آئین طبخ حلیم در شب اربعین حسینی درنکا+تصویر

محبان اهل بیت (ع) درمحلات مختلف شهرستان نکا،آئین سنتی پخت حلیم را در ایام محرم، در روز تاسوعا و شب عاشورای حسینی، اربعین و چهل و هشتم محرم برگزار می کنند.
به گزارش خبرنومه: در این مراسم معنوی همسایه ها، عابرین، جوانان و ازهر قشری یک به یک بر سر دیگ حلیم نذری می آیند و هرکس نذر و آرزوی داشته باشد، چوب حلیم را به دست می گیرد و با صلوات مدتی حلیم را به هم می زند و حاجتشان را با توسل به امام حسین (ع) از خدا طلب می کنند و صلوات و زیارت عاشورا نیز خوانده می شود .

گندم پوست شده، گوشت گوسفند، کره، نمک و جاشنی های دیگر از مواد استفاده شده در پخت حلیم نذری است.

 

 

DSCN2035 DSCN1984 DSCN1992 DSCN1996 DSCN2000 DSCN2005 DSCN2009 DSCN2013 DSCN2017 DSCN2018 DSCN2021 DSCN2026 DSCN2031

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *