برگزاری همایش مهارتهای فرزند پروری ویژه زنان سرپرست خانوار بهشهری
به گزارش نیکا خبر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، موسی جباری رئیس کمیته امداد بهشهر اظهار داشت: همایش مهارتهای فرزند پروری ویژه زنان سرپرست خانوار، دارای فرزند زیر ۱۲ سال درکمیته امداد شهرستان بهشهربرگزار شد.
وی افزود:در این همایش آموزش هایی شامل : مهارتهای زندگی و فرزند پروری توسط مشاورین کلینیک رز ، کارگاه آموزشی در خصوص آسیبهای فضای مجازی با همکاری پلیس فتا ، نمایشگاه آسیبهای اجتماعی با همکاری نیروی انتظامی بوده است.
وی بیان داشت: این برنامه همراه با بر پایی ایستگاه سلامت با همکاری دختران طرح یاس و شرکت در مسابقه و اهداء کارت هدیه به سه نفر از شرکت کنندگان و توزیع بروشور در خصوص مهارتهای زندگی و پیشگیری از اعتیادبین مدعوین به کار خود پایان داد.
جباری با تشکر از خیرین و نیکوکاران که در همه حال همراه کمیته امداد هستند گفت: هزینه برگزاری این همایش همگی از طرف خیرین تامین شده است.
لازم بذکر است : درشهرستان بهشهر ۳۶۴۰خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند و از خدمات این نهاد بهره مند می شوند.


