انجام پروژه مطالعات ریز پهنه بندی خطر زمین لرزه را برای امنیت،آسایش و رفاه آتی ساکنین شهرهای مازندران اجباری کنید
تاریخ انتشار خبر : ۹۶/۱۰/۳
جناب اقای مهندس اسلامی
استاندار محترم استان شهید پرور مازندران
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبول مسئوولیت در استان با هویت و پر افتخار مازندران و آرزوی توفیق در مسیر خدمت رسانی به مردم شریف و شهیدپرور این خطه از ایران اسلامی، اینجانب به عنوان فرزند کوچک این استان سرسبز و مهمانپذیر که افتخار خدمت رسانی در مقاطع مختلف مدیریت شهری را به هموطنانم داشتم، با توجه به اتفاقات اخیر از جمله زلزله استان های تهران و البرز نکاتی چند را خدمت حضرتعالی و مدیران دلسوز استان معروض میدارم:
همانطوریکه مستحضرید پایه و اساس همه فعالیتها برای رفتن در مسیر توسعه و پیشرفت امنیت است حتما امنیت ابعاد گوناگون دارد البته امنیت واقعیمان را مدیون خون پاک شهدا هستیم که انشاالله لیاقت پاسداری حرمت خونشان را با برنامه ریزی ومدیریت علمی ،جهادی و انقلابی داشته باشیم.
اگر امنیت را در دوبعد ملی و فردی طبقه مندی کنیم که هر دو بهم نیز وابسته است و یا داخلی و خارجی که هم از طریق قدرت نظامی بدست می اید هم سیاست، حتما ساکنین شهرها و روستاهایمان باتوجه به احتمال وقوع حوادث طبیعی هم در بعد روانی و هم دربعد کالبدی نیاز به امنیت دارند.
مازندران با داشتن دو گسل موازی هم در طول ساحل و رشته کوه البرز و داشتن انشعابات فراوان، مستعد زمین لرزه است .
با فعال شدن گسل اشتهارد و زلزله اخیر احتمال قریب به یقین این زمین لرزه به گسل های البرز و خزر و چندین گسل فرعی که مارندران متاثر از انست، هم رسیده است.
بنظر میرسد مطالعات ریزپهنه بندی خطر زمین لرزه به عنوان پایه و اساس همه مطالعات دیگر ،برنامه ها،طرحهای شهری و پدافند غیر عامل و…می تواند تضمین کننده امنیت روانی ،کالبدی و سرمایه گذاریهای اینده شهرها و روستاهای ما باشد که این یعنی تغییر در اینده و حتی اینده پژوهی.
به همین منظور مستدعیست ،مطالعات ریز پهنه بندی خطر زمین لرزه را برای امنیت ،اسایش و رفاه ساکنین شهرهای مازندران اجباری کنید.
حتما رفتن در مسیر توسعه پایدار با بستر علمی میسر خواهد شد و این نیاز مند مدیران خردمند است که خردورزی را در جامعه بسط دهند وبهترین تصمیم را با دانش دربهترین و کمترین زمان ممکن اخذ نمایند.
مدیرانی که بحران ها را درک کنند و استراتژیک محور باشند و موثردر تغییر اینده و به تجربه با بستر و در راستای علم ارزش قائل باشند.
پس توسعه مدیریت استراتژیک بعد از مدیریت توسعه با برنامه ریزی استراتژیک برای همه دستگاههای مدیریتی با ایجاد شورای راهبردی استان امری ضروری بنظر میرسد.
چراکه نیاز سنجی و اولویت بندی فعالیتها در راستای چشم انداز شهر ،نواحی و منطقه و با خط مشی پایین به بالا بر اساس خواست و نیاز مردم می تواند اعتماد مردم را همراه کند و این مشارکت پذیری حتما باعث مشارکت جویی اگاهانه ملت نیز خواهد شد.
امید است با برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت ان در مسیر حکمروایی خوب و جدیت در این مسیر باعث توانمند کردن ساکنین شهرها و روستاها شویم.
به امید رفتن در مسیر توسعه و پیشرفت با برنامه ریزی و مدیریت علمی برای ارتقا سطح کیفیت زندگی ساکنین شهرها و روستاهای مازندران
ارادتمند
علی امینی شاد
فارغ التحصیل شهرسازی و مدیریت استراتژیک و دانشجوی ترم اخر دکترای مدیریت دولتی گرایش خط مشی گذاری
۹۶/۱۰/۱