فرماندارنکا: عزم همگانی خدمت رسانی مناسب به مسافران نوروزی است
تاریخ انتشار خبر : ۹۲/۰۱/۴
علی رجبی وندچالی فرماندار شهرستان نکادر حاشیه باز گشائی نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی در مجاورت شهرک شهید عباسپور این شهرستان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: عزم همه دست اندرکاران بر خدمت رسانی مناسب در ایام نوروز به مسافران است و با برنامه ریزی خدمات مناسب توسط ستاد تسهیلات نوروزی نکا به مسافران انشاالله خدمات شایانی ارائه می شود.
ˈعلی رجبیˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار مادر نکا با بیان اینکه خدمت رسانی به مسافران باید به نحومطلوب انجام شود اظهار کرد: باید تلاش و پیگیری لازم برای رسیدن به رضایت مندی بیشتر مسافران انجام شود.
وی افزود: بازدید از مسافرخانه های بین راهی و مراکز تفریحی، مساجد بین راهی، استقرار اکیپ های راهنمایی مسافرین ،اورژانس۱۱۵ و پایگاههای نیروی انتظامی و همچنین هلال احمر نانوائی های کشیک در شهرستان از جمله اقدامات این ستاد است .
به گفته رجبی، دو بیمارستان امام حسین(ع) و بوعلی نکا و همچنین پایگاه جاده ای اورژانس در طوسکلا و زرندین در آماده باش کامل هستند.
فرماندار نکا با بیان اینکه راهنمایی مسافران در ورودی و خروجی شهر با نهایت دقت انجام می شود ادامه داد: راهنمایی مسافران و بیان جاذبه های گردشگری شهرستان از جمله برنامه هایی است که در با دقت انجام می شود.
رجبی افزود: ایجاد فضای راحت و امن در ایام نوروز برای هموطنان از جمله مصوبات برنامه های ستاد تسهیلات نوروزی است که با هدف تسهیل در سفرهای نوروزی انجام می شود.


























