طبخ آبزیران در نکا / تصویر
تاریخ انتشار خبر : ۹۸/۰۴/۲۷
سومین دوره آموزش طبخ آبزیان در شهرستان نکا برگزار شد.
به گزارش نیکا خبر ، علیدوست معاون فرماندار در امور بانوان و خانواده در گفتگو با خبرنگار ما گفت :هدف از برگزاری این دوره ها تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و نیز آموزش شیوههای نوین طبخ و آشپزی با ماهی به منظور رعایت حفظ ارزش غذایی ماهی با حضور ۴۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات و مدیران مهدها شهرستان نکا، با همکاری اداره جهاد و اداره شیلات شرق مازندران ، جهاد کشاورزی . برگزار شد.
محمود جانلو مربی طبخ آبزیان اداره شیلات مازندران نیز گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی اینچنینی در راستای ارتقاء سطح فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش میزان سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار نقش موثری دارد خوشبختانه بانوان مازندران علاقمند به فراگیری هستند.
وی گفت : از آبزیان میتوان بیش از ۷۵ نوع غذا تهیه کرد .
شایان ذکر است این کارگاه آموزشی در مجموعه رستوران عمو رضا واقع در کمربندی ابتدای گلبستان برگزار شد