بیمه ۲۷۴ هکتار از اراضی شالیزاری نکا

خلاصه خبر : مدیر جهادکشاورزی نکا گفت: تاکنون 378 فقره بیمه‌نامه در سطح بالغ بر 274 هکتار از شالیزارهای این شهرستان صورت گرفته است.

حسن سلیمی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استان اظهار داشت: بر اساس این تصمیم هرگونه پرداخت خسارت به کشاورزان فاقد پوشش بیمه‌ای لغو شده است.

وی از کشاورزان درخواست کرد از فرصت باقیمانده، برای بیمه شالیزارهای خود نهایت بهره‌برداری را انجام دهند.

سلیمی همچنین با تاکید بر بیمه برنج در اراضی شالیزاری خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی یکی از ابزارهای حمایتی مناسب در هنگام بروز حوادث طبیعی است که با توجه به وجود خشکسالی احتمالی در منطقه امیدواریم کشاورزان از بیمه برنج استقبال کنند.

وی با بیان اینکه کشت برنج در بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی نکا در حال انجام است، یادآور شد: کشت برنج در اراضی شالیزاری نکا به دو روش مکانیزه و سنتی انجام می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی نکا افزود: از این سطوح، ۵ هزار و ۶۱۵ هکتار مربوط به ارقام محلی و ۴ هزار هکتار مربوط به ارقام پرمحصول است.

وی با اشاره به کشت مکانیزه در ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری نکا ادامه داد: کاهش سختی کار، صرفه‌جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره‌وری از نیروهای کارگری و کاهش هزینه‌های تولید، از مهم‌ترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

این مسئول با اشاره به مزایای استفاده از کشت مکانیزه افزود: بر اساس کارشناسی‌های انجام شده تا حدود ۵۰ درصد هزینه‌های جاری کشت برنج را نسبت به روش سنتی کاهش می‌دهد.

مدیر جهادکشاورزی نکا همچنین از کشت شبدر در بیش از ۲ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری این شهرستان خبر داد و گفت: این کشت به عنوان علوفه دامی در منطقه انجام می‌شود.

سلیمی اظهار داشت: با توجه به ارزش غذایی مناسب شبدر به عنوان یک علوفه مفید جهت تعلیف دام، بالغ بر ۲ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری شهرستان نکا به کشت این محصول اختصاص یافت.

وی با اشاره به اینکه در این راستا با معرفی سه کارگزار، مقدار ۵۰ تن بذر شبدر خریداری و بین بهره‌برداران متقاضی کشت شبدر توزیع شد، بیان داشت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده بیش از ۱۰۰ هزار تن شبدر در زمین‌های فوق تولید می‌شود.

سلیمی، افزایش حاصلخیزی خاک و تثبیت ازت خاک را از مزایای کشت شبدر عنوان کرد.

دیدگاه های این مطلب

1 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. طرح بیمه محصولات کشاورزی بیش از ۲۰ سال است که آغاز شده ولی وقتی کمتر از ۳ درصد شالیکاران حاضر به بیمه کردن شالیزارهای خود شده اند مدیران و مسئولین محترم باید متوجه شده باشند که این طرح آنقدر نقص و مشکل دارد که کشاورزان پس از سالها هنوز به آن اعتماد ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *