موکبهای رضوی مازندران؛ روایت ارادت بیپایان به اهلبیت(ع)
مازندران،رتبه نخست کشور در مواکب میانراهی رضوی/خدمت به نام امام رضا(ع)،جریان اجتماعی فراگیر
استان مازندران با همت کانونهای خدمت رضوی محلهای و حضور پرشور خادمیاران، موفق به کسب رتبه نخست کشور در تعداد مواکب میانراهی در دهه پایانی ماه صفر شد.
دکتر قاسم عزیززادهگرجی، مدیر کانونهای خدمت رضوی مازندران در تشریح این خدمت گفت: «آنچه امروز در قالب مواکب میبینیم، تنها بخشی از این خدمترسانی است.خدمت بصورت دائمی ادامه دارد و این مسیر، با شیوهای نوین در شهرستانها تمرین و اجرا خواهد شد. ظرفیتهای مردمی در کشور بسیار عظیم است و قبل از بروز هر مشکل، این ظرفیتها آماده خدمترسانی هستند.»
وی با اشاره به جایگاه مازندران در این عرصه افزود: «این استان خاستگاه علویان و سرزمین مردمانی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، مازندرانیها از همان اول، شیعه متولد شدند. همین پیوند قلبی با امام رضا (ع) موجب شد امسال شاهد حضور پرشور مواکب مازندرانی در مشهد، مهران و سایر نقاط باشیم.»
عزیززادهگرجی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار مواکب در سال جاری تصریح کرد:شعار امسال مواکب ((خادمیاران رضوی پای کار زائران حسینی))بود و همین روحیه جهادی و مردمی، عامل اصلی موفقیت استان در این عرصه است.
براساس آمار رسمی، استان مازندران با استقرار ۳۸ موکب، بیشترین تعداد مواکب و گستردهترین سطح خدمترسانی را در کشور به خود اختصاص داده است. پس از مازندران، استانهای خراسان جنوبی با ۳۰ موکب و سمنان با ۲۳ موکب قرار دارند و همچنین مجموعه خادمیاری خراسان رضوی با ۲۰ موکب نقش مهمی در این عرصه ایفا کرده است.
مدیر کانونهای خدمت رضوی مازندران تاکید کرد: «اگرچه ظاهراً فعالیت مواکب در ایام پایانی صفر به پایان رسیده، اما اصل خدمترسانی به نام امام معصوم (ع) ادامه خواهد داشت و در آینده نزدیک، طرحهای نوینی برای استمرار این خدمات در سطح استان اجرا میشود.»






