خوراکی های دیرهضم را بشناسید
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۲/۱۳
بیشتر مواد غذایی که مصرف می کنیم، به سختی هضم می شود.
کلم بروکلی و کلم برگ خام: این گیاهان غنی از فیبر و ماده مغذی است که برای بدن بسیار مفید است، اما نفخ آور است. خوشبختانه، با پختن آن یا قرار دادن آن در آب جوش برای چند دقیقه، ترکیب سولفور آن خنثی می شود.
ناگت های سرخ شده مرغ:مصرف غذاهای چرب و سرخ شدنی برای معده مضر است.
غذاهای تند: فلفل تند که طعم تندی به غذا می دهد باعث ناراحتی دیواره مری و در نتیجه سوزش سردل می شود.
کاکائو (شکلات): افراط در خوردن این ماده لذیذ باعث اختلال در سیستم گوارش می شود. مصرف زیاد کاکائو باعث رفلکس معده و شل شدن قسمت تحتانی عضله تنگ کننده مری می شود و در نتیجه اسید معده برگشت می کند. همچنین خوراکی هایی مانند بستنی، پوره سیب زمینی ، پیاز خام ومرکبات جزو این گروه از مواد قرار می گیرد.
اطلاعات :