از برخورد با قاچاقچیان چوب تا آزادسازی عرصه ملی جنگلی از دست متجاوزان

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گلوگاه مطرح کرد/از برخورد با قاچاقچیان چوب تا آزادسازی عرصه ملی جنگلی از دست متجاوزان

رییس اداره منابع طبیعی و آیخیزداری گلوگاه گفت: ۲۴ هزار مترمربع از عرصه ملی به استناد تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت از دست اشخاص متجاوز خلع ید و با قاچاقچیان چوب نیز برخورد قانونی شد.

تقی عباسیان‌رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، بیان کرد: به منظور پیشگیری از تخریب عرصه­های منابع طبیعی و جلوگیری از وقوع تخلف از قبیل تجاوز به منابع ملی، قطع درختان جنگلی، حمل غیرمجاز چوب­های جنگلی، جلوگیری از وقوع حریق و جلوگیری از چرای غیرمجاز در عرصه جنگل اکیپ­های گشت و مراقبت این اداره به طور منظم برقرار شده، و از وقوع تخلف در عرصه پیش­گیری به­عمل می­آید و در حال حاضر تجاوز به عرصه ملی در حوزه استحفاظی شهرستان گلوگاه نداریم.

گلوگاه ما،

وی تصریح کرد: وجود احشام در جنگل موجب لگدکوب شدن خاک و فشرده شدن بستر خاک جنگل شده که در صورت بارندگی آب حاصل از بارندگی به جای این­که تبدیل به آب­های نفوذی و تقویت سفره­های آب­های زیرزمینی شود، موجب شکل­گیری روان­آب و جاری شدن سیلاب و در نتیجه فرسایش خاک می­شود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گلوگاه ادامه داد: دام­های کتول با سرچرکردن نهال­ها و بوته­های جنگلی از تجدید حیات جنگل جلوگیری می­نمایند و به همین منظور از ورود دام­های کتول جهت تعلیف در عرصه جنگل جلوگیری به­عمل می­آید و همچنین دامدار جنگل­نشین در عرصه جنگل در این شهرستان وجود ندارد.

عباسیان از خلع ید مساحت ۲۴ هزار مترمربع عرصه ملی از دست اشخاص متجاوز خبر داد و افزود: این عرصه­ها به جنگل الحاق شد و اقدام به احیاء خواهد شد و همچنین به استناد ماده ۴۲ قانون حفاظت از جنگل­ها از اول سال تاکنون تعداد ۱۰ فقره تخلف تنظیم و با افراد سودجو و فرصت­طلب که اقدام به قطع درختان جنگلی نموده­اند برخورد قانونی شد.

وی گفت: اکیپ‌­های گشت و مراقبت در حین گشت در حوزه استحفاظی موفق به کشف و ضبط مقدار ۴۶/۵ مترمکعب چوب­آلات جنگلی غیرمجاز و فاقد پروانه حمل گردیده که تاکنون ۱۱ فقره تخلف به استناد ماده ۴۸ قانون حفاظت تنظیم و متهمان به مراجع قضایی معرفی شده­اند.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گلوگاه اظهار داشت: کل حوزه استحفاظی این اداره ۴۵ هزار و ۱۴۷ هکتار است که از این مقدار ۱۸ هزار و ۶۰۳ هکتار جنگل، ۷۴۶ هکتار بوته­زار و ۵ هزار و ۵۱۳ هکتار مراتع قشلاقی می­باشد.

گفتنی است این اداره در اواخر اسفند سال ۱۳۹۳ از منابع طبیعی شهرستان بهشهر منتزع گردید و اکنون با پیگیری­های مستمر ساختمان اداره تعمیر و تجهیز و با ۲۱ نفر نیرو در حال فعالیت است.

پایگاه اطلاع رسانی گلوگاه ما، ضمن عرض خدا قوت، آرزوی توفیق برای مجموعه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گلوگاه دارد.

دیدگاه های این مطلب

1 نفر دیدگاه خود را در مورد این خبر بیان کردند. شما نفر بعدی باشید

  1. امیدی عین اله در گفت:

    مهندس نیروی کارشناس و صاحب نظر می باشد تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *