستایی و ۴۵۰ کیلومتر تاسیسات تحت نظارت این اداره است به موضوع فرهنگ مصرف بهینه آب شرب اشاره کرد و گفت : فرهنگ مصرف آب و مراقبت از منابع موجود نیازمند مشارکت فعال مردم است ، آب مایه حیات و یکی از سرمایه های اصلی است که همه ما در مدیریت کردن و استفاده بهینه آن دخیل هستیم .
وی اظهار امیدواری کرد شاهد نهادینه شدن فرهنگ رعایت الگوی مصرف آب در روستاهای باشیم .
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی نکا گفت: هم اکنون پیک مصرف آب در طول یک شبانه روز بیش از ۱۰۰۰ لیتر است که این میزان می بایست بین ۱۱۰ تا ۲۲۰ باشد.
سید مظاهر حسینی از روستائیان خواست چنانچه با رعایت فرهنگ مصرف بتوانند نفری ۲۰ لیتر کمتر مصرف نمایند در سرجمع میتوان درمصرف انرژی درجهت تامین تامین آب شرب سالم از چاها،هزینه توزیع ؛،وروشن شدن پمپ های سه حلقه چاه آبی که در مدت ۲۴ ساعت روشن باشدنمایند را به ۱۸ ساعت رساند.
وی با قدردانی از همکاری مشترکان آب روستایی درمصرف بهینه منابع آب، گفت: منبعد این شرکت در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و نیز وزارت نیرو، تلاش های گسترده ای در جهت اطلاع رسانی به مشترکان برای مصرف بهینه آب انجام خواهد داد.
حسینی اضافه کرد: توزیع انواع بروشورهای تبلیغاتی، نصب بنر در معابر و مساجد روستایی و برگزاری نشست هایی با علما و روحانیون، معتمدان، بزرگان و افراد صاحب نفوذ روستاها از جمله فعالیت های تبلیغاتی این شرکت برای رعایت الگوی مصرف آب ازسوی مشترکان خواهد بود .
وی، تعویض کنتورهای خراب، شناسایی انشعاب های غیر مجاز و نظارت های مستمر برای جلوگیری از مصرب بی وریه آب توسط برخی مشترکان پر مصرف را از دیگر اقدامات شرکت آب و فاضلاب روستایی نکا برای استفاده بهینه از منابع خدادادی آب برشمرد.
وی دریافت هزینه آب بهاء را چالش دیگردر این بخش عنوان کرد و گفت :این خود هزینه ایی جداگانه تحمیل می نماید و در بحث رسیدگی به اتفاقات ، و نگه داری ها را دچارچالش کرده است که میبایست اکیپی برای جمع آوری آب بها ء در اختیارگرفت .
او از مشترکین روستایی خواست تا به منظور ارائه خدمات بهتر و مستمر، در پرداخت آب بهای خود، خادمان خود در شرکت آب و فاضلاب روستایی را یاری کنند.
مدیر آبفای روستایی نکا به محدویت های موجود درتامین اب اشاره کرد و گفت : بیساری از نهرها طبیعی درروستا مورد تصرف قرار گرفت وتخلیه شبکه آب شرب را دچارمشکل کرده است و دربخش بالا دست نیزمشکل آب بران و مسائل اجتماعی نیاز به ورود علمای منطقه و ورود مقامات عالی رتبه محلی است تا ضمن اخذ رضایت مردم مشکل بسیاری از مناطق کم آب نیز حل خواهد شد .
خوب آقای رئیس ،خسته نباشی بومی هستی مشکل منطقه رو هم که میدونی،میخواهی من برم دنبال پول واعتبار؟از خودت یادگاری خوب در مناطق محروم به جا بزار .یا علی مدد یاالله
به آقای حسینی سلام عرض میکنم شما آزمایشگاه سیار هم داشتید؟ جن الخالق تعجب میکنم
بسمه تعالی سلام بومی بودن مدیران باعث افتخارهمشهریان است انشاا…باتلاش فراوان باحمایت بزرگان رده های بالاتردرکارتان موفق باشیدخواهشا شیرکلارافراموش نکنیدواقعاازلحاظ جاده و آب محروم واقع شد باتشکر