اختصاص ۴۵۰ میلیون تومان به زیرساخت‌های ناحیه صنعتی گلوگاه

به گزارش نیوز نکا و به نقل از فارس ،فرماندار شهرستان گلوگاه از اختصاص ۴۵۰ میلیون تومان برای حل بخشی از مشکلات زیرساختی ناحیه صنعتی این شهرستان خبر داد.

عیسی قاسمی‌طوسی صبح امروز در حاشیه جلسه رسیدگی به مشکلات صاحبان شرکت و سرمایه‌گذاران ناحیه صنعتی گلوگاه گفت: یکی از دغدغه‌های مهم شهرستان گلوگاه، موضوع دکل‌بندان و پیگیری مطالبات آنها بود که مشکلات اساسی از سر راه برداشته شد، اکنون نیز هیچ وظیفه‌ای به جزء پرداختن به وضعیت تولید و پیشرفت در شهرستان نداریم.

وی با اشاره به اینکه تولیدکننده باید رضایت مردم را جلب کند، تصریح کرد: یک تولید کننده باید کالایی تولید کند که با اجناس خارجی برابری کند و حتی بهتر از آن باشد.

فرماندار گلوگاه با بیان اینکه هزینه‌های زیادی برای تاسیس و راه‌اندازی یک شرکت و کارخانه صرف می‌شود و باید خروجی خوبی داشته باشد، گفت: اگر کالای با کیفیت تولید شود، مصرف‌کنندگان ما به مرور زمان دیگر به سمت کالاهای خارجی نمی‌روند.

نماینده دولت در شهرستان گلوگاه، با اشاره به اعتبارات ۴.۸ میلیارد تومانی سال گذشته و تخصیص تنها ۷۰۰ میلیون تومان آن، خاطرنشان کرد: در این شرایط نمی‌توانستیم از صنعت‌گران حمایت کنیم و سهمی را به زیرساخت‌های ناحیه صنعتی اختصاص دهیم.

قاسمی طوسی گفت: از محل منابع استانی و شهرستانی، ۱۵۰ میلیون تومان و با همکاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران نیز ۳۰۰ میلیون تومان دیگر از محل منابع داخلی این شرکت برای کمک به زیرساخت‌های ناحیه صنعتی گلوگاه اختصاص داده شد.

وی درباره امتیازات ناحیه صنعتی شهدای «تیله‌نو» گلوگاه، اظهار کرد: این ناحیه یکی از کم‌نظیرترین نواحی صنعتی مازندران است، تقریباً چسبیده به جاده سراسری است، نزدیک‌ترین فاصله را با ریل آهن دارد، همچنین در نزدیکی آن بندر امیرآباد قرار دارد و اینها امتیازاتی است که در نواحی دیگر، کمتر دیده می‌شود.

فرماندار گلوگاه همچنین درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای توسعه ناحیه صنعتی گلوگاه دارید، به خبرنگار فارس گفت: این ناحیه فعلاً ۴۰ هکتار است، فضا برای تبدیل آن به شهرک صنعتی وجود دارد که با همکاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران پیگیر توسعه آن هستیم.

قاسمی طوسی در پایان گفت‌وگو با اشاره به فعالیت  پنج واحد تولیدی در ناحیه صنعتی شهدای «تیله‌نو»، اظهار کرد: انشاالله تا پایان سال جاری، ۶ واحد تولیدی و صنعتی به واحدهای موجود در ناحیه صنعتی گلوگاه اضافه می‌شود.

عمر ناحیه صنعتی شهرستان گلوگاه واقع در جاده سراسری به کمتر از شش سال می‌رسد و اکنون پنج واحد تولیدی با به‌کارگیری حدود ۶۰۰ نفر در این ناحیه صنعتی مشغول کار هستند.

مهم‌ترین واحد تولیدی در ناحیه صنعتی گلوگاه، شرکت دان و طیور از مجموعه گروه تولیدی «ساوانا» است که توسط عبدالعلی طهماسبی، تاسیس و راه‌اندازی شده است.

گروه ساوانا علاوه بر کارخانه بسیار مجهز تولید دان آماده و فرآوری‌شده، دارای مزرعه مرغ مادر، سیستم حمل و نقل پیشرفته، کشتارگاه صنعتی پیشرفته، داروخانه دامپزشکی، کلینیک ویژه و آزمایشگاه تخصصی در استان مازندران است.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *