همایش معنوی-ورزشی در باشگاه لاله نکا باحضورامام جمعه محترم

حجت الاسلام محمد صادق محمدی لائینی امام جمعه نکا : سلامت جسم و روح، لازمه قهرمانی و مصونیت در برابر آسیب‌هاست
‌
به گزارش نیکا خبر ؛دکتر محمد علی باقری رئیس هیئت کاراته نکا اعلام کرد : باشگاه لاله نکا شب گذشته میزبان جشن باشکوهی به مناسبت ایام مبارک شعبانیه بود که با حضور پرشور کاراته کاران شهرستان، مسئولان هیئت کاراته و حجت الاسلام محمدی لائینی، امام جمعه نکا، برگزار شد.

او گفت: در این مراسم معنوی-ورزشی، ضمن تجلیل از افتخارآفرینان و قهرمانان عرصه کاراته، بر اهمیت سلامت جسم و روح و تقویت معنویت در کنار فعالیت‌های ورزشی تأکید فراوان شد.
‌باقری افزود :براساس رسالت و برنامه های این هیات ؛ این برنامه که با هدف گرامیداشت ایام شعبانیه و ارتقای روحیه ورزشکاران برگزار گردید، با حضور میدانی در باشگاه لاله، ضمن تبریک افتخارآفرینی کاراته کاران، از زحمات آنان قدردانی کردبم
‌
حجت الاسلام محمدی لائینی، امام جمعه نکا، ضمن تبریک ایام و قدردانی از جناب هاشمی مدیریت این باشگاه در سخنانی با اشاره به اهمیت سلامت جسم، روح و عقل، بیاناتی را در این خصوص ایراد فرمود.

وی ورزش را لازمه حفظ سلامت جامع در ابعاد مختلف دانست و بر لزوم تهذیب نفس و تقویت روحیه معنوی در کنار تمرینات ورزشی تأکید کرد.
‌
برنامه‌های متنوعی در این شب خجسته به اجرا درآمد با حضور آهنگر رییس اداره ورزش نکا و سرهنگ ولی زاده جانشین فرماندهی سپاه نکا یداللهی مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان نکا و چند تن از مفاخر شهرستانی برگزار شد ؛ شامل مولودی‌خوانی، اجرای حرکات رزمی توسط ورزشکاران، اجرای نمایشی با محوریت ورزش کاراته ، و تجلیل از قهرمانان شهرستان در این رشته ورزشی بود. معرفی اعضای هیئت اجرایی هیئت کاراته نکا نیز به عنوان یکی از بخش‌های جذاب این مراسم، مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
‌
در پایان، باقری، از مسئولان برنامه، ورزشکاران را به تهذیب نفس، حفظ سلامت جسمانی و تقویت روحیه معنوی در کنار ورزش تشویق و ترغیب کرد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *