رضا آزادی کناری : درصد روستاييان بيمه مي‌شوند

مديرکل امور روستايي استانداري مازندران با بيان اينکه دولت تعهد کرده است تا پايان برنامه پنجم توسعه، ۱۰۰ درصد روستاييان بيمه روستايي شوند، گفت: در اين طرح روستاييان بيمه حوادث و اجتماعي مي‌شوند.

رضا آزاد کناري صبح امروز در همايش دهياران با بيان اينکه موقعيت‌هاي مناسب گردشگري در روستاهاي استان مازندران وجود دارد، اظهار داشت: دهياران خوش‌فکر و خلاق مي‌توانند با ايده‌هاي جالب از روستاها بهره‌برداري گردشگري کنند.

وي با اشاره به اينکه دهياران اگر فکري متفاوت داشته باشند مي‌توانند از روستاها استفاده مناسبي ببرند، افزود: دهياران با آماده‌سازي و زيباسازي روستاها پذيراي گردشگران باشند نه اينکه تنها بخواهيم از مسافران پول بگيريم.

آزاد کناري با تاکيد بر اينکه دهياران زمينه تکريم و استقبال از گردشگران را فراهم کنند، گفت: اگر توجه به مسافر و گردشگر در روستاها فرهنگ‌سازي شود مي‌توان گردشگري روستايي را توسعه داد.

اين مسئول با بيان اينکه دهياران به فکر معرفي يک سوغات از روستاي خود باشند، بيان کرد: با معرفي اين سوغاتي‌ها مي‌توان زمينه جذب گردشگر را فراهم کرد.

وي با اشاره به توزيع اعتبارات در دهياري‌ها گفت: در سال گذشته ۳۴ ميليارد تومان ميان يک‌هزار و ۸۰۰ روستاي مازندران توزيع شده که مي‌دانيم اين ميزان اندک است اما اين اعتبارات تنها کمک به دهياري‌ها است.

آزاد کناري با اعلام اينکه بايد از نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي کمک بگيريم تا لايحه جامع دهياري‌ها به تصويب برسد، تصريح کرد: با تصويب اين لايحه توانمندي‌ و جايگاه‌ دهياري‌ها افزايش مي‌يابد.

وي با بيان اينکه در سال ۹۲ اگر دهياري آموزش نديده باشد حکم وي را امضا نمي‌کنم، افزود: توانمندسازي دهياري‌ها بايد به همراه آگاه‌سازي و دانايي باشد.

مديرکل امور روستايي استانداري مازندران با اشاره به اينکه بيش از ۵۰ شرکت تعاوني دهياري در مازندران وجود دارد، گفت: اين تعاوني‌ها مي‌توانند در کل کشور با يکديگر شبکه شده و محصولات توليدي خود را مستقيما صادر کنند.

وي با اعلام اينکه دولت تعهد کرده است تا پايان برنامه پنجم توسعه ۱۰۰ درصد روستاييان بيمه روستايي شوند، بيان داشت: در اين طرح روستاييان بيمه حوادث و اجتماعي مي‌شوند.

اين مسئول با اشاره به اينکه طرح تفکيک زباله از مبدا بايد در روستاها جدي گرفته شود، گفت: زباله‌هاي خشک يک سرمايه براي دهياري‌ها به شمار مي‌روند و دهياران مي‌توانند در اين زمينه نسبت به جذب سرمايه‌گذار اقدام کنند.

وي با اعلام اينکه طرح ورمي کمپوست نيز در تعدادي از روستاهاي مازندران در حال اجرا است، اظهار داشت: اين طرح با حمايت فني و حرفه‌اي و کميته امداد امام خميني نيز حمايت مي‌شود که روستاييان مي‌توانند از زباله‌هاي تر، کود آلي به دست بياورند.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *