خواص طلایی میوه های بهار و تابستان

۱. کالری میوه ها، پایین است. میوه ها آدم را سیر می کنند، اما کالری اضافی یا چربی ندارند. آنها شامل انواع ویتامین، فیبر، و قند می باشند- تمام موادی که بدن برای سالم بودن به آنها نیاز دارد.

.وئ

۲. میوه ها، بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند. بسیاری از میوه ها، از این قابلیت بهره مند هستند که خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی، سکته، انواع دیابت، و همچنین سرطان، را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. بنابراین، افرادی که از بیماری های قلبی رنج می برند، می توانند با حرص و ولع و به هر میزان که دوست دارند، میوه بخورند.

46284__7-June-Superfoods-Salemzi-1

۳. میوه ها، کلسترول ندارد. بسیاری از افراد به دلیل مصرف محصولات غذایی ناسالم، از کلسترول بالا رنج می برند. این امر موجب می شود تا آنها در مقابل بیماری های قلبی، و همچنین انواع دیگر بیماری ها، بسیار آسیب پذیر باشند. اما میوه ها می توانند شما را در مقابل این بیماری ها بیمه نمایند، زیرا ۱۰۰% از کلسترول تهی می باشند.

777777777777777

۴. میوه ها، به هضم غذا کمک می کنند. میوه ها از فیبر طبیعی بهره مند هستند. این فیبر، برای دفع کلسترول و چربی از بدن، بسیار ضروری می باشد. بنابراین، در واقع سبب می شوند تا بدن شما سالم بماند. همچنین، به هضم غذا کمک کرده و خطر گرفتار شدن به یبوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

c7b489f84fabd0759db397f2cea01eb2

۵. میوه ها، سطح ایمنی بدن را ساخته و افزایش می دهند. میوه ها سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و آنتو سیانین، دارند. هنگامی که این دو با یکدیگر ترکیب می شوند، خطرات ناشی از استرس، انواع بیماری ها، و سرطان، را کاهش می دهند. علاوه بر این، میوه ها سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از بدن در مقابل ابتلاء به انواع بیماری ها، محافظت می کنند.

حمخنت

۶. میوه ها، از پیر شدن جلوگیری می کنند. بسیاری از میوه ها مانند شاه توت، ذغال اخته، تمشک، و دیگر میوه های آبی رنگ، از خواصی بهره مند هستند که فرایند پیری را با تاخیر مواجه می سازند. بنابراین، با خوردن چنین میوه هایی می توانید از ایجاد رنگدانه و چین و چروک بر روی صورت جلوگیری کنید؛ یا در واقع، این فرایند را با تاخیر مواجه سازید. این میوه ها، از سلول ها، بافت ها، و ارگان های بدن، محافظت نموده و آنها را جوان نگاه می دارند.

کمنت

۷. میوه ها، فشار خون را تنظیم می کنند. میوه هایی چون سیب و آواکادو، فشار خون بدن را تنظیم کرده و آن را در حد تعادل نگاه می دارند.

88888888888888

۸. میوه ها، طول عمر را افزایش می دهند. در پایان، باید به مهمترین ویژگی میوه ها اشاره کنم و آن خاصیت آنها در افزایش طول عمر می باشد.

حخهع

میوه هایی شبیه به کدوی تلخ و نارگیل، از خواص دارویی بهره مند هستند. کدوی تلخ از خواص ضد سرطانی، ضد ویروسی، و ضد مالاریایی بهره مند است.
از سوی دیگر، از آب نارگیل، می تواند برای انتقال خون استفاده نمود؛ زیرا آب نارگیل، بسیار شبیه به پلاسمای خون می باشد. در طول جنگ جهانی دوم، آب نارگیل با این خاصیت خارق العاده ی خود، جان بسیاری از سربازان را نجات داد.

گکمنت

گردآورنده:زهره

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *