پدر شهید آقاجانی پس از ۴۱ سال فراق، در جوار فرزند شهیدش آرام گرفت

پدر شهید غلامرضا آقاجانی زارمی، رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس، پس از ۴۱ سال فراق، با حضور مردم قدرشناس نکا تشییع و در جوار فرزند شهیدش آرام گرفت.
مردم شهیدپرور نکا صبح امروز پیکر حاج هادی آقاجانی زارمی، پدر والامقام شهید غلامرضا آقاجانی زارمی، را از مسجد امام رضا(ع) تا آستان مقدس امامزاده میرمفید(گلزار شهدای نکا) تشییع کردند.
این پدر صبور و بزرگوار، خود از رزمندگان دوران دفاع مقدس بود که در دو مرحله در مناطق عملیاتی جنوب حضور یافت و در عملیات غرورآفرین کربلای ۵ نیز بر اثر حملات شیمیایی دشمن بعثی، به درجه جانبازی نائل شد.
حاج هادی آقاجانی زارمی، پس از ۴۱ سال تحمل فراق و دوری از فرزند شهیدش، امروز با بدرقه باشکوه مردم قدرشناس نکا، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، مسئولان و اقشار مختلف مردم، به سوی آرامگاه ابدی‌اش تشییع شد تا در جوار فرزند شهیدش آرام گیرد.
شهید غلامرضا آقاجانی زارمی، متولد اول خرداد ۱۳۴۶ در شهرستان نکا، در ۱۷ اسفند ۱۳۶۵ در جریان عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه، بر اثر اصابت گلوله توپ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
امروز پس از ۴۱ سال، پدر به فرزند پیوست؛ پدری که خود سال‌ها در میدان دفاع از میهن و انقلاب ایستاد، رنج جانبازی را به جان خرید و با صبر و استقامت، داغ فرزند شهیدش را تحمل کرد.
مردم نکا امروز آمده بودند تا بگویند؛ پدران و مادران شهدا، تا همیشه عزیز و جاودانه‌اند و نام و یاد شهیدان در قلب این مردم زنده خواهد ماند.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *