فرمانده انتظامی مازندران: بساط اراذل و اوباش جمع می‌شود

فرمانده انتظامی مازندران گفت: اگر احیانا اراذل و اوباش محله‌ای را در اختیار قرار گرفتند از هم‌اکنون نیاز است بساط‌شان را جمع کنند.

مسعود جعفر نسب پیش از ظهر امروز در نخستین نشست خبری خود با رسانه‌های استان مازندران پس از انتصابش در این سمت اظهار داشت: پلیس تاکید ویژه بر رفع مسائل جامعه در غالب موضوعات اجتماعی دارد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم که مسائل اجتماعی به مسائل امنیتی و قضایی تبدیل نشود و اگر مسائل اجتماعی به مسئله امنیتی و قضایی تبدیل شود بار سنگین را بر جامعه تحمیل می‌کند.

فرمانده انتظامی مازندران در ادامه خواستار همکاری رسانه‌های استان مازندران با پلیس برای بازگویی مسائل اجتماعی در مازندران شد و گفت: همکاری رسانه‌ها با نیروی انتظامی در کاهش جرم بسیار موثر است.

وی در ادامه با اعلام اینکه امکان کاهش جرم و جنایت در جامعه وجود دارد، تاکید کرد: برای کاهش جرم و جنایت نیاز است همه گروه‌های اجتماعی پای کار باشند و در صورتی که همه گروه‌ها کارشان را به خوبی انجام دادند و آشفتگی اجتماعی به وجود آمد نیاز است پلیس پای کار بیاید.

جعفری‌نسب با اعلام اینکه بیشتر مردم ما نباید به دلیل وجود اندک گروه اراذل و اوباش در رنج باشند خطاب به اندک اراذل و اوباش مازندران، گفت: شغل اراذل و اوباش مازندران باید تغییر کند و تغییر رویه بدهند و اگر احیانا اراذل و اوباش محله‌ای را در اختیار قرار گرفتند از هم‌اکنون نیاز است بساط‌شان را جمع کنند.

وی در پایان گفت: از ظرفیت رسانه‌های مازندران برای پیشبرد اهداف نیروی انتظامی به کارگیری می‌کنم و رسانه‌ها موضوعات اجتماعی را از مسئولان مرتبط پیگیری کنند.
شمال نیوز

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *