۳۸۰ هکتار باقلا در بهشهر کشت شد

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از کشت ۳۸۰ هکتار باقلا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش نیکا خبر ؛ غلامرضا قنبری از کشت باقلا در ۳۸۰ هکتار اراضی زراعی شهرستان بهشهر خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با بیان اینکه این محصول در تناوب کشت بسیار مهم است، تصریح کرد: باقلا از جمله حبوباتی است که در این شهرستان کشت می‌شود و به دو صورت سبز و خشک می‌توان مصرف کرد و بسته به روش مصرف، زمان و روش برداشت آن متفاوت است.

وی پیش بینی کرد ۲۵۰ هکتار از این سطوح بصورت باقلا خشک و مابقی آن به صورت باقلا سبز برداشت شود.

این مسوول ادامه داد: برداشت غلاف های سبز پیش از زرد شدن برگ ها یا غلاف ها و با دست انجام می شود و برداشت دانه خشک باقلا زمانی است که اکثر غلاف ها به رنگ قهوه ای درآمده که در این حالت محصول توسط دست و یا با کمباین مخصوص قابل برداشت است.

قنبری درباره ارزش غذایی باقلا بیان کرد: این دانه گیاهی سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید بوده البته به شرطی که نسبت به آن حساسیتی نداشته باشند.

وی در پایان گفت: بقایای باقلا در خاک موجب تأمین مواد آلی، افزایش ازت، افزایش تهویه و نفوذپذیری خاک، جلوگیری از فشردگی خاک، افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک و کاهش فرسایش آبی و بادی می شود.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *