ترکیدگی لوله آب/بی تفاوتی متولیان امور آب شهری نکا
تاریخ انتشار خبر : ۹۳/۰۲/۲۰
به گزارش نیوز نکا ، در پی ترکیدگی لوله اب شهری در خیابان علمیه جنب شرکت نفت سابق سعدی این شهر ، علی رغم پیگیری های متعدد آب لوله های این مسیر همچنان به هدر میرود .
در سالی همه به صرفی جوی آب تلاش دارنداین بی تفاوتی آقایان مسئول تامل برانگیز است .
در این باره نامه یکی از شهروندان نکایی به رویت مخاطبین و مدیران آب شهری نکا میرسد .امیدواریم سریعا نسبت به ترمیم آن اقدام عاجل انجام گیرد .
بسمعه تعالی
با سلام
درمنطقه واقع در خیابان علمیه،جنب شرکت نفت سابق چند روزیست که لوله آب شهری شکستگی داخلی پیدا کرده و به بیرون منشعب شده است،که این مورد مشکلاتی را برای این محل و اهالی آن بوجود آورده است و دارای عواقب خطرناکی هم می تواند باشد که ازجمله اینکه مشخص نیست شکستگی داخلی آن دقیقااز چه زمانی می باشد،که اگر دارای مدت زمان طولانی باشداحتمال ریزش و نشست زمین دراین منطقه قوت می گیرد؛ضمنا با توجه به کمبود آب در این برهه اززمان درکشورعزیزمان،متاسفانه جلوی اسراف و هدر رفت آب گرفته نمی شود.
این در حالی است که اهالی محل مکرراچه به صورت حضوری و تلفنی به اداره آب و فاضلاب شهرستان نکا مراجعه نموده و تماس برقرار نمو ده اند، اما مسئو لین مربوطه هیچگونه اقدامی را در جهت حل این مشکل انجام نداده اند.
امیداست که دوستان دست اندر کار کمی بیشتر به این گونه مسایل و مشکلات شهری اهمییت بدهند.
با تشکر
۱۳۹۳/۲/۱۹
حسینعلی علی نژاد
شاید حتما برای آقایان اداره آب و فاضلاب باید دعوت نامه می فرستادید.با امید صرفه جویی این نعمت حیاتی
مسئولین عزیز روستای چاله پل جند مدتی است که چند نقطه ترکیدگی داره خواهشا رسیدگی شود
دراین شهر حتما باید یک اتفاقی بیافتد تا مسئولین آن به فکر چاره باشندوچون درسیستم اداری ما ترس نیست.
واقعا چقدر جالب است که مسئولین اداره آب و فاضلاب نکا درهدر رفت بیت المال و این موهبت الهی بی تفاوت هستند.امیدواریم این مسولین بیخیال جوابگو مردم باشند.جدای از اینکه حفاظت بیت المال مسلمین یک وظیفه دینی و شرعی و اخلاقی است که آقایان اداره آب و فاظلاب شهرستان نکا باید به توجه داشته باشند.
مسولین محترم اسراف حرام است واسراف کنندگان برادران شیاطین هستند پس لطفا پیگیری کنید
ایران، چاک هیگل را به عربستان و اسرائیل کشاند ”
وزیردفاع آمریکا “چاک هیگل” در روز های آینده به اسرائیل سفر خواهد کرد تا با وزیر دفاع اسرائیل موشه یعلون دیدار کند.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت: وزیردفاع آمریکا “چاک هیگل” در روز های آینده به اسرائیل سفر خواهد کرد تا با وزیر دفاع اسرائیل موشه یعلون دیدار کند.
هاآرتص نوشت: انتظار می رود که هیگل در روز دوشنبه به خاورمیانه سفر کند و علاوه بر اسرئیل به عربستان و اردن هم برود. پیش بینی ها حاکی از این است که در طول سفر او به اسرائیل، در مورد مسایل مهم استراتژیکی در منطقه از جمله برنامه هسته ای ایران و جنگ سوریه بحث و گفتگوی های زیادی شکل گیرد.
دیدار قبلی هیگل و یعلون به ماه فوریه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ برمیگردد.
در دیدار سال گذشته نیز، چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا خبر فروش شماری از هواپیماها و هلیکوپتر های پیشرفته و همچنین رادار های پیشرفته را به اسرائیل داد.
در دیدار روز جمعه سوزان رایس، مشاور امنیتی آمریکا از پایگاه نیروی هوایی اسرائیل، وی تاکید کرد که هیچ شکی نیست که آمریکا همچنان، تعهد ویژه ای به امنیت اسرائیل دارد.
از طرف حسینعلی علی نژاد
تاریخ مخابره :۲۰/ ۲/ ۱۳۹۳
“جنگ روانی روسیه در آمریکای لاتین”
“روسیه بدنبال ایجاد ۱+۵ در حیاط خلوت آمریکا”
ارتباط نزدیک روسیه با کشورهایی همچون کوبا، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه، اکوادور و…، خشم تعدادی از جمهوریخواهان را بر افروخته و آنان با صراحت اوباما را متهم به ضعف در برخورد با روسیه جهت حضورش در این منطقه کردهاند.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای فارس در آمریکای لاتین، بعد از حضور غیر مترقبه کشتی نظامی «LEONOV SS-175» روسیه در بندر هاوانا و چهار کشتی دیگر این کشور در ونزوئلا در چهار ماه اول سال جاری میلادی، لاوروف وزیر امور خارجه روسیه برای انجام یک دوره سفر به آمریکای لاتین (کوبا، نیکاراگوئه، پرو و شیلی) در آن منطقه به سر برد.
انجام این سفر در مقطع فعلی سوالات زیادی را به ذهن مخاطب متبادر میکند که اهم آن عبارتند از:
۱) اهداف پنهان کوتاه و دراز مدت روسیه در آمریکای لاتین چیست؟
۲) چه ارتباط مستقیمی بین سفر لاوروف با درگیریهای سوریه، اوکراین، الحاق شبه جزیره کریمه و تحولات ونزوئلا وجود دارد؟
پس از آغاز جنگ سرد، اتحاد جماهیر شوروی به بهانه، ترویج کومونسیم، حمایت کامل خود را از کشورهایی همچون کوبا و متحدان وی آغاز کرده است.
در ادامه این روند، سال ۲۰۱۰ میلادی «ولادیمیر پوتین» به عنوان نخست وزیر روسیه طی سفری به ونزوئلا با چاوز رهبر فقید آن کشور دیدار و در مقابل دوربینهای تلویزیونی دستان چاوز را بعنوان بزرگترین رهبر آمریکا ستیز فشرد. پوتین با انجام این کار ضمن مخابره پیامی به ایالات متحده و همدستانش فصل جدیدی را برای حضور پررنگتر و مستمرتر در آمریکای لاتین رقم زد.
روسیه از آن پس همکاریهای چند جانبهای خود را با کشورهای چپ منطقه یاد شده افزایش داده و این همکاریها دستاوردهایی را نیز برای روسیه به ارمغان آورده است.
ارتباط نزدیک با کشورهایی همچون کوبا، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه، اکوادور و…، خشم تعدادی از جمهوریخواهان را بر افروخته و آنان با صراحت اوباما را متهم به ضعف برخورد با روسیه جهت حضورش در این منطقه کردهاند.
در این راستا «راجر نوریه گا» محقق مجله «اینتر پرایز» آمریکا رئیس امور آمریکای لاتین وزارت امور خارجه دوران ریاست جمهوری «جرج دبلیو بوش» در واشنگتن در مصاحبهای اعلام کرد: روسیه از غفلت آمریکای لاتین نهایت بهره را برده و در حال گسترش نفوذ خود است. در طرف مقابل، به استناد مصاحبه وزیر دفاع روسیه با خبرگزاری دولتی «ریانووستی»، در ۲۶ فوریه سال جاری، روسیه با نادیده انگاشتن نظرات و حساسیتهای نمایندگان ایالات متحده نه تنها از تحرکات خود در این منطقه نکاسته بلکه در حال برنامهریزی برای گسترش حضور نظامی دائمی در خارج از مرزهای خود با ایجاد پایگاههای نظامی در کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه، کوبا، ویتنام و سنگاپور میباشد.
دلایل حضور روسیه در آمریکای لاتین عبارتند از:
• استراتژی گسترش ناتو به سمت شرق، طرح استقرار دفاع موشکی اروپای شرقی از سال ۲۰۰۱ تا کنون، موضعگیریهای خصمانه ایالات متحده در مسائلی همچون بحران سوریه، اوکراین، الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه و همراهی کشورهایی همچون بولیوی، ونزوئلا و نیکاراگوئه.
• نگرانی از خروج نیروهای ائتلاف از افغانستان و انتقال آن به منطقه آسیای میانه و قفقاز در کنار اضطراب از نپیوستن کشورهای قفقاز و آسیای میانه به اتحادیه گمرکی روسیه.
عوامل یاد شده روسیه را بر آن داشته تا با اتخاذ تدابیر منطقهای، مانند تشکیل اجلاس خزر و… جهت مقابله با ایالات متحده و متحدانش، نفوذ خود را در آمریکای لاتین افزایش دهد.
این حضور دستاوردهای ویژهای اعم از فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی، انجام مانورهای مشترک نظامی، مشارکت در فعالیتهای نفتی و انرژی خصوصاً در ونزوئلا را برای این کشور به همراه داشته است.
روسیه با استفاده بهینه از این فرصت مقدمات ورود رقبا در رقابت تسلیحاتی در منطقه را فراهم آورده، در این بین ضمن کسب سود فراوان، بخشهایی از هزینههای مربوط به درگیریهای موجود (سوریه، اوکراین و…) تامین و پوشش میدهد.
به اعتقاد نگارنده مهمترین دستاورد موجود سفر لاوروف به آمریکای لاتین تشکیل جبههای از مخالفان منطقهای آمریکا تحت عنوان ۱+۵ (کوبا، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه، اکوادور بعلاوه روسیه) در حیاط خلوت ایالات متحده میباشد.
روسیه بر آن است تا با پایهریزی طرح مذکور ضمن همگرایی و انسجام اعضا، علاوه بر ایجاد رقابت تسلیحاتی و سود کلان اقتصادی، اذهان عمومی جهان را از موضوع اوکراین و آمریکای لاتین منحرف نماید.
نگارنده بر این باور است، با توجه به درگیریهای متعدد روسیه با مشکلاتی اعم از بحران سوریه، اوکراین و… در جهان، این کشور توان حضور مطلق و عملیاتی در منطقه آمریکای لاتین را نداشته و در کوتاه مدت به دنبال فضاسازی و بهرهبرداری رسانهای از موضوع میباشد.
ناگفته نماند با توجه به اختلافات غیر قابل کتمان حزب چاویست در ونزوئلا که تا حدودی شاید موجبات تضعیف «مادورو» که حرف شنوی بسیاری از کوبا دارد را به خطر انداخته است، وی در این سفر با ارسال پالسی افراد غیر همسو را مجاب به همکاری و … با رئیس جمهور فعلیشان کرده است.
یادآور میشود، روسیه به موازات احساس خطر از مجموع موارد یاد شده از حضور جمهوری اسلامی ایران در آن منطقه که با اقبال وسیع مردم و کشورهای مختلف آن منطقه روبرو شده نیز مضطرب میباشد و همزمانی دیدار لاوروف و اورتگا در نیکاراگوئه و وزیر امور خارجه نیکاراگوئه با حسن روحانی در تهران در این زمینه ارزیابی میشود.
از طرف حسینعلی علی نژاد
تاریخ مخابره :۲۰/ ۲/ ۱۳۹۳
“نگاهی به نقشه راه گروه بین المللی بحران برای حل برد- برد موضوع هستهای ایران”
.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، کریستین ساینس مانیتور نوشت: مذاکره کنندگان گروه پنج بعلاوه یک درباره مذاکرات فعلی سکوت کرده اند ولی گزارشی که تحلیلگران با اطلاعات دقیق از این مذاکرات نوشته اند می تواند سرنخ هایی بدست دهد.
این روزنامه آمریکایی در تحلیلی به قلم “اسکات پترسون” نوشت : تعداد گزارشها در مورد مذاکرات هسته ای ایران کم نیست. اما یکی از مفیدترین و به روزترین این گزارش ها ، گزارش گروه بین المللی بحران است که طرحی کلی را در مورد توافق هسته ای نهایی که می تواند بدست بیاید ارائه می دهد.
این گزارش چند روز پیش از چهارمین دیدار ایران و قدرت های بزرگ منتشر شده است در حالی که مهلت بیست ژوئیه برای دستیابی به توافق نیز نزدیک می شود. این گزارش شامل بحث فنی جامعی درباره نحوه اطمینان یافتن در این باره است که ایران سلاح هسته ای تولید نخواهد کرد. در عین حال ، آنچه این گزارش را از گزارش های دیگر متمایز می کند این است که موانع سیاسی و نیز دیدگاه ایران را مورد توجه قرار می دهد. مشخص است که موانع سیاسی دشوارترین موضوعی است که باید حل شود.
علی واعظ تحلیلگر ارشد مسائل ایران در گروه بین المللی بحران که با مقامات ایران و آمریکا روابط نزدیک دارد گفت : بیشتر پیشنهادات قبلی « آمریکا محور » بود و بیش از اندازه بر عناصر جداگانه تمرکز می کرد. این گزارش بر اساس بازخورد هر دو طرف قرار دارد.
این گزارش در برگیرنده راه حل های بینابینی در مورد موضوعاتی مانند محدود کردن توانایی غنی سازی ایران و نحوه پایان دادن گروه پنج بعلاوه یک به تحریمهاست.
واعظ می گوید : این پیشنهادها به شکلی طراحی نشده است تا فقط رضایت یک طرف را به طور کامل جلب کند بلکه زمینه برای دستیابی به راه حل برد – برد فراهم می شود.
نقشه راه “گروه بین المللی بحران” با دقت طراحی شده است تا در مورد اقدامات تضمین دهنده به هر دو طرف ، اطمینان حاصل شود.
مفاد این نقشه راه به شرح زیر است:
– اندازه گیری ظرفیت غنی سازی ایران بر اساس تعداد دستگاههای سانتریفوژ صورت نمیگیرد بلکه این کار بر اساس مجموع میزان تولید انجام می شود. به این شکل ، ایران تا زمانی که در چارچوب پارامترهای توافق شده باقی بماند می تواند چارچوب غنی سازی خود را انتخاب کند.
– در ابتدا به مدت یک تا دو سال ظرفیت غنی سازی ایران به پایین تر از میزان فعلی و حدود هشت هزار سانتریفوژ فعال کاهش می یابد. چند سال اقدامات اعتماد ساز شامل بازرسی های سرزده و سیاست “ذخیره سازی صفر” در مورد تبدیل فوری اورانیوم غنی شده به سوختی که کاربرد نظامی ندارد اجرا می شود. بعد ایران اجازه پیدا می کند این ظرفیت را به سه برابر و معادل حدود بیست و چهار هزار دستگاه سانتریفوژ از نسل اولیه سانتریفوژهای خود گسترش دهد.
– تعدیل راکتور آب سنگین اراک که موجب نگرانی گروه پنج بعلاوه یک است. این راکتور به شکلی تعدیل می شود که میزان کمی پلوتونیوم تولید کند.
– بوجود آوردن هدف و راهکاری برای میانجیگری در خصوص مسائل مورد اختلاف.
در مقابل ، ایران از مزایای زیر برخوردار خواهد شد
– تاسیسات فردو که گروه پنج بعلاوه یک زمانی خواستار تعطیلی آن بود تعطیل نخواهد شد. تاسیسات فردو به مرکز تحقیق و توسعه تبدیل می شود و محدودیت های سختگیرانه در آنجا به اجرا در می آید. لغو سریع تحریمها در سراسر زمان اجرای این روند پس از طی شدن زمانی قابل توجه برای اجرای این کار.
– آزاد سازی نیمی از درآمدهای نفتی ایران پس از سال نخست یا سال دوم و نیز لغو بسیاری از محدودیت های بانکی ایران. اتحادیه اروپا به تدریج واردات نفت را از سر می گیرد. در مدت پنج تا هفت سال ، باقی دارایی ها آزاد می شود و تحریم های بیشتری لغو خواهد شد.
– ارائه دانش فنی به برنامه هسته ای غیر نظامی ایران.
– حذف باقیمانده تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای ایران در بخش نفت و گاز در مرحله آخر توافق.
چنین توافقی ممکن است در راستای انتظارات برخی افراد در سنای آمریکا نباشد. این افراد می خواهند بجز تعداد نمادینی از چند هزار سانتریفوژ چیز دیگری وجود نداشته باشد.
در این گزارش اعلام شده است : تلقی های نادرست طرف ها و انتظارات اشتباه ، آنها را در معرض شکست قرار داده است. آنچه باید مراقب آن بود این است که برای قبولاندن این توافق ، نباید با سخنان جنگ طلبانه یا تمجید بیش از اندازه از پیروزی ظاهری، مخالفان را تشویق کرد.
از طرف حسینعلی علی نژاد
تاریخ مخابره :۲۰/ ۲/ ۱۳۹۳
“پنالتی زدن بلد نبودیم و دوم شدیم”
تیم ملی فوتسال ایران مقابل ژاپن در مجموع با نتیجه ۵ بر ۲ در فینال شکست خورد تا به نایب قهرمانی بسنده کند.
تیم ملی فوتسال ایران در فینال جام ملتهای آسیا از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه در کشور ویتنام به مصاف ژاپن رفت که مسابقه در پایان وقت قانونی با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید تا بازی به وقت اضافه کشیده شود.
فرهاد توکلی گل ایران در نیمه اول بازی را به ثمر رساند.
محمد طیبی در وقتهای اضافه اول گل دوم ایران را به ثمر رساند.
در شروع وقت اضافه دوم احمدی با یک گل به خودی باعث شد بازی دوباره به تساوی ۲ بر ۲ کشیده شود و در نهایت سرنوشت قهرمانی به ضربات پنالتی کشیده شد.
محمد طاهری اولین پنالتی ایران را به بیرون زد. آن هم در حالیکه ژاپنیها اولین ضربه خود را گل کرده بودند.
ضربه دوم ژاپن تبدیل به گل شد و قدرت بهادری هم ضربه پنالتیاش را از دست داد و این مرتبه دروازهبان ژاپن ضربه بازیکن ما را مهار کرد.
بعد از گل شدن ضربه سوم ژاپن احمد حسنزاده ضربه سوم پنالتی ایران را هم از دست داد تا در مجموع ایران فینال را از دست بدهد و در ضربات پنالتی ۳ بر صفر و در مجموع ۵ بر ۲ شکست خورد.
تیم ملی ایران با ۱۰ عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم فوتسال آسیاست و ژاپن هم دو بار این عنوان را کسب کرده بود که با این قهرمانی ژاپنیها به سومین قهرمانی خود در آسیا دست پیدا کردند.
از طرف حسینعلی علی نژاد
تاریخ مخابره :۲۰/ ۲/ ۱۳۹۳
” هواپیمایى که با یک چرخ کمتر در فرودگاه زاهدان نشست”
هواپیمای مشهد – زاهدان به دلیل بروز نقص فنی در چرخ چپ در فرودگاه زاهدان فرود اضطراری کرد.
هواپیمای مشهد- زاهدان بعد از بروز نقص فنی در فرودگاه بین المللی زاهدان فرود اضطراری کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به فارس گفت: فرود اضطراری یک فروند هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان ۹ مصدوم برجا گذاشت که به صورت سرپایی درمان شدند.
رسول راشکی افزود: امروز یک فروند هواپیمای شرکت آسمان با ۱۳۵ مسافر از مقصد مشهد به سمت زاهدان در پرواز بود که به دلیل نقص فنی دچار سانحه شد. با درایت خلبان، هواپیما پس از چند ساعت به سلامت در فرودگاه بینالمللی زاهدان به صورت اضطراری فرود آمد. ۹ نفر از مسافران که سطحی مصدوم شده بودند، به صورت سرپایی مداوا شدند.
از طرف حسینعلی علی نژاد
تاریخ مخابره :۲۰/ ۲/ ۱۳۹۳
سلام
میشه از مسئولین اداره آب نکا یه گزارشی تهیه بشه که هم ارائه عملکردشون رو اعلام کنن و هم در رابطه با میزان آلودگی آب شرب شهری نکا اطلاعاتی به مردم بدن.
آخه بازار شایعات در رابطه با آلودگی شدید آب شرب شهری نکا خیلی زیاده.
با تشکر
ازاینکه هراز چند گاهی مطلب می زنید تشکر می کنیم کو گوش شنوا ودیده بینادرخ امام حسن مجتبی ع چند ماهی است ترکیدگی لوله است آب هرزمی رودولی چرا ما می بینیم مامورین روی شماگلاب نمی بینند درحالی که هرروزکنتورخوانانشون درخیابان هادورمی زنندچقدرخوب بود دست این مامورین برگه اعلان وضعیت روزانه دردستشان بود هرجا اشکال کاری شون ودیدند گزارش کنندوبترتیب می آمدند رفع اشکال می کردند خیلی خوب می شد