لبیک هیأت‌های مذهبی مازندران به پیام خون‌خواهی رهبر انقلاب


هیأت‌های مذهبی استان مازندران، بعنوان اولین گروه و تشکل دینی با الهام از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی، بار دیگر با آرمان‌های شهدا و ولایت تجدید عهد کرده و اعلام می‌کنند که راه عزت، مقاومت و پاسداری از ایران اسلامی، راهی است که تا آخرین نفس ادامه خواهد یافت.
رئیس شورای هیأت‌های مذهبی مازندران، دکتر محمدعلی باقری، با تأکید بر اینکه پیام رهبر معظم انقلاب تنها پیام سوگ نبود، بلکه منشور عزت، مقاومت و استمرار راه شهیدان است، اظهار داشت:
«هیأت‌های مذهبی سراسر استان مازندران، بعنوان اولین تشکل و جریان اجتماعی فرهنگی سیاسی و انقلابی با فریاد رسای لبیک یا خامنه‌ای، آمادگی کامل خود را برای حضور در هر عرصه‌ای که دفاع از اسلام، انقلاب و میهن اسلامی اقتضا کند، اعلام می‌کنند. فرزندان عاشورایی این سرزمین، همان‌گونه که در روزهای دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف از انقلاب اسلامی پاسداری کردند، امروز نیز در کنار ارتشیان، سپاهیان، بسیجیان و همه رزمندگان اسلام، آماده جان‌فشانی و دفاع از عزت ایران اسلامی هستند.»
وی افزود:
«خیمه‌های حسینی، امروز خیمه‌های حماسه، بصیرت، مقاومت و سپر دفاع از انقلاب‌اند. هیأت‌های مذهبی استان، ضمن پاسداری از فرهنگ عاشورا، در صورت هرگونه تجاوز دشمنان به خاک مقدس ایران اسلامی، با تمام توان از ولایت، امنیت و استقلال کشور دفاع خواهند کرد و دشمن متجاوز، پاسخی کوبنده، پشیمان‌کننده و درخور دریافت خواهد کرد.»
دکتر باقری تصریح کرد:
«خون پاک شهیدان، چراغ راه ملت ایران است و انتقام حقیقی از دشمنان، در کنار اقتدار نیروهای مسلح، با استمرار راه شهدا، حفظ وحدت ملی، تبعیت از ولایت فقیه و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی مستکبران معنا پیدا می‌کند. امروز بیش از هر زمان، اعلام لبیک یا خامنه‌ای، تجدید بیعت با ولایت و آمادگی برای دفاع از اسلام و ایران، وظیفه‌ای الهی و انقلابی است.»
وی در پایان تأکید کرد:
«هیأت‌های مذهبی مازندران، همچون سنگری مستحکم در کنار ملت بزرگ ایران خواهند ایستاد و با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب، تا تحقق عزت، امنیت و سربلندی ایران اسلامی، لحظه‌ای از مسیر مقاومت، بصیرت و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی عقب‌نشینی نخواهند کرد.»

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *