ردائی : افزایش مصرف مخدرهای صنعتی درجامعه نگران کننده است
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۷/۱۵
مدیرکل بهزیستی مازندران از افزایش مصرف مخدرهای صنعتی در جامعه ابراز نگرانی کرد.
اسماعیل ردایی عصر دوشنبه در همایش پلیس پیشگیری، درمان و مبارزه با موادمخدربحث اعتیاد را بسیار پیچیده دانست و افزود: امروز اعتیاد بعد از فقر، رشد جمعیت و محیط زیست جز ۴ بحرانی است که جامعه بشری را تهدید می کند.
وی اقدامات فرهنگی را اصل مبارزه با مواد مخدر دانست و افزود: اگر با کشتن و اعدام می توانستیم مصرف موادمخدر را در دنیا از بین ببریم در دهه ۴۰ باید موفق به مبارزه با موادمخدر می شدیم.
ردایی با تاکید بر اینکه بحث اعتیاد احساسی نیست، گفت: اگر می خواهیم مناطقی نظیر عباس آباد نکا درمان شود باید با برنامه ریزی درست و منسجم این کار صورت گیرد و با خراب کردن این مناطق نمی توان این مشکلات را از بین برد.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه طبق قانون باید ۱۰ درصد مشاغل و مسکن مهر به افرادی که ترک کرده اختصاص پیدا کند، تاکید کرد: باید جامعه به سمتی حرکت کند تا امکاناتی برای این افراد درنظر گرفته شود تا معتادان پس از ترک بتوانند هویت خود را بدست آورند که دوباره به سمت جرم وجنایت کشیده نشوند.
وی با تاکید بر اینکه اعتیاد پدیده ای استکباری و استعماری است، گفت: در گذشته مرزها را برای ورود موادمخدر بستیم ولی موفق نشدیم از واردات آن جلوگیری کنیم.
ردایی با اشاره به اینکه از چهار هزار سال قبل از میلاد مسیح موادمخدر وجود داشته است، گفت: مهم ترین مسئله ای که امروز مطرح بوده اعتیاد و بحث مبارزه با مواد مخدر به مراتب فراتر از جنگ سرد شده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به تقدیم چهار هزار شهید و ۱۱ هزار مجروح نیروی انتظامی در مبارزه با مواد مخدر، تاکید کرد:کشور ما در مسیر هلال طلایی قرار دارد و مافیای مواد مخدر ما را تهدید می کند.
وی گفت: با کشورهایی مانند افغانستان که ۷۵ درصد موادمخدر دنیا تامین می کند و پاکستان که بزرگترین لابراتورهای جهان در آن قرار دارد هم مرز هستیم.
ردایی با تاکید بر اینکه شیشه در صدر مصرف مازندران قرار دارد، گفت: باید مسائل فرهنگی را در اولویت مبارزه با مواد مخدر قرار دهیم و متاسفانه می بینیم برخی از افراد در مدارس ، دانشگاهها ، مهمانیهای شبانه و محیط کار معتاد شدند.
مدیرکل بهزیستی مازندران افزود: امروز تمام دستگاههای استانی، هیئت های مذهبی، بسیج، مدارس و دانشگاه ها باید وارد عرصه مبارزه با موادمخدر شوند و با آموزش های لازم به خانواده ها و دانش آموزان از مصرف مواد مخدر جلوگیری کنیم.