موحد:حماسه نهم دی؛ پاسداری مردم با بصیرت از انقلاب و نظام

حجت‌الاسلام موحد در مسجد جامع شهرستان نکا، در جمع مردم ولایت‌مدار و آگاه، با یادآوری فتنه‌های سال ۸۸ و نقش مردم در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، بر اهمیت حضور فعال و بصیرت‌مندانه شهروندان در صیانت از نظام تأکید کرد.

به گزارش نیکا خبر ؛حجت‌الاسلام موحد با بیان خاطرات خود از فتنه‌های سال ۸۸ و تلاش دشمنان برای نفوذ و ایجاد آشوب در کشور، گفت: «دشمن با بهره‌گیری از الگوهای خارجی همچون انقلاب‌های مخملی گرجستان و اوکراین، قصد داشت با شعارهای رنگی و حرکت‌های تحریک‌آمیز، نظم و آرامش کشور را به هم بریزد. اما مردم آگاه و ولایت‌مدار با حضور خود در میدان، تمامی توطئه‌ها را خنثی کردند.»
وی افزود: «در ششم تا هشتم دی‌ماه همان سال، عناصر خودفروخته و مزدور دشمن تلاش کردند با به آتش کشیدن هیئات مذهبی و خیمه‌های امام حسین(ع)، اعتقادات مردم را جریحه‌دار کنند، اما مردم بصیر و انقلابی با اتحاد و حضور حماسی خود، حماسه نهم دی را رقم زدند.»
حجت‌الاسلام موحد در پایان بر ضرورت پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و توجه نسل جوان به اهمیت بصیرت و حضور فعال در صحنه‌های ملی تأکید کرد و از همه خواست یاد و نام شهدای انقلاب و دفاع از میهن را گرامی بدارند.
شایان ذکر است :حجت الاسلام فعالی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نکا در خصوص این مراسم. خاطر نشان کرد :این مراسم با هدف زنده نگه داشتن حماسه بزرگ یوم الله نهم دی ماه و در جهت اعلام انزجارعلیه دشمنان داخلی و خارجی و نیز تجدید میثاق با آرمانهای بلند امام راحل و شهدا و رهبری فرزانه انقلاب ؛با حضور با شکوه و با صلابت مردم دیار نیکان و امام جمعه محترم مسئولان و روسای بعضی از ادارات نیروهای نظامی و انتظامی در فضای آکنده از مهر و مودت؛ در مسجد جامع این شهرستان بعد از فریضه مغرب و عشا برگزار شد

وی با اشاره به اینکه در این برنامه فیلم قلادهای طلا نیز به نمایش در آمده است صمیمانه از آحاد مردم و مسئولین به پاس حضور با بصیرت شأن تقدیر بعمل آورد .

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *