تکریم بانویی که سال‌ها روایت‌گر صبر و استقامت بود؛ محفل بزرگداشت همسر شهید نوروزی در کمیشان نکا


تکریم بانویی که سال‌ها روایت‌گر صبر و استقامت بود؛ محفل بزرگداشت همسر شهید نوروزی در کمیشان نکا
همزمان با ایام بزرگداشت مقام والای ایثار و شهادت، محفل بزرگداشت و تکریم حاجیه سلیمه رستمی، همسر شهید نوروزی، با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، پیشکسوتان و یادگاران دوران دفاع مقدس، روحانیون معظم و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در روستای کمیشان نکا برگزار شد.
این آیین معنوی، تنها مراسمی برای گرامیداشت یاد یک شهید نبود؛ بلکه مجلسی برای پاسداشت سال‌ها صبوری، ایستادگی و مادری بانویی بود که پس از شهادت همسرش، بار سنگین فراق را به دوش کشید و در مسیر تربیت فرزندانی شایسته، رسالت خود را با ایمان و استقامت ادامه داد.
در این مراسم، یاد و خاطره شهدای منتسب به خاندان نوروزی، شهید حاج علی‌اصغر نوروزی، شهید سیدرضا میرتاهری و شهید غلامرضا تازه‌منش نیز گرامی داشته شد و حاضران با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، بر ادامه راه آنان تأکید کردند.
این مراسم با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران و جمعی از همکاران وی، مسئولان شهرستانی، روحانیت معظم، خانواده‌های معزز شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد.
اجرای این محفل بر عهده جناب محمودپور بود و جناب داودی با نوای مداحی خود حال و هوایی معنوی به مراسم بخشید. همچنین حجت‌الاسلام موحد به ایراد سخنرانی پرداخت و از جایگاه والای شهیدان، خانواده‌های معظم آنان و فرهنگ ایثار و شهادت سخن گفت.
روایت یک عمر صبر در سایه شهادت
حاجیه سلیمه رستمی، تنها همسر یک شهید نیست؛ او نمادی از نسلی از زنان این سرزمین است که در روزهای سخت دفاع مقدس، همسران خود را راهی میدان جهاد کردند و پس از شهادت آنان، با صبری زینب‌گونه، چراغ خانه و خانواده را روشن نگه داشتند.
همسران شهدا، ادامه‌دهندگان بی‌صدای راه شهیدان‌اند؛ زنانی که سال‌ها با جای خالی همسر، خاطرات یک زندگی مشترک و مسئولیت سنگین خانواده زیستند و فرزندانشان را با عشق به میهن، ایمان و آرمان‌های شهدا پرورش دادند.
مادران شهدا نیز در این میان، روایت دیگری از ایثارند؛ مادرانی که فرزندان خویش را با دستان خود بدرقه کردند و با قلبی سرشار از ایمان، داغ فرزند را به جان خریدند تا عزت و امنیت این سرزمین پایدار بماند.
امشب مردم کمیشان گرد هم آمدند تا بگویند نام و جایگاه همسران و مادران شهدا، در حافظه این ملت ماندگار است و تکریم آنان، تکریم فرهنگ ایثار، وفاداری و مقاومت است.
این محفل، ادای احترام به بانویی بود که سال‌ها فراق همسر شهیدش را تحمل کرد، فرزندانش را تربیت کرد و بی‌آنکه هیاهویی به پا کند، روایت‌گر خاموش یک عمر ایستادگی شد؛ حاجیه سلیمه رستمی، همسر شهید نوروزی، که امشب مردم به احترام صبر و استقامتش گرد هم آمدند.
در پایان این آیین، حاضران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و تکریم خانواده‌های معظم آنان، بر این حقیقت تأکید کردند که شهادت یک پایان نیست؛ روایتی است که پس از عروج شهید، در صبر مادر، استقامت همسر و تربیت فرزندان ادامه پیدا می‌کند.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *