افزایش ۳۰ درصدی سرانه گوشت قرمز ماه رمضان در ساری

مدیرعامل اتحادیه قصابان مرکز مازندران گفت: سرانه مصرف گوشت در ساری در ماه رمضان بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش نیکاخبر: عبدالرحیم قاسمی اظهار کرد: با توجه به ماه مبارک رمضان شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار مازندران بودیم که خیلی قابل ملاحظه نبود.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است این افزایش قیمت دو هفته گذشته کاهش می‌یابد.

مدیرعامل اتحادیه قصابان مرکز مازندران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان عرضه و تقاضا برابری می‌کند، تصریح کرد: موضوع دیگر اینکه در این ایام به‌دلیل وضعیت مناسب جوی و همچنین مراتع دام‌داران قصد فروش ندارند که این موضوع نیز در افزایش قیمت مؤثر خواهد بود.

این مسؤول یادآور شد: سرانه مصرف گوشت در ساری در ماه رمضان بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

قاسمی در پایان با تأکید بر جلوگیری از قاچاق دام، گفت: برخی برای کسب سود بیشتر به دنبال این کار هستند که باید در این زمینه تصمیم‌گیری جدی صورت گیرد.

فارس

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *