تزریق واکسن آنفلوآنزا به نیازمندان تحت حمایت کمیته امداد

مدیر کمیته امداد میاندورود گفت: با آغاز فصل سرما تزریق واکسن آنفلوآنزا برای تعداد ۱۴۰ نفر از نیازمندان تحت حمایت انجام شده است.

به گزارش خبرنومه، علی ابراهیمی از اهدای ۳۰ دستگاه بخاری گازسوز جمعاً به ارزش ۶۳ میلیون ریال به خانواده‌های نیازمند تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان با آغاز فصل سرما خبر داد و گفت: نیاز به وسایل گرمایشی با توجه به درخواست خانواده‌ها و بررسی و نیازسنجی مددکاران، محرز شده و با اعلام وضعیت و شرایط خانواده، تهیه و به آنان تحویل شد.

وی به لزوم دقت و توجه امدادگران و به‌خصوص مددکاران در زمینه نیازسنجی و کشف نیازهای اساسی خانوار براساس شرایط اقلیمی و معیشتی و تلاش جهت انعکاس آن به خیرین و نیکوکاران و حل این مشکلات تاکید کرد.

مدیر کمیته امداد میاندورود با بیان اینکه با آغاز فصل سرما تزریق واکسن آنفلوآنزا برای تعداد ۱۴۰ نفر از نیازمندان تحت حمایت انجام شده است، خاطرنشان کرد: این افراد مستعد بیماری با رعایت اولویت سالمندان و بیماران زمین‌گیر و مادران باردار به‌منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا انتخاب شده و با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان به مراکز بهداشت روستاهای محل سکونت جهت تزریق معرفی شدند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه این طرح با اعتبار بالغ بر ۳۷ میلیون ریال انجام شده است، تصریح کرد: در هشت ماه ابتدای سال جاری مبلغ ۶۵ میلیون ریال در راستای ارتقای شاخص‌های بهداشتی نیازمندان در سرفصل‌های اجرای طرح‌های بهداشتی، هزینه‌های دندان پزشکی، سبدکالای بهداشتی و … هزینه شده است.

این مسئول همچنین از برگزاری دوره آموزشی سه روزه برای زوج‌های جوان تحت حمایت با موضوعات اعتقادی و احکام، مدیریت اقتصاد خانواده، تدبیر معاش، حقوق و تکالیف زوجین نسبت به هم، اصول و مهارت‌های لازم زندگی مشترک، پیشگیری از اعتیاد، بهداشت خانواده، مسائل حقوقی خانواده و … با حضور اساتید مجرب خبر داد و افزود: این دوره آموزشی با هدف تحکیم نهاد خانواده و برای ۱۸ نوعروس و ۹ داماد تحت حمایت انجام گرفت.

وی در ادامه با اشاره به افزایش چشمگیر آمار طلاق در جامعه و زنانه شدن فقر، به وجود مشکلات و آسیب‌های مختلف فرهنگی در بین خانواده‌های نیازمند و آسیب‌پذیری این افراد اشاره کرد و فعالیت‌های حوزه فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی‌‌(ره) را در کاهش این آسیب‌ها بسیار تاثیرگذار دانست.

میانخبر

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *