تجویز “دوست‎پسر” در یک مدرسه دخترانه در مازندران!

در قسمتی از این لوح فشرده یک فرد روحانی در سخنانی خطاب به مخاطبان نوجوان خود داشتن دوست‎پسر را برای دختران پایه هفتم مشروط به در جریان بودن خانواده‎ها بلااشکال دانسته بود.
به گزارش نیکا خبر به نقل از  تابناک مازندران، در یکی از مدارس شرق مازندران اتفاق عجیبی به بهانه آموزش فرزندان دختر افتاد و در یک سی‎دی آموزشی شرط داشتن “دوست‎پسر” به دختران پایه هفتم یا همان دوم راهنمایی نظام آموزشی سابق ارائه شده است.
به گفته یکی از والدین این دختران که در یکی از شهرستان‎های کوچک شرق مازندران زندگی می‎کند”اولیای مدرسه در روز جاری برای آموزش مبانی زندگی اجتماعی به دختران، تعداد قابل توجهی از آنان را در یکی از کلاس‌های هوشمند مدرسه جمع کرده و برای آنها یک سی‎دی حاوی مطالب آموزش به نمایش گذاشتند که یکی از مطالب این سی‎دی موجب حیرت دختران مدرسه شد.
در قسمتی از این لوح فشرده یک روحانی در سخنانی خطاب به مخاطبان نوجوان خود داشتن دوست‎پسر را برای دختران پایه هفتم مشروط به در جریان بودن خانواده‎ها بلااشکال دانسته بود.”
به گزارش تابناک مازندران، مشخص نیست آیا تهیه این برنامه از منبعی خارج از آموزش وپرورش بوده که قدری بعید است و مطالب آموزشی این سی‎دی قبل از اکران در بین دختران به رویت معلمان نرسیده بود، که قدری بعید است یا واقعا ارزش‎های حاکم بر مدارس در حال تغییر با شیب ملایم است!

دیدگاه های این مطلب

2 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. با ایجاد مدارس غیر انتفاعی و به دنبال معلم خوشکل و مانکن بودن شرایط آموزشی و فرهنگی را تغییر خواهد داد …

  2. شنیدم مدارس غیر انتفاعی تو بعضی شهر ها دنبال معلم مانتویی خوشتیپ میگردن و یک معلم چادری رو به سختی و با اکراه شاید قبول کنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *