حجت الاسلام ابراهیم زاده :شهدا معماران تمدن اسلامی‌اند»؛

از سوی دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد :روایت حماسه و امید در یادواره شهدای میناب
در فضایی آکنده از عطر شهید و معنویت، یادواره دانشجویی پاسداشت شهدای میناب و گرامیداشت یاد و خاطره شهید گمنام در دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد؛ مراسمی که در آن بر تداوم راه شهدا، اقتدار ملت ایران و نقش نسل جوان در حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید شد.
حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور کشور ازدر این مراسم با اشاره به جایگاه والای شهدا اظهار کرد: انقلاب اسلامی به دنیا ثابت کرد اگر ملتی پیرو قرآن و اهل‌بیت(ع) باشد و جز خدا از هیچ قدرتی نهراسد، هیچ ابرقدرتی توان ایستادگی در برابر آن ملت را نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه امروز آیات الهی در میدان زندگی مردم تجلی یافته است، افزود: ملت ایران با ایمان به وعده‌های الهی و تکیه بر خداوند، به قدرتی بزرگ تبدیل شده‌اند و این اقتدار، ریشه در فرهنگ عاشورا و روحیه ایثار و شهادت دارد.
مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام نور کشور، شهدا را «زندگان تاریخ» و «معماران تمدن اسلامی» توصیف کرد و گفت: شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مسیر عزت و استقلال را برای ملت ایران ترسیم کردند و این نهضت تا ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) ادامه خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه «ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد» خاطرنشان کرد: ملت ایران با الهام از قیام عاشورا و امید به آینده روشن ظهور، در برابر توطئه‌های دشمنان ایستاده و همین روحیه، رمز ماندگاری و پیروزی این ملت است.
حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده همچنین با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم، خانواده‌های معظم شهدا، دانشجویان بسیجی، اساتید و مسئولان فرهنگی دانشگاه، زنده نگه داشتن یاد شهدا را عامل تداوم روحیه مقاومت و معنویت در جامعه دانست.
یادواره شهدای میناب و شهید گمنام دانشگاه پیام‌نور مازندران با حضور دانشجویان، دانشگاهیان و خانواده‌های شهدا، صحنه‌ای از تجدید میثاق نسل جوان با آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بود.

شایان ذکر است: قبل از شرو ع مراسم یادواره جمعی. از کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران به اتفاق. اعضای محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در کشور و استان با حضور در بیت شهید مقدسی ضمن دیدار و دلجویی از آن خانواده معظم شهید از صبور و شکیبایی آنان تکریم نمودند

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *