نخستین جلسه شورای مشورتی شهرستان بهشهر برگزار شد

نخستین جلسه شورای مشورتی شهرستان بهشهر با حضور امام جمعه بهشهر، اعضای شورای اسلامی شهر بهشهر، خلیل شهر و رستمکلا و شهرداران این سه شهر و بخشداران مرکزی و یانه سر بهشهر برای حل و فصل مشکلات در دفتر امام جمعه، برگزار شد.
حجت الاسلام سیدعربعلی جباری، امام جمعه بهشهر در این نشست با تبریک هفته وحدت و میلاد رسول مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: وحدت و همدلی مهمترین عامل در جلوگیری از تفرقه و مانع نفوذ دشمن بر امت اسلامی است.
وی تفرقه و اختلاف را مهم ترین حربه دشمنان اسلام برای جدایی مسلمانان از یکدیگر دانست و خاطرنشان کرد: وحدت و همدلی ملت های مسلمان منطقه برای برپایی حکومت واحد اسلامی، استکبار جهانی را وحشت زده کرده است.
حجت الاسلام جباری با اشاره به این که مسئولان در خط مقدم خدمت به مردم هستند، افزود: خدمت به مردم بعنوان ولی نعمتان این انقلاب از وظایف مهم مسئولان و دست اندرکاران است.
امام جمعه بهشهر ادامه داد: اعضای شورای مشورتی در شناسایی کم و کاستی های منطقه باید با به کارگیری ظرفیت ها و پتانسیل ها و با تلاش های مستمر در جهت آبادانی و رفع مشکلات مردم با تدبیر و تعامل و همکاری امید را در دل آنها به ارمغان آورد.
وی با تاکید بر ضرورت احیای وحدت در جامعه گفت: هفته وحدت فرصت مناسبی برای تحقق بیشتر اتحاد اسلامی است و امت اسلامی بداند که هر گونه اختلاف و تفرقه ای میان مسلمانان تنها به سود صهیونیست ها خواهد بود.
در نخستین جلسه شورای مشورتی بهشهر، تشکیل کارگروه علمی، پژوهشی، عملیاتی، امداد و پشتیبانی، امنیتی، اشتغال، فرهنگی و اجتماعی مورد تاکید قرار گرفت تا با برنامه ریزی مناسب برای حل و فصل مشکلات و برنامه ریزی مناسبت شهرستان با همفکری و اتحاد همه جانبه، تلاش شود.
امام جمعه بهشهر همچنین با تاکید بر برگزاری انتخاباتی پرشور و حداکثری و سالم، خواستار هماهنگی و همکاری هرچه بیشتر دهیاران و شوراها با فرمانداری و تمامی دستگاههای اجرایی، جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات شد.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *