دیدارامام جمعه بهشهربامعتکفین مسجدشریفه رستمکلا /تصویر
تاریخ انتشار خبر : ۹۵/۰۲/۵
ظهر امروز حجت الاسلام والمسلمین عربعلی جباری امام جمعه شهرستان بهشهر بهمراه سید علی برهانی شهردار رستمکلا باحضور در مسجد شریفه شهر رستمکلا سالروز وفات حضرت زینب (س) را به معتکفین حاضر در مسجد تسلیت گفت و تفکر و اندیشه در اعتکاف و ماه رجب را بعنوان یکی از پرفیض ترین ماه های سال که به شهرالاصب یا ماه بارش رحمت معروف است ، لازم و ضروری دانست.

وی همچنین به معتکفین بویژه جوانان تبریک گفت که فرصتی پیدا شد که در مساجد برای اعتکاف حضور یابند و همچنین خاطر نشان کرد در این ۳روز که توفیق و فرصتی از جانب خداوند بوجود آمده که به مساجد بیایید این اوقات خوش معنوی را قدر بدانید و استفاده کنید که شاید دیگر توفیق شرکت در اعتکاف این ماه بدست نیاید و در ادامه افزود: خداوند عبادت و ادب جوانان را خیلی دوست دارد تا جایی که در روایت آمده خدا به وجود جوانان مومن زمینی درحضور فرشتگان خود افتخار می کند .

جباری افزود :ماه رجب در شرافت و قداست شریفترین ماه های سال است و اعمال انسان در روزهای این ماه بویژه این ۳روز ثواب و بهره اش ۲برابر است چرا که ماه رجب ماه بزرگ خداوند ، ماه ریزش باران رحمت الهی و ماه مغفرت است لذا در این ماه سفارش شده که زیاد استغفار ، انس با قران ، دعا و مناجات داشته باشید و بیاندیشید که هدف از اعتکاف چیست و برای چه معتکف می شوید و یا چرا ماه رجب انقدر با ارزش است.
امام جمعه شهرستان بهشهر در پایان ضمن آرزوی توفیق عبادت در این ایام برای معتکفین از آنها خواست تا برای دیگر افراد بویژه مسئولین شهری نیز دعا کنند .
شهاب شهابی – بهزاد توسلی خبرنگاران شهرستان بهشهر


























