روزحمل ونقل/ به قلم عباس رویان

در جهان امروز، بخش حمل و نقل از جمله بخش‏هاي زيربنايي اقتصاد هر جامعه است كه علاوه بر تحت تأثير قراردادن فرايند توسعه اقتصادي، خود نيز در جريان توسعه دچار تغيير و تحول مي‏شود.

حمل و نقل، با ايفاي نقش رابط ميان بازار توليد و بازار مصرف، به مثابه پايه‏ هاي پلي است كه بخش‏هاي مختلف جوامع با عبور از روي آن، به سمت توسعه پايدار حركت مي‏كنند.

صنعت نوپاي حمل و نقل در جمهوري اسلامي ايران، دوراني پرفراز و نشيب را پشت سرگذاشته كه ويژگي اصلي آن تلاش براي دستيابي به جايگاهي والاتر و فردايي بهتر است. در تاريخ تحولات اين صنعت در كشورمان، روزها و ايام سرنوشت ‏سازي بوده ‏اند كه نقش تعيين ‏كننده‏ اي در شكل‏ گيري و انسجام شبكه حمل و نقل كشور داشته‏ اند. ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ يادآور چنين ايامي است كه در آن حضرت امام خميني(ره) فرماني در زمينه اعزام كاميون‏ها به بنادر جنوبي براي تخليه كالاهاي وارداتي و مايحتاج مردم صادر كردند.

در پي اين فرمان كاميون‏داران سراسر كشور، آمادگي خود را براي تخليه بنادر و حمل و نقل مواد ضروري مورد نياز مردم اعلام كردند. ۱۴ سال پس از زمان صدور فرمان امام راحل(ره)، در سال ۱۳۷۶ به پيشنهاد وزارت راه و ترابري و براي آگاه ‏سازي هر چه بيشتر جامعه با نقش و جايگاه بخش حمل و نقل، روز ۲۶ آذر ماه از سوي شوراي فرهنگ عمومي به عنوان روز حمل و نقل شناخته شد.

روز حمل و نقل، روز قدرداني از خدمات ارزشمند رانندگان و ساير دست‏اندركاران و شاغلان بخش حمل و نقل كشور و فرصتي مناسب براي بازنگري نيازها و مشكلات اين بخش است.این روزرابه همه رانندگان زحمتکش ودستندرکاران این بخش تبریک عرض میکنم.
…عباس رویان:ریاست انجمن صنفی کارفرمایان وعضوهیات مدیره خانه صنعت معدن تجارت مازندران…

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *