واحدی:سازمان همیاری شهرداری‌ها به‌عنوان سازمان اقتصادی فعالیت کند

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران گفت: سازمان همیاری شهرداری‌ها به‌عنوان سازمان اقتصادی باید به شهروندان خدمات‌رسانی کند.

به گزارش نیکاخبر:جواد واحدی شامگاه سه‌شنبه در جمع هیأت رسانه‌ای روسیه که به مازندران سفر کرده بودند، اظهار کرد: فضای اقتصادی کشور بعد از تحریم سبب شد به بازارهای جهانی وارد شود و در عرصه اقتصادی در پساتحریم موفقیت کسب کند.

وی با اشاره به اینکه روسیه بعد از اختلاف با ترکیه زمینه ورود تجار ایرانی و مازندرانی را در بازار جهانی ایجاد کرد، افزود: برای وارد شدن به بازار روسیه تجار ما با مشکلات متفاوتی مواجه بودند در این بخش ظرفیت‌های استان و نیازمندی‌های روسیه احصا و دسته‌بندی شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران با بیان اینکه برای کسب موفقیت در عرصه اقتصادی توانستیم با رجب صفراف مدیر مسؤول فصلنامه تجارت ایران در روسیه هماهنگ شویم، اضافه کرد: رجب صفراف در گذشته نماینده اتاق بازرگانی روسیه در ایران بود و در حال حاضر حلقه واصل بین تجار ایرانی و روس است.

این مسؤول تصریح کرد: در سفر سه روزه هیأت رسانه‌ای روس به مازندران که در زمینه تجاری فعالیت می‌کنند به این جمع‌بندی رسیدیم با توجه به شناخت کشور روسیه که در ۱۱ استان بررسی کارشناسی داشت توانستیم با تجار سرشناس روسیه وارد مذاکره شویم.

واحدی با بیان اینکه در سفر هیأت رسانه‌ای روسیه به مازندران توانمندی‌های استان در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت، گفت: لازم است تجار مازندرانی در کشور روسیه نمایندگی داشته باشند تا ارتباطات تجاری از این طریق ایجاد شود.

وی برندسازی را از دیگر مواردی دانست که باید در کشور روسیه انجام شود تا تبادلات تجاری به درستی صورت گیرد، افزود: کشور روسیه در ارتباطات تجاری نیازمند استانداردسازی است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران خاطرنشان کرد: از اینکه چرا سازمان همیاری شهرداری‌ها در بحث تجارت با کشورهای همسایه وارد شد به این دلیل است که ما سازمان اقتصادی هستیم و یکی از ارکان اساسنامه سازمان خدمات‌رسانی به شهروندان است.

این مسؤول با بیان اینکه صادرات و واردات یکی از ارکان اساسنامه سازمان همیاری شهرداری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: در این بخش کار کارشناسی اساسی صورت گرفت و با توجه به ایجاد ارتباطات ظرفیت‌شناسی صورت گرفت و هماهنگی بین اتاق بازرگانی و تجار کشور روسیه انجام شد.

واحدی با اشاره به اینکه در مجله اقتصادی که هیأت رسانه‌ای روسیه به مازندران معرفی کردند از ۲۰۰ صفحه ۱۰۰ صفحه آن به مازندران اختصاص یافت، بیان کرد: این مجله اقتصادی روسی در ۱۰ هزار نسخه بین تجار و سفارتخانه‌ها توزیع می‌شود و با این ایجاد ارتباط بر روابط تجاری تاثیرگذار است.

فارس

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *