موج خروش خادمیاران در شام میلاد امام مهربانی ها
به گزارش نیکا خبر:سید قاسم نوربخش دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان قائم شهر با اعلام خبر برگزاری باشکوه راهپیمایی عظیم خادمیاران و یاوران رضوی در شام ولادت امام رضا (ع)، اظهار داشت:
«این حرکت خودجوش و عاشقانه که از حسینیه عاشقان ثارالله آغاز و تا میدان مرکزی طالقانی ادامه یافت، تجلی بارز عشق به سیره رضوی و تمسک به مهر بیکران آن حضرت بود. خادمیاران و یاوران رضوی در این راهپیمایی، فضای شهر را معطر به عشق رضوی کردند.»







خادمیار و یاور رضوی شهرستان قائمشهر در شام پر فروغ ولادت علی بن موسی الرضا (ع)، با دلی سرشار از ارادت و قدمی به آهستگی عرشیان، مسیر حسینیه عاشقان ثارالله تا میدان مرکزی طالقانی را در نوردیدند تا در اجتماع نورانی شب، میزبان کرامت و مهربانی امام مهربانیها باشند.


نوربخش با اشاره به برنامه های متنوع این مراسم باشکوه افزود، سخنران برنامه دکتر سراج، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی استان تهران در کلامی نغز و درخور جایگاه رضوی، به تبیین حضور حماسی مردم در میادین مختلف پرداخت و این حضور را آینه ای از غیرت دینی و ارادت به ساحت اهل بیت (ع) به ویژه امام رئوف دانست. ایشان تأکید کردند که خادمیاران رضوی همواره پیشگام در مسیر خدمت بیمنت و عاشقانه به مردم هستند و این راهپیمایی شب ولادت، نماد کوچکی از آن همه عظمت است.
نوربخش در پایان با تأکید بر تداوم مسیر خادمیاری در سیره رضوی خاطرنشان کرد:
«ما خادمیاران، خود را خادمان کوچکی در آستان ملکوتی امام مهربانیها میدانیم و امید داریم با هر قدمی که در مسیر عشق به ایشان برمیداریم، مشمول نگاه کریمانه حضرت رضا (ع) قرار گیریم و بتوانیم پرچم خدمت و مهر رضوی را برافراشته نگه داریم.»
خبر نگار:علی قاسمی

