احتمال يکي بودن سارقان نکا و بهنمير
تاریخ انتشار خبر : ۹۱/۱۲/۲۵
دادستان بابلسر با اشاره به اينکه سرنخهايي از سارقان بانک ملي بهنميربه دست آمده است، گفت: به احتمال زياد سارقان بانک ملي نکا به بانک ملي بهنمير نيز دستبرد زدند.
سيد يوسف مطهري اظهار داشت: جمعه شب گذشته از بانک ملي بهنمير سرقت شده است که هماکنون پرونده اين سرقت در دست مراجع انتظامي در حال بررسي است.
وي در مورد چگونگي سرقت اين پرونده افزود: اين سرقت مشابه سرقت از بانک ملي نکا بوده است و سارقان پس از ورود به بانک با قطع کردن آژير و از کار انداختن دوربين مدار بسته با دستگاه برش هوا صندوق بانک را باز کرده و به طور تقريبي مبلغ ۴۰ ميليون تومان وجه نقد را به سرقت بردند.
مطهري گفت: با بررسيهاي انجام شده به احتمال زياد سارقين اين بانک همان سارقين بانک نکا بوده اند.
وي تصريح کرد: سرنخهايي از اين سارقان به دست آمده و اين موضوع توسط تيم کارگاهي که پرونده بانک ملي نکا را دنبال ميکنند کاملا در دست بررسي است. 


























