پیام تبریک بخشدارهزارجریب نکا به حجت الاسلام طاهری آکردی

دکتر عباس لطف آبادی بخشدار هزار جریب نکا در پیامی انتصاب اقای دکترمحمد حسین طاهری آکردی را به سمت دبیر دبیر جدید ستاد امر به معروف کشور تبریک گفت

متن پیام تبریک بخشدار هزار حریب نکا بشرح ذیل می باشد .

بسم الله الرحمن الرحیم
برادر ارجمند جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسین طاهری آکردی
با درود و احترام و تبریک دهه کرامت «میلادِ سراسر نور حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة والثناء»
خدمت بی منت به جوانانی شریف، نجیب و ارزش مدار که از حریم آرمان هاي‌ انقلاب اسلامی و ولایت به زیبایی حراست میکنند، نعمتی است که فقط شایستگان، به خادمی چنین مردمی نائل می‌گردند و حال که شما برادر محترم بعنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور منصوب شده اید تبریک خویش را آراسته حضور پرخیر و برکت شما در این مسئولیت خطیر در پیشرفت کشور می نمایم.
سلامت و موفقیت جنابعالی را از خداوند منان خواهانم.
عباس لطف آبادی بخشدار هزارجریب نکا

طاهری آکردی جانشین سیدمحمدصالح هاشمی گلپایگانی شد که به مدت دو سال دبیری ستاد امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده داشت. هاشمی گلپایگانی در سوم خرداد ۱۴۰۰ به عنوان دبیر این ستاد منصوب شده بود.

دبیر جدید ستاد امر به معروف کیست؟

حجت الاسلام طاهری آکردی، متولد سال ۱۳۵۴ در قم است. وی در سال ۱۳۶۸ وارد حوزه علمیه قم شد. وی در کنار دروس حوزوی به دروس دانشگاهی نیز پرداخت و در سال ۱۳۹۰ موفق به اخذ مدرک دکتری در رشته ادیان و عرفان شد و اکنون به عنوان عضو هیئت علمی و دانشیار گروه ادیان موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) فعالیت می‌کند.

مشاور فرهنگی رئیس کل دیوان محاسبات کشور، ریاست مرکز آموزش مجازی موسسه امام خمینی (ره) و ریاست موسسه بین المللی آینده پژوهی، دین و صلح جهانی از سوابق وی است.

او در سال ۱۳۸۰ موفق به اخذ مدرک کارشناسی الهیات و معارف اسلامی، در سال ۱۳۸۵ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته دین شناسی و در سال ۱۳۸۹ موفق به اخذ مدرک دکترا در رشته ادیان وعرفان از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قم شد.

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد او گفتگوی اسلام و مسیحیت و موضوع رساله دکتری ایشان نیز مقایسه تطبیقی میان سازمان روحانیت شیعه با نهاد کلیسای کاتولیک بود که هر دو به کتاب تبدیل شده است.

طاهری آکردی در کنار تحصیل به آموزش زبان‌های عربی وانگلیسی نیز پرداخت و تا حد مکالمه و درک مطلب آنان را آموخت. یادگیری ابزار‌ها و مهارت‌های پژوهشی مانند تایپ، ویندوز و برنامه‌های کاربردی تحت آن، فن ویراستاری، صفحه آرایی، و مانند آن از جمله موارد قابل ذکر است که برای انجام بهتر پژوهش انجام داده است.

او در دهه گذشته در مناصب و جایگاه‌هایی مانند عضویت در هیات رئیسه انجمن علمی ادیان حوزه علمیه قم، همکاری با بخش فرق و ادیان معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم، مدیریت برنامه ریزی آموزشی، مدیریت برنامه ریزی پژوهشی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قم و… کار کرده است و اکنون عضو هیئت علمی گروه ادیان موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی قم است و با حکم آیت‌الله مصباح یزدی ریاست مرکز آموزش مجازی آن موسسه را نیز برعهده دارد.

در همین راستا طاهری آکردی تا کنون بیش از ۵ کتاب و حدود ۳۰ مقاله تدوین کرده و در چندین همایش بین المللی داخلی و خارجی به عنوان مولفِ مقاله و یا داور شرکت کرده است. همچنین ده‌ها پایان نامه و رساله در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را به عنوان راهنما و مشاور مدیریت نموده که فهرست آنان در سایت موجود است.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *