نقش انگشتر حضرت زهرا(س)

نقش انگشتر حضرت زهرا(س) نقش انگشتر، خود علامت و نشان دهنده ويژگي هايي در مورد اولياء خدا است. به همين دليل نقش انگشتري آنان متفاوت از همديگر بوده است.
يکي از ابزارهاي زينتي براي زنان و مردان از قديم الايام انگشتر بوده و هست. امّا آنچنان که از روايات ديني و از سيره پيامبر(ص) و ائمه طاهرين برمي آيد جنبه تزئيني انگشتر در فرهنگ ديني به عنوان هدف اوّل و آخر نيست بلکه استفاده از انگشتر جنبه متذکّر بودن به اسماء الهي داشته و به نوعي پناهندگي به اسماء حضرت حق از مکائد شيطاني و غفلتها است.

4656
علاوه بر اين نقش انگشتر، خود علامت و نشان دهنده ويژگي هايي در مورد اولياء خدا است. به همين دليل نقش انگشتري آنان متفاوت از همديگر بوده است. از اقوال تاريخي نقل شده در مورد زندگي حضرت زهرا(س) ثابت مي شود ايشان داراي انگشتري با جنس نقره و نقش مخصوص که مزيّن به اسماء متبرکه الهي يا پيامهاي معنوي ديگر است، بوده اند. نقش انگشتري آن حضرت “اَمِنَ الْمُتَوکِّلُون”؛ آنان که توکل مي کنند، در امانند، بود. و نيز گفته شده که نقش آن “اللَّهُ وَلِيُّ عِصْمَتي”؛ خداوند نگهدار و ولي عصمت و پاکي من است، بوده است. گفته شده است که انگشتر حضرت نقره اي و نقش آن “نِعْمَ القادِرُ اللَّهُ و يا اَمِنَ المُتَوَکِّلُون” بود و يادآور شده اند که نقش اين کلمات در نگين انگشتري تأثير عجيبي در دفع دشمنان و نگهداري اموال و اولاد و بدن از شرّ انس و جن و شياطين و تمام ناراحتي ها و آفات و بديها و بليات دارد. و گفته شده است که نقش انگشتر آن حضرت نقش انگشتري حضرت سليمان بن داوود يعني “سُبْحانَ مَنْ اَلْجَمَ الْجِنَّ بِکَلِماتِهِ” بوده است.
یل
پي نوشت ها: (براي آشنايي بيشتر به کتاب حلية المتقين و زندگي چهارده معصوم مراجعه کنيد.) ?_(فاطمه زهرا(س) شادماني دل پيامبر،(ص)
فرهنگ نیوز

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *