برگزاری جشنواره سفره مازرونی درمدرسه شاهدنکا/عکس/

جشنواره غذاهای بومی و محلی به مناسبت روزدانش آموزو به منظوراحیای هرچه بیشتر غذاهای سنتی و بومی و ترویج غذاهای سالم و سنتی ، با همت دانش آموزان مدرسه ابتدائی شاهد نکادرنمازخانه این مدرسه برگزارشد .
علی مقدم نیامعاون آموزشی آموزش و پرورش درادامه این مراسم،هدف ازبرگزاری این جشنواره درمدارس راجایگزینی غذاهای سنتی و محلی باغذاهای پرچرب ومضرّامروزی عنوان کردند و آن راعاملی سبب ایجاد انگیزه و نشاط در جامعه برای شناساندن غذاهای اصیل و بومی دانستند.

DSCN0956

DSCN0958

DSCN0960

DSCN0967

DSCN0973

DSCN0988
وی غذا را به عنوان یکی از اساسی ترین نیاز های انسان برای بقا و نقش مهم آن در زندگی روزمره عنوان کردند،به گونه ای که رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی دانش آموزان مورد تأکید و تآیید دانشمندان علوم تغذیه می باشد .
DSCN0992

DSCN1000

DSCN1003

DSCN1005

DSCN1006

DSCN1009

DSCN1010
وی در ادامه ،نمایش فرهنگ و سنن غذایی گروه های مختلف و نشان دادن خلاقیت در سفره آرایی ،ابتکارهای آشپزی و درنهایت تقویت و نزدیکی فرهنگ ها راازاهداف چنین جشنواره هایی درمدارس دانست.
DSCN1016

DSCN1022

DSCN1023

DSCN1025

DSCN1027

DSCN1028

مریم عالیشاهی مدیر مدرسه شاهد نکا نیز درباره برگزاری این جشنواره گفت: در این روز دانش اموزان مدرسه با کمک معلمان و اولیا ء شان به تهیه بیش از یک صد نوع انواع غذاها، شیرینی جات ، انواع نوشیدنی های بومی محلی و نان اقدام نمودند و درمعرض نمایش گذاشتند .

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *